ben ayrı kanallarım da yediğim ihtarlar için 5 defa gönderdim ama maalesef hiç biri geri çekmedi sildim tüm kanalları 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İki uyarım var telif hakkından videoları sildim. Bu durumda telif hakkı geri aldırılabilir mi?
İki uyarım var telif hakkından videoları sildim. Bu durumda telif hakkı geri aldırılabilir mi?
arkadaşım, sildiğin videoların tam url si var ise konuda belirttiğim gibi mail atarak şikayetleri geri aldırmayı deneyebilirsin. Mail adresine telif ile alakalı bir mail gelmiştir. O mailde url leri görebilirsin.
geldi lakin onlarıda sildim, malesef önbelleklerdede yoq. url siz yollasam olur mu?
Ügünüm artık çok geç demiş kısacası
aynı videodan 30 tane var bi tek banamı telif göndermiş sövdürecek cuma cuma kendine![]()
geçen gün bir tanesiyle konuştum. yaklaşık 50 kişiye telif hakkı gönderdim dedi. hergün aynı videonun çoğalmasını engelleyemiyorum demişti.
buda benzer bir durum olmuştur. telif hakkı aldığım videolar için yazıyı yollamaya devam ediyorum. geri dönüş yapıp cezanı çek diyenler oluyor :d
Thank you for your concern. I sent a follow up email to [email protected] and let them know that you removed the video.
Arkadaslar, dün bir video yüzünden telif hakki yedim ve adama ilk mesajdaki taslagi gönderdim. Öncelikle taslagi hazirlayana tesekkür ederim.
Ardindan videoyu sildim ve adamdan bu gün cevap geldi.
Ama hala telif hakki durumu "iyi durumda degil" yaziyor, ne zaman degisir, düzelir bilen var mi?
3 gün içinde düzelir dostum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.