Cevap: Tel onaylı Yt kanalı ve Facebook hesabı&Twitter hesabı açılır
50 adet gmail alınmıştır.Teşekür ederim .Çok anlayışlı yardımsever birisidir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
20 adet alınmıştır sorunsuz alışveriş ve ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Teşekkürler yorumunuz için umarım yeni yılda bol bol kazanırsınız hiç bir sorunda yasamazsınız50 Adet satın alınmıştır.Eğer bu hızda kanal açmaya devam edersem 1 hafta sonra bi 50 tane daha alacağım,şimdiden sözünü vereyim.
Kendi açtığım kanalların biri patlayınca domino taşları gibi hepsi art arda devriliyordu.
Aksine burdan aldığım hesaplar'ı bilerek isteyerek patlattığım halde,diğerlerine hiç bişey olmuyor.Yani kanalları nasıl açıyorsanız,aralarında en ufak bi bağlantı kalmıyor.Sizi bu konuda tekrar tebrik ediyorum,hayırlı satışlar,bol kazançlar.
hayırlı olsun bol kazançlar20 adet alindi.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı olsun bol kazançlar
dönüş yapılmıstır50 adet daha alacağım bana dönermisiniz.
Duyuru
ttnetten kaynaklanan bazı sorunlardan dolayı hesap teslimlerinde ara ara gecikme yasıyorduk malum modeme günde 100 ün üzerinde res atınca arada bir modem ip almıyordu evinizde kendinizde o kadar res atarsanız görebilirsiniz bu sorunuve bazen saatlerce net gelmiyordu artık superonline ile ikinci bir internet hattı baglattık bu sayede bundan sonra mümkün olan en kısa sürede hesap teslimlerini gerçekleştirebilceğimizden emin olabilirsiniz.
HEDİYELERİMİZBugune kadar 4k civarı belki daha fazla hesap satısı gerçeklestirdik(YT kanalı-Gmail-Yandex mail-Twitter-Facebook-Blogger-Wordpress vs) her gelen uyarıyı dikkate almaya ve kendimizi geliştirmeye elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz aldıgımız olumlu olumsuz her türlü geri dönüş için teşekkür ederiz ve bu teşekkürü sadece sözde bırakmakla kalmıycaz bundan sonra 50 ve üzeri hesap alımı yapanlara Addmefast kredisi veriyoruz.Addmefast kredisi ile neler yapabilceğinizi öğrenmek için Tıklayın![]()
Not:Verilecek addmefast kredi miktarı tamamen bizim insiyatifimizde olup o anki durumu göre en az 1k olacak sekilde verilecektir.
Merhaba 10 ve katları seklinde satıs yapıyoruz hocam malesef.[MENTION=4325]minnos[/MENTION] paypal adresini pm atarmısın ? 3 tane youtube almak istiyorum![]()
Dönüş yapılmıstır.Hocam gmail mi önerirsiniz yoksa yandex mi ?
dönüş yapılmıstırYandex'ten açılmasının avantajı nedir ?
Merhaba hocam bana acil 5 adet hesap lazım yandex tabanlı. Normal ücretin 2 katını veririm.
Merhaba, "50 Tel onaylı Yt kanalı" almak istiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.