Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 tane alabilirmiyim
özel msjla dönüş yapılmıstıryandex maille nasıl yt hesabı açılıyor gmailden başka mail mi kabul ediyor artık
20 hesap alınmıştır adam profosyonel iş yapıyor.sorun olmassa devamlı çalışırız.
5 hesap daha alınmıştır toplamda 10 hesap aldım . Teşekkürler
300 adet sipariş verilmiştir, güvenilir arkadaş.
dönüş yapılmıstırBana pm den veya skypeden ulaşırmısın.
dönüş yapılmıstırMerhaba hocam elinizde hazır stok varmı ve hangi tarih aralığında açılmışlar.
tabiki özel msjdan ödeme bilgilerini ve kanallarımı geri yollarsanız yardımcı olurum iyi günlermerhaba. sizden 10 adet gmail hesap almıştım. daha sadece 3 ünü kullandım ve az önce o 3 kanalım spamdan kapandı. diğer kendi açtığım kanallarda sıkıntı yok. sanırım sizin IP niz banlanmış. üstelik kanallarda sadece 40 - 50 video vardı yani spamlık bir durum söz konusu bile değilken kapandı. tamda hit almaya başlamışlardı. lütfen para iadesi yaparmısınız kanallarınızı iade edicem.
Sürekli alıyorum, sıkıntısız hesaplar.
10 adet hesap alınmıstır. sağolsun işiyle ilgilenen biri![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.