Telif ve 3. Tarafları Nasıl Kontrol Edelim

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
alex kardeşim ,bence telifli kanallar bu işin tek başına sebebi değil,ama neye göre bu işe kalkıştı youtube onuda bilmiyorum,birçok sebebin biraraya gelmiş olduğunu varsayıyorum:
3.eşleşen
ünlem
dünya geneli
bazı ülkelerde engellendi
topluluk ihtarı
telif

Youtube da mantık aramayı çok önceden bıraktım ben

Şuan mesela çok iyi izlenen videolu bir kanalım var özele aldım videoları 2 ihtarlı çünkü

Sadece o kanalın kapanacağını bilsem açıcam kapanana kadar kazandırsın ama başlıklar ürküttü

android tel varsa bütün kanalları bir maile bagla
butun kanallarda olup bıtenler o maile geliyor
sonra telefonunda halıyle zaten gmail baglantısı var
ınternetın acık oldudu surece saniye saniyesine telefona gelyor benım öyle :D

Denedim şimdi muhteşem olmuş, ellerinize sağlık aynı anda kendi pc mizden de açık olmadan kullansak bir tehlikesi var mı? sadece sistem üzerinden kullansak sıkıntı olur mu?

---------- Mesaj saat 11:31:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:30:36 civarında gönderildi. ----------

Mesela 1 ihtar aldım bu mail olarak geliyor mu normalde? 3. taraflı videolar normalde mail ile bildiriliyor mu?

Evet hocam her ne oluyorsa e-maille geliyor. Yorum, yeni abone,ucuncu taraf uyarisi vs.

android tel varsa bütün kanalları bir maile bagla
butun kanallarda olup bıtenler o maile geliyor
sonra telefonunda halıyle zaten gmail baglantısı var
ınternetın acık oldudu surece saniye saniyesine telefona gelyor benım öyle :D
[MENTION=1405]Rammstein[/MENTION]

Dün 1 maile bağladım 1 kanalımı yönlendirmede problem yok kontrol de ettim

Bakalım 3. Taraf video yükleyince haber verecek mi diye 5 tane şarkı attım 3. Taraflı hiçbir mail bildirimi gelmedi ?

[MENTION=1405]Rammstein[/MENTION]

Dün 1 maile bağladım 1 kanalımı yönlendirmede problem yok kontrol de ettim

Bakalım 3. Taraf video yükleyince haber verecek mi diye 5 tane şarkı attım 3. Taraflı hiçbir mail bildirimi gelmedi ?

valla hocam bana hepsi geliyor anlık olarak sonrada giriyorum hemen sılıyorum videoyu

youtube e-posta kısmının resmini koyabilir misin rica etsem hangi seçenekler seçili

Bu yt maillerini herhangi bir maile yönlendirebiliyor muyuz? ( gmail harici )
Birisi detaylı anlatabilirse bizde bir maile yönlendirip anlık takip edebiliriz.

Bu yt maillerini herhangi bir maile yönlendirebiliyor muyuz? ( gmail harici )
Birisi detaylı anlatabilirse bizde bir maile yönlendirip anlık takip edebiliriz.

Ben gmail e yönlendirdim de 3. Taraf bildirimi yollamadı mail olarak

Alex sen hala bıkmadınmı fırıldak çevirerek para kazanmaktan be abi. 14 tane kanalim var. hepsine elle video yüklüyorum. chromede quick login diye bi eklenti var tek tıkla kanallarıma girebiliyorum para kazanmayana bakıyorum bitti gitti. Kkusura bakmayın lütfen ama Türkiyede çok ele ayağa düştü millet b.kunu çıkarttı çöplüğe döndü site. Yakında kapatıcaklar diye korkuyorum

kardeş zaten bence oku çıkdı diye youtube böyle katı kurallar koyuyor. youtube bu kazanc olayını kapatmaz çünkü büyük gelir sağlıyor türkiyedende birçok reklam veren firma var adwords e ama bu gidişle daha katı kurallar gelebilir :)

tüm kanalları tek maile yönlendir. 3.taraf çıkarsa mail geliyor ve günlük olarak tüm kanallarını kontrol et para kazanmaya uygun olmayanları aniden sil.

1 gmaile yönlendirme olayını denedim mesela 3. Taraflı video yükleyince veya telif yeyince mail gelmiyor ki? Size geliyor mu

---------- Mesaj saat 03:39:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:38:19 civarında gönderildi. ----------

Bence önemli konu, bütün kanallar gitmeden önlem almak lazım

Hocam gmail adresenizi mail adresine yönledirme yaptı iseniz yapmanız gereken bir işlem daha var youtube hesabınıza gireceksiniz youtube hesabınıza girdikten sonra ayarlar'a tıklayın tıkladıktan sonra hemen solda e-posta var oraya tıklayın oradan gerekli ayarları yapın telif di üçüncü taraftı bırakılan yorum herşey yönlendirme yaptığınız e- posta adresine bir kopyası geliyor benim ayarlar böyle resimdeki gibi

Bende “kanalıma yorum bırakıldığında” yok! Neden acaba?
6iwv.jpg

Tüm mail adreslerini bir çatı altında kontrol etmek için outlook da kullanılabilir, bilginize...

Buyrun Gmail'den Yahoo'ya e mail yönlendirme. Adamın biri Youtube'a video yüklemiş ben de oradan resimleri aldım.

Google Ayarlar - Yönlendirme Yönlendirme adresi ekle
4w09.jpg

9880.jpg

zo0t.jpg

d1p1.jpg

h1xx.jpg

25ht.jpg

5iz0.jpg

ecix.jpg

4prs.jpg

hjvb.jpg

t32k.jpg

2pob.jpg

Forward Gmail Mail to Yahoo

Dikkat Yahoo uzun süre aktif olmayan hesapları kapatabiliyor.

Bu kanalda 2 tane eşleşen vardı.
Bu kanalın maili yönlendirdim bir gmaile, ama eşleşen verdi diye mail gelmedi.
Yt ayarı şu şekilde kanalın.
Mailde tek bir maile yönlendirme.

Herhangi bir bildirim gelmedi eşleşen çıkmış bugün kanalda 2 tane.
Neden mail gelmedi?

Edit : 1 kanala telif bile atmışlar 3 videoya o bile gelmedi.

android ve ya ios telefonda istediğin kadar epopsta gırme hakkı tanıyor . eklersın tek tek gelen maıllerde ıhtar olanlara dıkkat edersın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri