Telif + Ünlem The End [Ünlem ve Telif'in İlacı Bulundu !]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi güzel hoş da dün geceden beri ağzındaki baklayı, ha çıkardı ha çıkaracak diye mesajlarına bakıyorum,havamızı alıyoruz...

sorunu çözmüşsün...anlatmayacaksan ne diye konu açtın onu anlamadım.devlet sırrı mıdır bu?yarın videoyapa entegre edilince zaten herkes öğrenmeyecek mi?

вєякαη;307440' Alıntı:
Arkadaşlar hepimiz Youtube için çok kötü bir dönemden geçiyoruz. Hatta Ünlem sorunu Youtube' nin bizler için Spam çalışanlar için yaptığı en ağır algoritmalardan birisidir. Hepimiz günlerdir yazdık çizdik açıkçası neredeyse her yolu denedik, ölçük biçtik, kestik ezdik vs... birsürü hadise... forumu dış dünyaya kapatır bile olduk. kimimiz uykusuz kaldı, kimimiz' in hayalleri söndü Youtubeden özellikle Spam yaparak para kazanmaya o kadar alıştıkki çünkü herkes bir şekilde bu sektör üzerinden iyi kötü para kazanır hale geldi. Bu işin hobiden ziyade, bir ihtiyaç oldugunuda biliyorum, çünkü herkesin kendisine göre bir sıkıntısı var, bende sizler gibi günlerdir gecemi gündüzüme kattım neredeyse hiç uyku yüzü görmedim, hatta ve hatta bu problem'in çözümü için 8 yıldır çalıştığım iş yerine bile havlu atmak zorunda kaldım .. Çünkü hissediyordum , ölüm dışında her problemin bir çaresi yolu yordamı oldugunu biliyorum. Biz hepimiz bu işe inandık, hep beraber olduk, forum olarak beraber sevindik ve beraber üzüldük, bunu daha öncede açıklamak isterdim malüm bir yönetici arkadaş' ın tavırları ve bir grup onu destekleyen arkadaşlar' a çok kırıldım. Ben her zaman doğruları söyler ve doğruları hissederim ve herşeyin farkındayım. Ben yerine göre anlayış göstermesinide bilirim. Bu yönetici Benimle hem dalga geçiyor ve cevap olarak halen dalga geçti ve bunu destekleyen bir kaç yönetici daha oldu tek kelime ile yazıklar olsun diyorum boşuna o mevkide duruyorsun. Benim şikayet'im Forumun Hostun'u yoruyormuş :) lafa bak yazık yazık çok yazık.... Ben bu yönetici dediğim kişileri Allah' a havale ettim. Şikayet şikayettir arkadaşım şikayetin küçüğü büyüğü olmaz. Ben yanlış anlasam dahi ki yanlış anlamadım bariz dalga geçildi... Altında da bir üyemiz yorum yazmış bu çok güzeldi diye :) yazık yazık vallaha çok yazık acıyorum.. İnsan gelip bir yazı yazar kardeşim kusura bakma sen beni yanlış anladın vs vs. ama o yönetici bunları yapmak yerine cevabı halen dalgaca oluyor. Bu tip insanlar yüzünden Gerçekten insanda paylaşım yapma hevesi kalmıyor! Bu yapılan çirkince davranışlara rağmen bu paylaşımı yaptım çünkü ben yaşadığınız zorlukları düşündüm. neyse diyorum kim ne yaparsa kendisine yapar.... Bunu söylemek istemezdim yerine göre anlayışlı bir insanım herkesin bir karakteri kimisi şakayı sever kimisi sevmez kimisi yanlışda anlayabilir. Fakat bu tip cümleleri lütfen sizinle samimi olan bir üyenize, arkadaşınıza yapın. Ben sizinle samimi değilim açıkçası tanımıyorum o yüzden rica ediyorum ben yazı yazmadığım sürece bana bu tip cümleler yazılmasın. Lütfen sizinle samimi olan arkadaşınıza yazın bu tip cümlelerinizi... Onlar kendilerini biliyor. neyse kusura bakmayın bunlar içimizde kaldı bu konuya sıkıştırma gereği hissettim ....

Şimdi gelelim asıl konuya değerli arkadaşlar evet yanlış duymadınız Ünlemi çözelim derken Telif olayınıda KESİN olarak çözmüş bulunmaktayim. Aslında KESİN cümlesinden nefret ederim çünkü hayatta hiç bişey garanti değildir. Arkadaşlar Youtube dünyada erişime kapanmadığı sürece bu yöntemi sürekli olarak uygulayabileceksiniz. Bilindiği gibi ünlem alan kanallar bir daha iflah olmuyor, problem geçici olarak yeni kanallara 1 defalığına binlerce video yüklüyorsunuz ve kalan sağlar kalıyor buda geçici bir çözüm zaten ilerde yeni kanallarada müdahale edeceklerini düşünüyorum. Yani youtubede olan bir videoyu yüklediğiniz O AN KANALA ÜNLEM GELİYOR ve orjinal dahi yükleseniz o kanal kara listeye alınıyor. Eski kanalınızı doğrulasanız bile sonuçta spam yapacağımız için yine ünlem belası ile karşılaşacağız. Çözüm olarak ya özgün olacağız bunu çoğumuz yapamıyor çünkü youtubede özgün olmak ve tutulmak için şebeklik yapılması gerekiyor oda bizim doğamızda yok :) yada Spam'ın özgününü yapacağız. Şu anda bizim işimize gelen Spam'ın özgünüdür. ve bu yöntemle yapacağınız videolar tamamen özgün olacaktır daha doğrusu youtubede vs hiç bir yerde bulamayacağınız özgün videolar bot tarafından videosal olarak özgünleştirip yüklenecektir. Özgünleştirilmekten ziyade açıkçası özgün video yani her kullanıcının ayrı bir özgün videosu olacaktır. Video özgün oldugu içinde hem kanalınız uzun vadede açık kalacak hem teliften hemde ünlem belasından kurtulmuş olacağız. Biz testlerimizi aşağı yukarı 1 haftadır yogun bir şekilde yaptık ve kesin bir çözüme ulaştık . Allah'ın izni ile dediğim gibi Youtube Dünya erişimine kapatılmadığı sürece ilgili arkadaşa yönlendirdim ben keşfi buldum ilgili arkadaşında bu keşfi en güzel şekilde değerlendireceğine inanıyorum o yüzden bu keşfi şimdilik sadece onunla görüşüldü, artık bu sistemin Bot' a entegre edilmesi ile herşey yeniden başlayacaktır. Tüm değerli arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Saygılarımla

Herşeyden önce uğraşmışsın birşeylerle belli, eline sağlık paylaşım için...

Konu başlığın; Telif + Ünlem The End [Ünlem ve Telif'in İlacı Bulundu !]
Konu içeriğin tam 30 satır... ilk 4 satırı mevzuya girmeye çalışmışsın, sonra bi 10 satır bana ve Ibrahim'e keydirmişsin buraya kadar eyw. kişisel görüşündür, paylaşım yapıyorsun görmezden gelinebilir!

sonra 15 satır daha yazı var, onunda 10 satırı neydik, ne olduk, nereye gidiyoruz... 3 satırı ne yaparız ben düşündüm taşındım uzun uzun kaşındım...

Son 2 satır bekleyin yakında çıkıcak...

Allah rızası için, taraf olmayayım diyorum, post atmayayım kalbini kırmayayım diyorum... ekmek yiyor para kazanıyor mani olmayayım, üzmeyeyim kırmayayım diyorum ama dayanamıyorum...

Abi amacın ne senin?

2 gün önce farklı frmlarda "R10" da bize keydiriyorsun ya, hani frm üyelere neden kapalı diye, daha dün .... bugün koktular diyosun ya... hani kalitesini sorguluyosun ya...

"
QII

Afyon Şubesi
R10 Yaşı: 4 Ay 13 Gün
R10 Ticaret Sayısı: (2)
R10 Ticaret Memnuniyeti: (100%)
R10+: Altin 0 Gumus 0 Bakir 0 ?

permalink
Arkadaşlar bana kalırsa üyeliklerin kapatılması çok saçma bir karar olmuş, sonuçta henüz o kadar eski bir site değil hadi r10.net gibi kaliteli kendisini ispatlamış bir sistem olsa da neyse diyeceğim fakat dediğim gibi üye alımlarını kapatmak bana çok mantıksız geldi. Yinede serkan hocamızın kendi kararı saygı duyuyoruz. Youtube işini ilk olarak açıkçası ondan öğrendik sitenin de popüler olmasının nedeni ilk olarak insanlar gördükleri için etkileniyor. Birde işte aylık şu kadar kazandım işte araba aldım, şu kadar gelirim var diyince insanlar ilk olarak etkileniyor. Beni rakip olarak algılamaz iseniz Youtube işine gönül vermiş tarafsızca ve adaletli yönetim anlayışı içinde açtığımız Youtube Forumlari - YouTube-Adsense Destek Forumu - vBulletin' a üyeliklerinizi rahatça gerçekleştirebilirsiniz. Üyelerimizin R10 gibi kendisini ispatlamış bir platformdan gelmesi ve beni daha çok sevindirecektir. Çıktığımız bu yolda hayırlısı ile sizlerin sayesinde sizlerinde desteği ile iyi yerlere geleceğimizi umuyoruz.

Buyrun arkadaşlar Youtube işine gönül vermiş ve Youtubeden Para kazanmaya amaç edinmiş değerli arkadaşlarımızı bekleriz. Saygılarımla

Youtube Forumlari - YouTube-Adsense Destek Forumu - vBulletin
"

Neyse diyorum yine ben, vardır diyorum Serkan'nın bir bildiği. (bana kalsa o mesajını ilk okuduğum an banlanmıştın)

Berkan gerçekten eski tüplü televizyonlara benzemiş konu... Ses var görüntü yok... Gürlüyor ama yağmıyor...

Lütfen konu açarken biraz daha dikkatli ol!

Konu gelen reportlar nedeni ile kilit... (Frmdaki herkesin görmeye hakkı var, belki birşey anlayan olur diyerekten bir süre kapamayacağım!)

Bu arada arkadaşlar ben Berkan ı biraz tercüme etmeye çalışayım sizlere...

Her videoyu tekrar özgün hale getirmenin yolları vardır,
Video formatı ile oynamak, ekleme yapmak, kesip bir kısmını çıkartmak, ses frekansını değiştirmek...

YT videoları bir unique ID ile tanır, videoda değişiklik yaptığınızda YT artık o videoyu daha zor tanıyacağı için ünleme takılmazsınız.

Botun yapacağı şey video yükle dediğinizde videonun belirli yerlerine logo ekleyerek ilk videodan benzersiz hale getirerek yüklemek olacak...

Bol kazançlar!

inş fazla yayılmazda youtube önlem almaz kardeşim çok tebrik ediyorum seni beklemedeyiz.

Halen aynısın değişmeyeceksin :) kimse kimseye keytirmiyor o kişinin kendi karakteristik anlayış biçimidir kişi onu kendi karakterine göre anlar ! ayrıca r10 da yazdığım yazıda ne var? üyeliklerin kapatılması bana göre saçma olmuş cümlesi zoruna mı gidiyor ? bumudur yani buna keytirmek mi diyorsunuz ? bazı konularda eleştirmek keytirme anlamına mı geliyor ??? valla bravo

Tam anlamıyla ne zaman kullanabiliriz?

Öncelikle videoyap botu kullanıyorum ve 3 hesabım var onu belirterek birkaç sözüm olacak.
Konuyu okudum kesin çözüm söyleminde bulunuyorsunuz, arada biraz sitem ediyorsunuz kime,niye bu sitem onuda anlamadık da, bu konuda yeri neydi onu çözemedim.Açıkcası ünleme ve telif konusuna çözüm mü, sitem mi,reklam mı çözemedim.Eliştirimi maruz görün.
Kişisel çatışmanızı böyle bir konuda dile getirmeniz, biraz manidar...
Bizi ilgilendiren bölüm soruna gerçekten çözüm bulmuş olmanız, umarım başarılı olurda şu sıkıntılı günleri atlatmış oluruz.Saygılar...

4 kere okumama ragmen yazdiklarindan hicbirsey anlamadim. Laf salatasi yapmissin sadece.

Yonetime sitemde bulunmussun ama aklima gelmisken hatirlatayim.
http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...tan-gmail-youtube-onayli-hesap-satisi-10.html

Asagidaki konuda hesaplarin riskli oldugunu belirtip alicilari uyardigimda, arkadasina kiyak yapmak icin mesajlarimi silip beni banlamistin. Yeri gelmisken sikayetimi yapayim yonetime. O zaman sesimi cikarmadim ama sonucta diger sorun yasayan arkadaslarin mesajlari beni hakli cikardi.

Başlık - içerik eşleşmiyor.

Konu kilit!

---------- Mesaj saat 14:21:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:13:29 civarında gönderildi. ----------

4 kere okumama ragmen yazdiklarindan hicbirsey anlamadim. Laf salatasi yapmissin sadece.

Yonetime sitemde bulunmussun ama aklima gelmisken hatirlatayim.
http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...tan-gmail-youtube-onayli-hesap-satisi-10.html

Asagidaki konuda hesaplarin riskli oldugunu belirtip alicilari uyardigimda, arkadasina kiyak yapmak icin mesajlarimi silip beni banlamistin. Yeri gelmisken sikayetimi yapayim yonetime. O zaman sesimi cikarmadim ama sonucta diger sorun yasayan arkadaslarin mesajlari beni hakli cikardi.

Konuyu inceliyorum.

Banlanma tarih aralığına bakacağım, postlarını okudum silinmeye gerek duyulacak bir postuna rastlamadım...

Eğer o postların yüzünden banlandığını tesbit edersem mutlaka işlem yapacağım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri