sen ne diyorsun arkadaşım saçma sapan yazılar yazıp adamın canını sıkma. Dedektif kesildin başımıza. 1,5 sene önce açmışım konuyu dikkat et. Mail adresi bu zaman zarfı içinde değişmiş, kapanmış ya da kullanılmıyor olamaz mı? Ben bu maili başka yerde görmedim. Sadece bana gelen mail bu.
Ben burada forumdaki arkadaşların bilgisi olsun diye bu konuyu açtım. Ama gördüm ki hata etmişim.
TEKRAR SÖYLÜYORUM : 12 Ocak 2014 tarihinde
BBC'ye kendi siteleri üzerinden mesaj formunu kullanarak mail göndermiştim. Ertesi sabah bana bununla ilgili bir mail geldi. Ben de belki yararlı ollur diye bu konuyu açtım. Bazı arkadaşlar dakika olayına takılmış. Ben o maili işyerindeyken yazdım. O arada kendi işlerimi bitirdikten sonra foruma girip konu açtım. İlla dakikası dakikasına yazacam diye bir şey yok. Saf olmayın bu kadar arkadaşlar. Gerçekten söyleyecek laf bulamıyorum.
2,5-3 senedir youtube işindeyim. Kimseye sahte telif falan atmadım, atmam da.
Ayrıca bu sözlerinden dolayı senden şikayetçiyim. Lütfen adminler ilgilensin. Arkadaşa biraz istirahat gerekli.
@mNote @era
EDIT 1: Konuya saçma sapan yorum yapan arkadaşlar boş boş konuşmasınlar. Telifi ben atsam kendimi neden ele vereyim. Allah akıl fikir versin. Demek ki bundan sonra bildiğim, tecrübe ettiğim şeyleri burada paylaşmayacakmışım.
EDIT 2 : Eğer içiniz rahat edecekse söyleyeyim, BBC ya da onun türevleri ile ilgili çalışmıyorum. 1,5 sene önce BBC ile ilgili birkaç video atmıştım. Baktım telif geliyor. Sonra başka alana yöneldim.
---------- Spam Engelliyici 20:23 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------
senin ingilizcen çok iyi olduğundan "you are asked" diye bir şey olmaz diyorsun değil mi? Active/passive verb form diye bir şey duymamışsın anlaşılan. Kendini rezil ettiğinin farkında değilsin.
---------- Spam Engelliyici 20:33 ---------- Önceki Mesaj 20:23 ----------
Dostum konuyu dikkatli okursan anlarsın. Bana mail gelen adres hiç bir yerde yazmıyor. BBC'nin kendi sitesine girip mesaj formuna yazdım mesajımı. Ertesi gün bana cevap gelen adres bu. Bu kadar komplocu olmayın ya. Bir de mod olacaksın.
Yahu ben forumdakilere yardımım dokunur diye konu açmışım. Sizin yaptığınıza bakın. İnanmıyorsanız, sınırsız banlayın yani artık ne diyeyim ben size.