Telif atan BBC maili hakkında kesin bilgi

• Kullanıcı sequieros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce @capari_83 arkadaşımız şu konuda telif atan BBC mail adresinin doğru olup olmadığını sormuştu. Ben de en son sayfada şu mesajımda BBC'ye bu konu hakkında mesaj attığımı ve geri dönüş yapılırsa konuya yazacağımı söylemiştim.

Evet daha önce bu konu ile ilgili BBC'den otomatik cevaplar gelmişti ve 2 saat önce bizzat bu bahsettiğim mail adresinden bu şikayetimle ilgili mail geldi ve mailde bunun BBC'nin heabı olduğunu ve benim benim iddiam aksine fake olmadığını yazmışlar. Alttaki cümlede de benden Youtube'a ya da başka herhangi bir siteye bundan sonra BBC'nin içeriklerini yüklemememi istemişler. Bu da SS'si :

Umarım yararlı olmuştur.

Merhaba arkadaşlar,

Daha önce @capari_83 arkadaşımız şu konuda telif atan BBC mail adresinin doğru olup olmadığını sormuştu. Ben de en son sayfada şu mesajımda BBC'ye bu konu hakkında mesaj attığımı ve geri dönüş yapılırsa konuya yazacağımı söylemiştim.

Evet daha önce bu konu ile ilgili BBC'den otomatik cevaplar gelmişti ve 2 saat önce bizzat bu bahsettiğim mail adresinden bu şikayetimle ilgili mail geldi ve mailde bunun BBC'nin heabı olduğunu ve benim benim iddiam aksine fake olmadığını yazmışlar. Alttaki cümlede de benden Youtube'a ya da başka herhangi bir siteye bundan sonra BBC'nin içeriklerini yüklemememi istemişler. Bu da SS'si :

Umarım yararlı olmuştur.

telifi atan senmisin arkadaşım böyle bi mail kullanmıyor bbc böyle bi maildenmi sana cevap vericek?

konu bu arkadaşlar: http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/66919-bu-telif-gercek-mi.html

bu işte bi iş var ama...

Fake olsa ne olacakki karşı bildirimi kabul etmiyor youtube

Fake olsa ne olacakki karşı bildirimi kabul etmiyor youtube

kardeş olay o değil günahını almayım ama bu konuyu açan arkadaştan şüphelendim ben. Çünkü cevap aldım dediği ss de ki bbc maili "[email protected]" tüm bbc sitelerine baktım böyle bir iletişim adresi hiçbiryerde yok. ayrıca maili googleye yazınca ytparadaki telif konuları çıkıyor..

beginner ingilizce terk :D
edit: anlatmak istediğim formal bir dil değil ve imla hatası var. you are asked nedir? :D

Son düzenleme:
İngilizceye hakim olan bir arkadaş bu maili bir incelemeli !

İngilizceye hakim olan bir arkadaş bu maili bir incelemeli !

aynen kardeşim ayrıca bu konuda

http://www.ytpara.com/youtube-ban/12075-bbc-nin-maili-olma-ihtimali-nedir.html

bi arkadaş bu konuda ki gelen mailin gmail değilde googlemail.com uzantısından telif yemiş.

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:19 ----------

ayrıca mail başlıgında ki wc1b1b yi aratınca bu kanal çıkıyor

https://www.youtube.com/user/wc1b1b

bu nasıl bir ingilizcedir ya gramer hatası kaynıyor mail. ayrıca bbc sana normal kendi adreslerinden otomatik mail atıp sonra bu adrestenmi seninle iletişime geçiyorlar. sokak arası firmamı bu çok merak ettim

aynen ya arkadaşlar şu konuyla ilgilenelim arada kaynamasın çok büyük komplo var bu olayda

muhtemelen fake :D

I just received this email from user wc1b1b, and I wonder if you all think it is a spam...I have had however to remove Tickling Slow Loris the Truth from YouTube...I must note in the last week our web site has been spammed with comments on most pages saying things like 'where can I get a slow loris' and far ruder...so i wonder if it is a troll trying to cause problems...as the original warning email I received was from YOUTUBE...I also signed a disclaimer that I acknowledge the third party content, but as I appear in the video and had been given permission to use the video for conservation purposes, and as I make NO money whatsoever from the video, YouTube had agreed it could stay...I wonder what any computer bods out there think?
To:Little Fireface Project
Please remove this video from your channel:

It has come to our attention that you have uploaded a long clip from the series Natural World - Jungle Gremlins of Java, the Intellectual Property rights of which belong to the BBC and BBCW.
If this video is not removed within the next 48 hours, BBC Worldwide reserves the right to issue a takedown notification which will result in a copyright strike against your account.
Contact [email protected] for further information.
Many Thanks,
Brand Protection Team, BBC Worldwide

Fake arkadaşlar bir çok kez BBC'den telif yedim hiç biri böyle bir mailden değildi.

içime doğuyor ya yarım saattir araştırıyorum bakın yukardaki arkadaşta bbc nin maili atmış. peki bu arkadaş nerden almış maili? kendi kendine mail mi atmış* yöneticiler konuyla ilgilenmeli bence

1.si Bu adam kimle konuşmuş
2.si eğer sahte telif atıyorsa kendini neden ele verdi anlamadım

1.si Bu adam kimle konuşmuş
2.si eğer sahte telif atıyorsa kendini neden ele verdi anlamadım

sözde bbc ile konuşmuş.
Kendini ele vermemiş yani böyle birşey düşünmemiş. Sonuçta bana bbcden mail geldi sordum telif gerçek diye yazmış. Telifin gerçek olduğuna inandırıp karşı bildirim göndermeyelim diye bence. Tabi bu bi varsayım ama çok yüksek..

Arkadaş şu adrese soru sormuş [email protected] , cevap bu adresten gelmiş. Google'a bu adresi yazdığımızda sadece iki link çıkıyor, ikisi de ytpara linki. Internette bulunamayan bir mail adresini arkadaş bir şekilde bulup ona mail atmış gibi görünüyor, muhtemelen kendisine telif atan kişiye soru sormuş, telif atan kişi de kendisine ben sahte telifciyim demez.

Son düzenleme:
[email protected] bana bu mail telif attı 10 gün önce. sizin sahte olduğunuzu düşünüyorum. eğer geri çekmezseniz sizi şikayet edicem tarzı bir blöf mail yazmıştım. cevapları aşagıdaki gibi oldu.

This is the email account that YouTube has provided to BBC Worldwide Limited, and we are the copyright owners of xxxxxx.

YouTube are fully aware of who owns this email account, and that we have the rights we claim.

Yours,
BBC Worldwide Limited

[email protected] bana bu mail telif attı 10 gün önce. sizin sahte olduğunuzu düşünüyorum. eğer geri çekmezseniz sizi şikayet edicem tarzı bir blöf mail yazmıştım. cevapları aşagıdaki gibi oldu.

This is the email account that YouTube has provided to BBC Worldwide Limited, and we are the copyright owners of xxxxxx.

YouTube are fully aware of who owns this email account, and that we have the rights we claim.

Yours,
BBC Worldwide Limited

Bu nasıl ingilizce yav, this is sparta der gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri