Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok geçmiş olsun hocam, daha önce de evinize hırsız girdiğini söylemiştiniz , Kameralı ve 24 saat güvenliği olan bir siteye taşınmanızı tavsiye ederim. Bilgilerin banka çalışanları tarafından sızdırıldığı çok açık olduğu için banka hakkında suç duyurusunda bulunmanız şart.
Herkesden Allah razı olsun arkadaşlar,
dün eşim beni aradığında şirketteyim dediğimdd şok oldu. Ağlayarak dolandırıldık yetiş dedi. Benimde şuurum kapandı direk bankaları aradım ama yanımda yiğenim vardı seni böyle hiç görmedim dedi.
Aynı şekilde arayan kişi öncelikle çözümü var ama size birşey anlatmamız gerekiyor. Sakın stress yapmayın diye başlayarak kocanızın polis arkadaşlarım terör örgütüne çalışdığını düşünüyor. Biz yardımcı olucaz size diyince dili tutulmuş. Ben size inanmıyorum gibi ağlamaklı konuşunca bakın telefonundan çağrı atıyorum hatta diyip çağrı atmış. Yani bazı arkadaşlar nasıl yapılır o kadar medyada gösterildi diyor. Eşim öncelikle hiç mi hiç haber dinlemez. Öyle büyütülmüş, tek baktığı moda. Hangimizin eşi haber dinlemeyi seviyor ki? ben o kadar bakarım ama daha önceden telefon numarasını eşi arıyormuş gibi gösteren bir sistem duymamıştım. Büyük konuşmayın, ben büyük konuştum nasıl tanımadığın birine polis diye parayı veriyorlar diye hep düşündüm işte böyle oluyormuş.
bu olayı çözmek adına çok işlem yapıcam ve hep adım adım yazacağım. Maddi durumum yerinde olsada bunu yanlarına bırakmayacağım.
Herkesden Allah razı olsun arkadaşlar,
dün eşim beni aradığında şirketteyim dediğimdd şok oldu. Ağlayarak dolandırıldık yetiş dedi. Benimde şuurum kapandı direk bankaları aradım ama yanımda yiğenim vardı seni böyle hiç görmedim dedi.
Aynı şekilde arayan kişi öncelikle çözümü var ama size birşey anlatmamız gerekiyor. Sakın stress yapmayın diye başlayarak kocanızın polis arkadaşlarım terör örgütüne çalışdığını düşünüyor. Biz yardımcı olucaz size diyince dili tutulmuş. Ben size inanmıyorum gibi ağlamaklı konuşunca bakın telefonundan çağrı atıyorum hatta diyip çağrı atmış. Yani bazı arkadaşlar nasıl yapılır o kadar medyada gösterildi diyor. Eşim öncelikle hiç mi hiç haber dinlemez. Öyle büyütülmüş, tek baktığı moda. Hangimizin eşi haber dinlemeyi seviyor ki? ben o kadar bakarım ama daha önceden telefon numarasını eşi arıyormuş gibi gösteren bir sistem duymamıştım. Büyük konuşmayın, ben büyük konuştum nasıl tanımadığın birine polis diye parayı veriyorlar diye hep düşündüm işte böyle oluyormuş.
bu olayı çözmek adına çok işlem yapıcam ve hep adım adım yazacağım. Maddi durumum yerinde olsada bunu yanlarına bırakmayacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.