Tel onaylı yt kanalı ve Twitter hesabı açılır

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tanıtım Amaçlı Şok Fiyat 0,75 Tl ye 15 dk sı açık Çift Onaylı Hesaplar.

hayırlı satışlar

Cevap: Forumda ilk Yandex Maille Açılmış +15 dksı açık youtube kanalı sadece 1T

En Ucuz Garantili 15 dk açık Youtube Hesapları SADECE 1 TL

dyWu5QH.gif

kyKqbrA.png
Forumda ilk defa Gmailden dolayı spama girmeyi engellemek adına Kanalları Yandex mailleri ile Açıyoruz.

kyKqbrA.png
Hesapların Yanında Her Turlu Bilgisi Verilir (Doğum günü, kurtarma maili, telefon numarası v.s)

kyKqbrA.png
Youtube Hesapları Telefon onaylıdır, +15 dksı açıktır.

kyKqbrA.png
Hesapların Hepsi Farklı İP'den Açılmıştır

kyKqbrA.png
Güvenilir Kişilerden Hesap Teslimi Sonrasında Ödeme Alınır.

kyKqbrA.png
Tanesi 0.25 TL den Hotmail ve Yandex Hesapları da satılır.

kyKqbrA.png
Hesaplar 15 Gün İçerisinde Spama Düşerse Yerine Yenisi Verilir.

kyKqbrA.png
Hesaplar İstediğiniz Ülkeden Seçilmiş %100 Gerçek İsimler Kullanılarak Açılır.

kyKqbrA.png
Hesaplar En Geç 2 Gün İçinde Teslim Edilir.

ÖDEME YÖNTEMLERİ:
5JAOgaD.gif

Hazır Stok : 0​

Sipariş Alımı:AÇIK​

REFERANSLARIMIZ

Yandex mail ile alınan YT üyelikleri şimdi spam olmuyor mu ?

Yandex mail ile alınan YT üyelikleri şimdi spam olmuyor mu ?
spam riskini en aza indiriyor yani mantıklı düşününce öyle olması gerekiyor %100 spama girmiyor demek için henüz çok erken test aşamasında çalısmamız henüz kötü bir sonuc almadık şimdilik böyle diyebilirim sadece :)

spam riskini en aza indiriyor yani mantıklı düşününce öyle olması gerekiyor %100 spama girmiyor demek için henüz çok erken test aşamasında çalısmamız henüz kötü bir sonuc almadık şimdilik böyle diyebilirim sadece :)

Hayırlı satışlar :cool:

Hesaplar 15 Gün İçerisinde Spama Düşerse Yerine Yenisi Verilir.

Hocam hesabı aldım günlük 5k video attım 15 günde 75.000 Video oldu,haliyle spama düştüm sen yine de yenisini veriyor musun? Eğer vermiyorsan açıklama içinde belirtmen gerekir.Hayırlı satışlar

"Forumda ilk defa Gmailden dolayı spama girmeyi engellemek adına Kanalları Yandex mailleri ile Açıyoruz." kısmını açıklarmısın?

YT kanallarının Gmail ile açılması ile Spama düşmesi arasında ne gibi bir bağlantı var? Spama düşen Gmail mi ?

YT kanallarının Gmail ile açılması ile Spama düşmesi arasında ne gibi bir bağlantı var? Spama düşen Gmail mi ?

Hocam şöyle bir açıklama yapayım size.Sistem otomatik her attığınız videoyu g+ da paylaşıyor.Eğer siz gmail ile açıp g+ bağlantısını kesmezseniz,tek yüklemelerde 500 ve üzeri video yüklerseniz tam 500 paylaşım yapmış olacaksınız g+ da.Google'da bunu çok rahat fark edip spamı basacaktır.@DeTeFabulaNarratur 'unda dediği gibi google'ın tek derdi g+ ile facebook'a rakip olabilmek.(imkansız tabii ki) Bu yüzden g+ da yapılan her türlü abes durumları farkedecektir.

Hocam hesabı aldım günlük 5k video attım 15 günde 75.000 Video oldu,haliyle spama düştüm sen yine de yenisini veriyor musun? Eğer vermiyorsan açıklama içinde belirtmen gerekir.Hayırlı satışlar

Haklısınız belirtmem gerekirdi tabiki her spama gireni veremeyiz bizden kaynakliysa veririz 15 günde 75k video atarsanız kanalin kapanmaması neredeyse imkansız :)

HTC One V cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 08:22:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:15:52 civarında gönderildi. ----------

"Forumda ilk defa Gmailden dolayı spama girmeyi engellemek adına Kanalları Yandex mailleri ile Açıyoruz." kısmını açıklarmısın?

Bonna gerekli açıklamayı yapmış zaten benimki sadece bir teori gmail ile açınca tüm hareketlerini 2 noktadan takip ediyorlar birinde şüphe çekmese paylasimlarin vs otekinde illaki çeker ama yandexle açınca senin bilgilerini sadece Yt üzerinden alıyor yani benim görüşüm en az % de 50 spam riski düşüyor böylelikle daha öncede belirttigim gibi deneme sürecinde cok olumlu sonuçlar aldık bu yolla açılan kanallardan henüz spam söz konusu olmadı zaten bu işler deneme yanılma yöntemi ile olur hiç kimse cikipta diyemez ben soyle yapıyorum %de 100 spamdan koruyor diye :)

Haklısınız belirtmem gerekirdi tabiki her spama gireni veremeyiz bizden kaynakliysa veririz 15 günde 75k video atarsanız kanalin kapanmaması neredeyse imkansız :)

---------- Mesaj saat 08:22:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:15:52 civarında gönderildi. ----------

Bonna gerekli açıklamayı yapmış zaten benimki sadece bir teori gmail ile açınca tüm hareketlerini 2 noktadan takip ediyorlar birinde şüphe çekmese paylasimlarin vs otekinde illaki çeker ama yandexle açınca senin bilgilerini sadece Yt üzerinden alıyor yani benim görüşüm en az % de 50 spam riski düşüyor böylelikle daha öncede belirttigim gibi deneme sürecinde cok olumlu sonuçlar aldık bu yolla açılan kanallardan henüz spam söz konusu olmadı zaten bu işler deneme yanılma yöntemi ile olur hiç kimse cikipta diyemez ben soyle yapıyorum %de 100 spamdan koruyor diye :)

yandexle hesap nasıl açılıyor

sistem aynı şekilde sadece Mevcur e-posta adresiniz yazan yere [email protected] diye yazıyorsunuz okadar.

sonra yandex hesabınıza doğrulama maili atacaklar doğrulayınca aynen devam.

uggwl.gif

işe yarayabilir aslında bende bi deneme yapayım

bu kadar çok maili alıp ne yapıyosunuz anlamış değilim :)

İşte hocam bunu nasıl anlayacaksınız diyelim ki ben normalde 15 gunde 5k video atıyorum kapanmıyor ama adamlar 1k atıyor kapanıyor bunun bi kıstası var mı?

İşte hocam bunu nasıl anlayacaksınız diyelim ki ben normalde 15 gunde 5k video atıyorum kapanmıyor ama adamlar 1k atıyor kapanıyor bunun bi kıstası var mı?
Birazda vicdan meselesi bu durum herhangi bir kıstasımız yok aslında spama giren her kanal için yenisini veriyoruz su ana kadar 1k civarı sattık sadece bir kişide sorun çıktı 30 hesap almıstı bi kısmı gitti dedi 20 adet az önce verdim ama bende emek harcıyorum burda sen kalkıpta hesaplara girerken hiç özen göstermezsen ip cooki temizlemesi yapmazsan günde 2 3 k video atıp sonrada hesabım gitti deyip direk beni suclarsan ben yine yardımcı olurum elimden geldiğince ama dediğim gibi buda senin vicdanına kalmıs bi durum kıstasımız vicdan diyelim :) benden kaynaklı oldugunu düşünüyorsan gel yenisini en kısa sürede teslim ederim ne diyim :)

hiç kimse %100 spamdan koruyor diyemiyorsa belirbi bir yüzde de veremez haksızmıyım? Ayrıca bu cümle "Forumda ilk defa Gmailden dolayı spama girmeyi engellemek adına Kanalları Yandex mailleri ile Açıyoruz." Kesin yargı içeriyor Okuyanlar Yandexle açılan mailler spamdan kurtuluyor anlıyor. Bu cümleye düzeltip Teorik olarak, bu işler deneme yanılma yöntemi ile olur, yada benim görüşüm olarak düzeltirmisin :) İnsanları Yanlış/ Yarım doğru bilgilendirmeyelim.

bi hesapla herhangi bir yere mail atın ne ile açılmış olursa olsun kapanıyor spamdan

bi hesapla herhangi bir yere mail atın ne ile açılmış olursa olsun kapanıyor spamdan

Şimdi herhangi bir mail aldığımızda Kanal açıp ondan bir yere mail gönderirsek spam dan kapanıyor öylemi?

Şimdi herhangi bir mail aldığımızda Kanal açıp ondan bir yere mail gönderirsek spam dan kapanıyor öylemi?

saniyesinde kapanıyor en az 2-3 aylık olması lazım gmailin yoksa hemen kapanıyor [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve ben test ettik

saniyesinde kapanıyor en az 2-3 aylık olması lazım gmailin yoksa hemen kapanıyor [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve ben test ettik

Hocam ben bunu çoğu mail de yaparım.Hiç sıkıntı olmadı açar açmaz değilde o gün içinde.Mail gönderirken gmail den atıyorum yandex ten açtığım maile gönderim.Gmail den gmaile kapanabilir onu denemedim riskli gördüğüm için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri