Telefonum çalındı ne yapabilirim

[MENTION=3166]delet[/MENTION] yok hocam ne patlaması telefonun fiyatı 60 euro polisin birşey yapcagı yok türkiye fransa ne farkeder telefon hakkında ne yapabiliriz diye soruyorum [MENTION=479]tetik_67[/MENTION] hocam polise anlatsam buraya konu açmazdım ?

senı tanıyan tanıdı ücretsiz birşeyi gelip burda 30 tlye satan ben degıldım

hadi git :D serkan abine sor sen 500 liralık domainleri bedavaya dagıtanda bendim bu forumda

30 liralık bedava dediğin kendi yazdıgım botsa vay anasını seveyim benden habersiz ücretsiz olmus bot

ayrıca android li telefon varsa aralarında eğer antivirüs kuruluysa ve telefonun netide varsa tabi antivitüste gerekli ayarlamalar yapılmışşsa antivürüsün sitesinden giriş yapıp nerde olduğunu göre bilir mesaj gonderebilir veya içindeki verileri silebiliyorsun

Adamın canı yanmış atılan şu yorumlara bak . Geçmiş olsun hocam .

ayrıca kesinlikle gülücüğü yanlış anlamayın trajikomik olay gerçekten geçmiş olsun inşallah yardımımız dokunmuştur

eyw beyler [MENTION=667]t366[/MENTION] sağol abim
gıden 60 euro ama böyle adamlara dur demek lazım herkeze teşekkür ederim yardımlaşma platformunu bir kaç kişi kendi formu zannediyor galiba 500 tl dagıttı ya ağa paşa oldu ne guzelde kendını ovuyor serkan abi burda mıllete tonla para kazandırmış adam bırak senıde başkası övsün

---------- Mesaj saat 01:13:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:12:12 civarında gönderildi. ----------

ayrıca kesinlikle gülücüğü yanlış anlamayın trajikomik olay gerçekten geçmiş olsun inşallah yardımımız dokunmuştur

yok kardeşim adam 1 euroyu almış buna insan güler zaten

60€ luk telefon bir günde parasını çıkarıyorum diyosun, 60.000 € luk stres altına girmişin. Youtube odaklı bir forumda kimi kızarkadaşıyla ayrılır soru sorar, kiminin kız arkadaşı hamile kalır fikir almak ister, kimi Fransa'da telefon çaldırır burada isyan eder. Abicim donanım habere falan gidip sorun bu tür şeyleri

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapılacak en iyi şey

su-4818-4FB6-E28C.jpg

60€ luk telefon bir günde parasını çıkarıyorum diyosun, 60.000 € luk stres altına girmişin. Youtube odaklı bir forumda kimi kızarkadaşıyla ayrılır soru sorar, kiminin kız arkadaşı hamile kalır fikir almak ister, kimi Fransa'da telefon çaldırır burada isyan eder. Abicim donanım habere falan gidip sorun bu tür şeyleri

eyw sende vur ben dıyorum onemlı olan para degıl siz nerdesınız ben nerdeyım farkındaysan konu dışı boşuna açılmamış

Avrupa'nın bir çok ülkesinde konumlandırma olayı yasak olduğu için android veya iosun üzerinde gelen telefonumu bul özelliği çalışmayacaktır. Polisinde yapacağı imei numarası vs soracak varsa vereceksin bulunması için dua edeceksin. Yoksada kendini üzmeyecek yenisini almaya çalışacaksın.

Her konunun içinde neden illa bir tartışma oluyor arkadaşlar. Yorum yazarken önce bir süzgeçten geçirin ondan sonra yazın lütfen. Bu adam zaten telefonunu kaybetmiş moreli bozuk birde üstüne gidiyorsunuz.

Geçmiş olsun.Çalınanlar arasında iphone varsa apple'ın çalınan ürünleri hakkında yer tespiti gibi bir yardım ettiğini okumuştum ama baya olmuştu..

Avrupa'nın bir çok ülkesinde konumlandırma olayı yasak olduğu için android veya iosun üzerinde gelen telefonumu bul özelliği çalışmayacaktır. Polisinde yapacağı imei numarası vs soracak varsa vereceksin bulunması için dua edeceksin. Yoksada kendini üzmeyecek yenisini almaya çalışacaksın.

eyw hocam ben 1 senedır burdayım dıl fılan tam yok benım 4 arkadaşım zaten kesın gıtmıstır 2 bin euroluk telefonlar hayırlısı bakalım

---------- Mesaj saat 01:19:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:17:41 civarında gönderildi. ----------

Geçmiş olsun.Çalınanlar arasında iphone varsa apple'ın çalınan ürünleri hakkında yer tespiti gibi bir yardım ettiğini okumuştum ama baya olmuştu..

var onlarınki baya üst versiyondu onlar zaten benım kadar sakın degıldı

eyw sende vur ben dıyorum onemlı olan para degıl siz nerdesınız ben nerdeyım farkındaysan konu dışı boşuna açılmamış

Canım kardeşim bak Fransa'da yaşıyorsun Fransa ve İtalyada bu hırsızlık olaylarının ne denli yüksek oranda olduğunu bizden iyi biliyorsun. TÜRKİYE de prosedür daha farklı yani burdan mantıklı bir yorum çıkmaz. Ayrıca seni rencide etmek için yazmadım cevap ancakkk mantıklı yorumlara da atar yaparsan yanlış olur

eyw hocam ben 1 senedır burdayım dıl fılan tam yok benım 4 arkadaşım zaten kesın gıtmıstır 2 bin euroluk telefonlar hayırlısı bakalım

Bende Almanya'dayım iphonede buna benzer bir sorun yaşadım bir barda telefonu unuttum. Eve geldim telefonumu bul özeliğini baktığımda çalışmıyordu. Oysaki Türkiyede ne güzel çalışıyordu. özel hayat gizliliği vs muhabbetinden bu özellik kullanılmıyormuş. Neyse sonra bardan aradılar da gittim aldım.

Senin işin daha da zor. Dil bende de yok ingilizce olmasa halip harap.

savcılığa verin 3 arkadaşımın telefonu da bulundu çok ilginç ama polisimiz buluyor orda nasıl olur bilmiyorum :D

Canım kardeşim bak Fransa'da yaşıyorsun Fransa ve İtalyada bu hırsızlık olaylarının ne denli yüksek oranda olduğunu bizden iyi biliyorsun. TÜRKİYE de prosedür daha farklı yani burdan mantıklı bir yorum çıkmaz. Ayrıca seni rencide etmek için yazmadım cevap ancakkk mantıklı yorumlara da atar yaparsan yanlış olur

hocam nerden bılıyım gelelı 1 sene oldu yanı boyle bırsey nasıl oldu anlam bıle veremıyorum odada 15 kişi varken 10 kişinin telefonundan 5 kişinin telefonu gidiyor atar yaptıgım yok dışardan malesef böyle gözüküyorum (artist atarlı havalı) yapcak birşey yok sağ ol

hocam nerden bılıyım gelelı 1 sene oldu yanı boyle bırsey nasıl oldu anlam bıle veremıyorum odada 15 kişi varken 10 kişinin telefonundan 5 kişinin telefonu gidiyor atar yaptıgım yok dışardan malesef böyle gözüküyorum (artist atarlı havalı) yapcak birşey yok sağ ol

valla hiç havalı yada artist durmuyorsun daha cok ergen gibi duruyorsun , adam euroylamı geziyorsun diyince fransadayım diyorsun , fransadasan nasıl yardım edelim fransadaki asayişi bilmiyoruz diyorum şekilden şekile giriyorsun sonra atarlı değilim diyorsun :) neyse allah yardımcın olsun inşallah çalanı bulursun telefon umrunda değilmiş nasılsa

Yorumu görünce aklıma şu geldi TR de konnumlandırma yasaklanıyo deseler çıkacak haberler devlet telefonla görüşmeyi sms atmayı yasaklıyor :D

Cinsel içerikli sms atana 100 TL ceza :D
Özgürlümüz elden gidiyor :D

hocam oncelikle gecmis olsun anliyorum derdinizi ben rusyadayken arkadasiminda basina gelmisdi bu android marka telefonlarda imei numarasi ni polise verirseniz aninda bulabilirsiniz telefonu sim kart falan o eskide kaldi artik sim kart olmadan da bulma mumkun sim kart olmadan 112 bile araniyor andoid konusunda yardim edemem ama iphone konusunda kesin cozum budur iphone mi bul dan iCloud uzerinden iphone nin bulundugu komutu gorebilirsiniz ve iCloud ile telefonu kilitleyebilirsiniz ki iCloud kilidini kimse acamaz ancak iphone 4 ve 4s de acmak mumkun denenmisdir acsada bi isine yaramaz cunki sim kart kayit islemi de silinmis oluyor icloud byypas yontemi ile kirilir kirilsada sebeke calismaz eyer iCloud ile isi hall etmek isterseniz muruz1993 skype adresim ekleyin seve seve yardimci olurum cok kotu bir hissdir bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri