Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ok.bana diyene bak
Güzel olmuş abi eyvallah
![]()
Sizin konuları sık kullanılanlara alıyorum![]()
buralardan onaylı hesap oluşturduk diyelim,bir süre sonra youtube bir durumdan şüphe etti ve kanala telefon onayı istedi,bunun için aynı numaraya ulaşabiliyor muyuz?
Bir [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] konusu dahaSenin gibi adamlar bu forumda olduğu sürece ben taktiklerimi,bilgilerimi paylaşmaya devam edeceğim!
Anti Youtuber'ı bekliyoruz
![]()
Henüz videoyu izlemedim ama şimdiden teşekkür ediyorum.Zira paylaşımın süper olduğundan şüphem yok
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]
Helal olsun kardeşim emeğin var hatta bu programlar sadece bunun için değil herşey için kullanılabilir buldugun yöntem ve programlar bence çok yararlı çok güzel bir araştırma tebrik ederim...
Merhaba arkadaşlar.
Çektiğim videoda Youtube ve Gmail hesaplarınızı sorunsuz bir şekilde onaylayabiliyorsunuz.
Videoyu buradan full hd izleyebilirsiniz
Gereken alet edevat listesi
- Callcentic
- İpkall
- Express Talk
Videoda detaylı bir şekilde anlattım herhangi bir sorun yaşayan olursa konu altına yazabilir yada pm atabilir yardımcı olurum
./RockNRolla
call centrıce üye olurken captha kodunu yanlış giriyorsun üyelik tamamlanıyor![]()
Deneyeceğim sonucu buradan bildiririm.
İzledim eline sağlık, birde 2 kere onay yaptıktan sonra tekrar mı kayıt oluyoruz.
Videoda denemek için kullandım normalde 4-6defa kullanabilirsiniz.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.