Telif Şikayeti Yapan Kişiye Ulaşmak [Taslak Yazı]

• Kullanıcı tamu89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
taslağa göre yolladık mesajımızı insafa gelip silseler bari :D
Konuyu açan ve taslağı düzenleyen arkadaşa teşekkürler.

yazı için teşekkürler binlerce kez milyonlarca kez

hala yüksek sesli gülüyorum ( bebek uyandı :D )

''We will not withdraw unless a 200$ licensing fee is submitted.'' şeklinde bir cevap geldi :D

''We will not withdraw unless a 200$ licensing fee is submitted.'' şeklinde bir cevap geldi :D

200$ lisans ücreti gönderilmedigi takdirde, geri cekmiyecegiz demis..

Buna cevap olarak, yaratici biseyler bekliyorum arkadaslardan , hadi bakalim :)

Örnek 1 : 200$ sen bana ver ben kanali sana komple veriyim

...

200$ lisans ücreti gönderilmedigi takdirde, geri cekmiyecegiz demis..

Buna cevap olarak, yaratici biseyler bekliyorum arkadaslardan , hadi bakalim :)

Örnek 1 : 200$ sen bana ver ben kanali sana komple veriyim

...

benzer bir mesaj attım :) hayvanlarla ilgili bir videoydu. Verdiği hesap linki Hayvanları koruma derneğininmiş. Derneğe 200usd bağış yapmadan geri çekmem ihtarı dedi. Sanırım bu dernek youtube sayesinde ayakta duruyor. Hayvanların videolarını atıyorlar sonra telif hakkından para istiyorlar :) iyi taktik.

Arkadaşlar merhaba :) bu konuda çok yeniyim . Yani youtubeden para kazanma konusunda. yaklaşık 7 yıldır youtube hesabım var. fakat pek içli dışlı olmazdım. sadece kendi aile videolarımı, arkadaşlarımla gitar çalıp şarkı söylerken videolarımı yüklerdim. Fakat geçenlerde telif hakkı ihlali bildirimi almışım . gitar ile şarkı söylediğimiz videoda. Forumdan takip edip ilgili kişinin mailini buldum. [email protected] fakat mail atamıyorum böyle bir mail yok diyor. Yardımlarıınızı bekliyorum :) ve bu yüzden parakazanma aktif değil şuanda . Teşekkürler :)

disney müziğin yada japon robot yapan bir firmanın telifi geri çekme ihtimali nedir :) ikisinede özür mesajı ve ihtarı geri çekme taslağını gönderdim.

Arkadaşlar bu telifle ilgili özür yazısını ilgili kişinin ismine tıkladığımızda HAKKINDA yazan kısım var, onu açtığımızda mesaj gönder kısmından mı gönderiyoruz. Yoksa ilgili kişinin mail adresni görebildiğimiz başka bir yer mi var. Bir de daha önce karşı taraftan olumlu ya da olumsuz cevap alan arkadaşlar...genelde kaç gün içerisinde dönüyor karşı taraf size..

2 kanalımı açtırdım bu sayede ama Türk firmalar çok kendini beğenmiş , e-mail'i kaale bile almıyorlar.
THY'den bile cevap gelmedi.

Uzun süre aradım konuyu ve buldum denedim bakalım bir işe yarayacak mı :)

bende arıyordum üste çıktığı çok iyi oldu... bu yabancılar ne kadar inatçılar ya fazla bilmiyorum bu yazıyı yazdıktan sonra cevap verseler bile devamını getiremiyorum pek :( öylece kalıyor telif

Telif yiyen videoyu silincede geri çekebilir dimi telifi ?

çok sagol yararlı bir konu elin yabancısı telifi bu yöntemle geri çekti baya önce şimdi bugün bir daha gönderdim umarım geri çeker...ama bizim fena anlamaz cunku basıma geldi türkler çekmiyor telifi geri yaşadıklarımda ötürü yazdım....yabancılar gercekten anlasıylı;bizimkiler ise şekil yapma peşinde çekmiyorlar

bi sapığın ben olduğumu sanıyordum awesomeness teki valla karının da adı aklıma gelmedi şimdi :) çok pis asılıp mailler atıp face adresi gönderıp duruyordum meğersem türklerde genetikmiş :)

British Sky Broadcasting, Ltd.

Bu firmanın mailine nasıl ulaşabilirim acaba, yardımcı olurmusunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri