Telif Yemekten Kurtulmak / Youtube Dostu Kanallar !

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba değerli arkadaşlar elimden geldiği kadar youtubenin püf noktalarını sizlere ara sıra sunmaya devam ediyorum . Şu anki sizlere sunmuş olacağım konumuzda Telif yemekten kurtulmayı ve kanalımızın kapanmaması için önerebileceğim çok önemli 2 maddeden bahsedeceğim..

Şimdi değerli arkadaşlar çoğumuz malüm Ttnetin nene hızındaki vermiş oldugu hızdan kurtulmak için VDS kullanıyoruz. Çoğu arkadaş VDS kullanarak youtubeden toplu kanal çekmekte ve indirmektedir. Şimdi arkadaşlar atıyorum kanalın birisini gözünüze kestirdiğiniz. 500 videosunu indirip kanalınıza VDS ile atacaksınız. Buraya kadar herşey güzel ya sonra ???? Sadece o kanaldan 500 video alıp atarsak adam videosunu aradığı zaman bizim çıkma olasılığımız çok yüksek. E doğal olarak da telifi basacaktır. Buna bağlı olarak da Youtubenin alarm sistemi devreye girerek belkide toplu olarak kanallarımız banlanacaktır.

Peki Çözüm Nedir ?

Eğer siz ilgili kategoriden farklı kanallardan video çekerseniz telifin gelme olasılı çok düşecektir. Bu sayede sağlam ve ileriye dönük kanallar sahibi olabilirsiniz ve yine bunun sonucunda yavaş yavaş güncellenmiş hedefine adım adım giden ve başarıya ulaşan kanallar sahibi olabilirsiniz ..

Bu konu sadece VDS kullananlar ve Bir çok kanalla uğraşan ve kanallarının toplu olarak kapanmasından dert yanan arkadaşlar için geçerlidir.

Arılar neden tek çiçeğe konmaz :)

Elimden geldiği kadar tecrübem yettiğince sizlere destek olmaya devam edeceğim

Bol Kazançlar Dilerim ...

ßen icadı sundum artık geliştirmesi size ait :) Anlayan anladı

ßir düşünün neden Farklı İpler ?? Kazanç İçin Neden Çok Kanal ? ve Neden Farklılık ? Hepsinin ortak noktasına bakın * :)

Bütün Formül Burdadır...

Aynı kategorideki farklı kanallardan belirli sayılarda karıştırarak yapsak nasıl olur.Toplam video sayısı kaç olsa uygundur

iyide adam kendı kanalındakı sadece 1 vıdeoyu bıle bızde gormesı telıf ıcın yeterlı sanırsam ? ee onu nasıl halletcez . ben 50 farklı kanaldan vıdeo cekıyorum 1 tanede o adamın kanalından cektım adamda bastı bana telifi ? nasıl olcak ?

iyide adam kendı kanalındakı sadece 1 vıdeoyu bıle bızde gormesı telıf ıcın yeterlı sanırsam ? ee onu nasıl halletcez . ben 50 farklı kanaldan vıdeo cekıyorum 1 tanede o adamın kanalından cektım adamda bastı bana telifi ? nasıl olcak ?

bir mayın tarlası düşün . mayının oldugu yerde gidersen zararlı sen olursun ... Telif elbet gelecektir yani bu yöntem ile telifin gelme olasılığı çok düşüktür.
önemli olan noktada budur :) 10 Farklı kategoride kanal aç dediklerimi uygula süreç biraz uzundur fakat sağlamdır sonuçlarını gördüğünde çok şaşıracaksın

giriş yazını okuyunca gerçekden süper bir paylaşım bekliyordum sonuçu tamam bağlayamamışsın 50 kişi kanalından 10 x video çeksen 50 kiş biri ile kesin yersin telifi tek kanaldan çekmek daha mantıklı değilmi :) fakat araştırırsanız telif yeme me olayını daha çabuk aşarsınız

giriş yazını okuyunca gerçekden süper bir paylaşım bekliyordum sonuçu tamam bağlayamamışsın 50 kişi kanalından 10 x video çeksen 50 kiş biri ile kesin yersin telifi tek kanaldan çekmek daha mantıklı değilmi :) fakat araştırırsanız telif yeme me olayını daha çabuk aşarsınız

siz o yoldan gidebilirsiniz. ben dediğiniz yöntemide denedim zaten çoğu arkadaşta o yöntemi deniyor. ama çoğunun sonu hüsran. emin olunuzki arada dağlar kadar fark vardır.

siz o yoldan gidebilirsiniz. ben dediğiniz yöntemide denedim zaten çoğu arkadaşta o yöntemi deniyor. ama çoğunun sonu hüsran. emin olunuzki arada dağlar kadar fark vardır.

evet anlattıgın olay çok iyi aslında fakat kavramak zor herkes tarafından :) tşk ederim paylaşım için

Yoksa arıların damı telifle başı dertte ;)

farklı çiçekler her zaman güzeldir. Yenilik güzeldir :D

[şundan rahatlıkla emin olabilirsiniz ki bütün olaylar yukarda anlattıklarımda bitiyor ]

---------- Mesaj saat 22:44:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:39:02 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar tüm samimiyetimle söylerimki yukarda anlatmış oldugum bilgiler kazanca giden kesin yoldur. Arkadaşlar herşey bir anda olmaz hızlı yükselişin hızlı düşüşü olur. Fakat yavaş mantıklı bir şekilde ilerlerseniz kanallarınızı dediğim yolla uzun vadede kullanabilirsiniz. isterseniz 20 kanal açın lütfen dediklerimi deneyin sonuçları göreceksiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri