Telif + Ünlem The End [Ünlem ve Telif'in İlacı Bulundu !]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıklama bekliyoruz en azından mantığı anlatılsa seviniriz

aman Allahım Konuyu Toplam 37 Üye okuyor. (37 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

açız aççç

@вєякαη hocam ben şu mevzuyu anlıyamadım hani diyorsunuz ya tamamen kimsede olmayan özgün videolar oluşturacak bot peki hocam ben dizi paylasıyorum ünlem geliyor o diziyi paylaşabilecekmiyim bu yönteminizle?

@вєякαη hocam ben şu mevzuyu anlıyamadım hani diyorsunuz ya tamamen kimsede olmayan özgün videolar oluşturacak bot peki hocam ben dizi paylasıyorum ünlem geliyor o diziyi paylaşabilecekmiyim bu yönteminizle?

Youtube' de olmayan her türlü videoyu sistem otomatik olarak kanalınıza yükleyecektiR.

Cok ciddi bi olaydan bahsediosun Allah yuzunu kara cikartmasin kardesim

Emegine yuregine saglik arkadasim. Insallah dertlere deva olur. Ozellikle paylasim yapma nedenin cok guzel.
Her zaman hersey kôtûmû gidecek yani, bak arada bôyle gûzelliklerde oluyor bu sefer belki de sayende olmus olacak;
Bu cozumunle biraz olsun rahatlayacak olanlarin duasi sana yeter;

Direk ünleme düşen kanallarda işe yaramaz sanırım bu sistem ama yeni kanal açıp bu sistemden ilerlersek spamın özgününü yapip yolumuzda ilerleriz inşallah.

Videolari youtubedan cekmeyecek o zaman? Videoyap uzerinden upload edince videoyu direk dediginiz sekilde youtube mi atacak? Heyecanla bekliyoruz,gozler videoyapta. Ugrastiginiz icin tesekkurler.

Geçen konudada dedim ben bunu eğerki bu dediklerin olursa bu iş için devrim yapmış olursun. Olmasa bile kendi adıma çok teşekkür ederim bizleri düşünmen bile yeterli, eminim bir çok kişi bunu bulsa kendisi için kullanacaktı.

videoyap'ta nöbet tutacaz ozaman artık ilk ben yükleyeyim youtubeye diye :)

youtubede olmayan videoyu bir kişimi yükleyebilecek.

konu çok güzel bir dillle ifade edilmiş:D hakketen herkes gibi videoyapda nöbet tutmak lazım ama [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] çok güzel bir noktaya değinmiş artık eskisi gibi videoyapda 50 videoyu :D 10 dkda atmak olmaz sanırım ama konunun tek ilacı videoyapda gene :D

Açıkçası bu yöntemin dünyada hiç bir bot tarafından uygulandığını düşünmüyorum

Bu yöntem ile 15 dakika üzeri videolarda yükleyebileceksiniz

Yabancı forumlarda nasıl bu ünlem durumu onların çözümleri neler girip çeviren var mı?

deneyen varmı? reklam mı ? zamanla görucez arkadaşlar... ben reklam demiyorum ama reel bir sonuç görmekte felan olmaz han.. manuel denemeler örnekler felan varsa

İnş çare olur.Biz ne yaparsa yapalım youtube spama yeni çözümler bulucak.Yine başka bir sorun ama yinede o sorunu çözeriz.Youtube bu politikaları ağır adsense politikaları youtube kadar ağır değil oda youtube gibi başlarsa işimiz zora girer.

Berkan teşekkürler ünlem olayı cidden sıkıcı bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri