Telefon Önerin :)

Discovery güvenemiyorum ne bileyim, bi samsung olamaz bence. Note 3 Çok büyük ama her türlü isteğimi karşılıyor heralde. Nereme koycam onu :D

Ilk gunler cok buyuk gelsede,sonradan alisiyor insan.Onceden ceketin cebinde dururdu,simdi pantolonun cebinde duruyor.Ben botla video bilen yukler oldum youtube hatta :) Pisman olmazsin.

Apple 'dan şaşma derim.5s i öneririm kardeşim.herhangi bir kanala telif veye mail gelince telefona mail geliyor ayrıca adsense programıda var apple storede onuda indirdim her işi halledebiliyorum.apple candır ve interneti çok hızlı

Apple 'dan şaşma derim.5s i öneririm kardeşim.herhangi bir kanala telif veye mail gelince telefona mail geliyor ayrıca adsense programıda var apple storede onuda indirdim her işi halledebiliyorum.apple candır ve interneti çok hızlı

Apple'ın da uygulama kısıtlı ya. Android kadar geniş bi yelpazesi yok diye çekiniyorum. Bide evde bitane Apple var, arada değişirm falan diye de farklı sistem almak istiyorum :D

Sony Xperia z1 ve Ultra arasında ki farklar neler ? Bir de bunlarla Note3 Arasındaki farklar ? Xperia z1 i baya övüyorlar varmı kullanan bilgisi olan ?

Discovery güvenemiyorum ne bileyim, bi samsung olamaz bence. Note 3 Çok büyük ama her türlü isteğimi karşılıyor heralde. Nereme koycam onu :D

---------- Mesaj saat 04:00:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:56:32 civarında gönderildi. ----------

Hayırlı olsun, Güle güle kullan :)

Bakalım bende N3 alırım muhtemelen.

Bu arada Note 3 e GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas Yükledim

3 oyunu da en yüksek Grafik ayarlarında, aynı anda açıyorum, Oyundan oyuna ani geçiş yapıyorum, Banamısın demiyor walla, hayret ettim, Sıfır kasma :) :D

Gerçekten hakkını veriyor..

Apple'ın da uygulama kısıtlı ya. Android kadar geniş bi yelpazesi yok diye çekiniyorum. Bide evde bitane Apple var, arada değişirm falan diye de farklı sistem almak istiyorum :D

Sony Xperia z1 ve Ultra arasında ki farklar neler ? Bir de bunlarla Note3 Arasındaki farklar ? Xperia z1 i baya övüyorlar varmı kullanan bilgisi olan ?

evde bir tane apple varsa 2. tercihim note 3 olurdu şahsen benımm kardeşim.şimdiden hayırlı olsun artık hangisini alırsan. :)

s3 mini al hocam şu an fiyatları iyi .iphone 5s falan alsan ne olacak ki 3-5 ay sonra s3 ten farkı olacak mı sürekli yeni birşey çıkıyor.Param çok diyorsan sen bilirsin :D ama ben s3 mini kullanıyorum gayet güzel : ) yeterli.Bunu aldıgıma bile pişmanım aslında ilk çıktıgında almıştım.bunun yerine bir 3310 birde 150 tl lik tablet alsaydım aynı işlevi görürdü :D

aradıgınız fiyat aralıgı nedir bilmiyorum ama lenovo a850 tavsiye ederim boyut olarak note 3 büyüklüğünde bir ekranla internette rahat bir kullanım saglıyor özellik olarak kamera dısında s3 ayarında hatta daha iyi fiyat olarak 160 dolar yaklasık 375 tl bu fiyata bu özellikte baska bir telefon su anda yok :) bütçenize zarar vermeden bir telefonda olabilecek herseyi saglıyor :)

bence şu an hiç telefon alınacak zaman değil, madem bütçe sıkıntınız yok bir iki ay daha bekleyin derim eğer hali hazırda kullandığınız bir telefon varsa. çünkü şuan ispanya da devam etmekte olan mwc 2014 fuarı var bütün markalar yeni cihazlarını tanıtacak samsung s5, sony z2, lg g3, htc one2 gibi cihazların lansmanı yapılması bekleniyor bu cihazların ülkemize gelmesi 1-2 ayı bulur. çok aciliyetiniz yok ise beklemenizi öneririm.

Note 3 candır, ilk büyük gelebilir ama sonra sonra öbür telefonların yanına yaklaşmasın :D

Fiyat olarak ta, Samsung tabi Apple göre daha uygun, Apple e karşıyım :rolleyes:

lg g pro

016LG_Optimus_G_Pro_35615393.jpg

Geçen telefonları inceledim sony z1 ekran görüntüsü hoşuma gitmedi.
iphone ekran boyutu küçük geliyor.
htc one elinden her an uçacak gibi çok kayıyor.
note 3 hoşuma gitti. Telefonları akrabalarda yegenlerde gördüm öle inceledim baktım. Aralarında en iyi ekran çözünürlüğü notebookların bile zar zor internete baglandıgı yerlerde çatır çatır wifi ile internete baglanmasıyla note3 hoşuma gitti. Note3 ün eksiside bana göre adi yapılmış kapakları o paraya insan daha çok kalite bekliyor dış kasadan.

Sony experia s kullanıyorm sony min en iyi telefonu diyebilirim özellikleri en üst seviyede..fiyat olarak bin lira civarında.

Merhaba arkadaşlar,

Yeni bi telefon alcam da kendime, önerdiğiniz telefonlar nedir. Ekranı boyutları s4' den biraz küçük orta boyutlarda yani, Her işimi görebileceğim ve fonksiyonlu kullanışlı olsun. Malum bizim işimiz internetle, yani internet ile çok uyumlu, kullanışlı bi telefon iyi olur :D Fiyat önemli değil, zaten max. 2 bin tl felan oluyor. Varmıdır önerdiğiniz bi telefon. Performanslı kullanışlı

acelen yoksa iPhone 6'yı bekle eğer acelen var ise iPhone 5S al.

S4 Kadar tatlı kullanışlı bir telefon görmedim. İphone 5S kullanan birisi olarak söylüyorum bunu telefon alacaksan S4 Kesinlikle !

hocam bende s3 var ama önermem , siz bence general mobile discovery alın fiyatıda iyi özellikleride , eskinden e250 di simdi discovery :)

Galaxy S4 Active at çamaşır makinesine yıka tertemiz telefon :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri