Cevap: Tanıtım Amaçlı Şok Fiyat 0,75 Tl ye 15 dk sı açık Çift Onaylı Hesaplar.
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkürlerhayırlı satışlar
En Ucuz Garantili 15 dk açık Youtube Hesapları SADECE 1 TL
![]()
Forumda ilk defa Gmailden dolayı spama girmeyi engellemek adına Kanalları Yandex mailleri ile Açıyoruz.![]()
Hesapların Yanında Her Turlu Bilgisi Verilir (Doğum günü, kurtarma maili, telefon numarası v.s)![]()
Youtube Hesapları Telefon onaylıdır, +15 dksı açıktır.![]()
Hesapların Hepsi Farklı İP'den Açılmıştır![]()
Güvenilir Kişilerden Hesap Teslimi Sonrasında Ödeme Alınır.![]()
Tanesi 0.25 TL den Hotmail ve Yandex Hesapları da satılır.![]()
Hesaplar 15 Gün İçerisinde Spama Düşerse Yerine Yenisi Verilir.![]()
Hesaplar İstediğiniz Ülkeden Seçilmiş %100 Gerçek İsimler Kullanılarak Açılır.![]()
Hesaplar En Geç 2 Gün İçinde Teslim Edilir.![]()
ÖDEME YÖNTEMLERİ:
![]()
Hazır Stok : 0
Sipariş Alımı:AÇIK
REFERANSLARIMIZ
spam riskini en aza indiriyor yani mantıklı düşününce öyle olması gerekiyor %100 spama girmiyor demek için henüz çok erken test aşamasında çalısmamız henüz kötü bir sonuc almadık şimdilik böyle diyebilirim sadeceYandex mail ile alınan YT üyelikleri şimdi spam olmuyor mu ?
spam riskini en aza indiriyor yani mantıklı düşününce öyle olması gerekiyor %100 spama girmiyor demek için henüz çok erken test aşamasında çalısmamız henüz kötü bir sonuc almadık şimdilik böyle diyebilirim sadece![]()
Hesaplar 15 Gün İçerisinde Spama Düşerse Yerine Yenisi Verilir.
YT kanallarının Gmail ile açılması ile Spama düşmesi arasında ne gibi bir bağlantı var? Spama düşen Gmail mi ?
Hocam hesabı aldım günlük 5k video attım 15 günde 75.000 Video oldu,haliyle spama düştüm sen yine de yenisini veriyor musun? Eğer vermiyorsan açıklama içinde belirtmen gerekir.Hayırlı satışlar
"Forumda ilk defa Gmailden dolayı spama girmeyi engellemek adına Kanalları Yandex mailleri ile Açıyoruz." kısmını açıklarmısın?
YT kanallarının Gmail ile açılması ile Spama düşmesi arasında ne gibi bir bağlantı var? Spama düşen Gmail mi ?
Haklısınız belirtmem gerekirdi tabiki her spama gireni veremeyiz bizden kaynakliysa veririz 15 günde 75k video atarsanız kanalin kapanmaması neredeyse imkansız
HTC One V cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---------- Mesaj saat 08:22:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:15:52 civarında gönderildi. ----------
Bonna gerekli açıklamayı yapmış zaten benimki sadece bir teori gmail ile açınca tüm hareketlerini 2 noktadan takip ediyorlar birinde şüphe çekmese paylasimlarin vs otekinde illaki çeker ama yandexle açınca senin bilgilerini sadece Yt üzerinden alıyor yani benim görüşüm en az % de 50 spam riski düşüyor böylelikle daha öncede belirttigim gibi deneme sürecinde cok olumlu sonuçlar aldık bu yolla açılan kanallardan henüz spam söz konusu olmadı zaten bu işler deneme yanılma yöntemi ile olur hiç kimse cikipta diyemez ben soyle yapıyorum %de 100 spamdan koruyor diye
yandexle hesap nasıl açılıyor
sistem aynı şekilde sadece Mevcur e-posta adresiniz yazan yere [email protected] diye yazıyorsunuz okadar.
sonra yandex hesabınıza doğrulama maili atacaklar doğrulayınca aynen devam.
![]()
Haklısınız belirtmem gerekirdi tabiki her spama gireni veremeyiz bizden kaynakliysa veririz 15 günde 75k video atarsanız kanalin kapanmaması neredeyse imkansız![]()
Birazda vicdan meselesi bu durum herhangi bir kıstasımız yok aslında spama giren her kanal için yenisini veriyoruz su ana kadar 1k civarı sattık sadece bir kişide sorun çıktı 30 hesap almıstı bi kısmı gitti dedi 20 adet az önce verdim ama bende emek harcıyorum burda sen kalkıpta hesaplara girerken hiç özen göstermezsen ip cooki temizlemesi yapmazsan günde 2 3 k video atıp sonrada hesabım gitti deyip direk beni suclarsan ben yine yardımcı olurum elimden geldiğince ama dediğim gibi buda senin vicdanına kalmıs bi durum kıstasımız vicdan diyelimİşte hocam bunu nasıl anlayacaksınız diyelim ki ben normalde 15 gunde 5k video atıyorum kapanmıyor ama adamlar 1k atıyor kapanıyor bunun bi kıstası var mı?
Haklısınız belirtmem gerekirdi tabiki her spama gireni veremeyiz bizden kaynakliysa veririz 15 günde 75k video atarsanız kanalin kapanmaması neredeyse imkansız
---------- Mesaj saat 08:22:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:15:52 civarında gönderildi. ----------
Bonna gerekli açıklamayı yapmış zaten benimki sadece bir teori gmail ile açınca tüm hareketlerini 2 noktadan takip ediyorlar birinde şüphe çekmese paylasimlarin vs otekinde illaki çeker ama yandexle açınca senin bilgilerini sadece Yt üzerinden alıyor yani benim görüşüm en az % de 50 spam riski düşüyor böylelikle daha öncede belirttigim gibi deneme sürecinde cok olumlu sonuçlar aldık bu yolla açılan kanallardan henüz spam söz konusu olmadı zaten bu işler deneme yanılma yöntemi ile olur hiç kimse cikipta diyemez ben soyle yapıyorum %de 100 spamdan koruyor diye
bi hesapla herhangi bir yere mail atın ne ile açılmış olursa olsun kapanıyor spamdan
Şimdi herhangi bir mail aldığımızda Kanal açıp ondan bir yere mail gönderirsek spam dan kapanıyor öylemi?
saniyesinde kapanıyor en az 2-3 aylık olması lazım gmailin yoksa hemen kapanıyor [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ve ben test ettik
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.