Telif yememek için

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

sontorun

Yasaklanmış
Merhabalar hocalarım bir sanatçı ile belgesel çekeceğiz. Onun şarkılarından kesitler koyacağız şirketler otomatik telif attığı için sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum. Adil kullanım ne kadar yanlış hatırlamıyorsam 7 saniye kullanırsak telife yakalanmıyoruz doğru mu ?

bende soracaktım bu soruyu

telif hakkı sahibin den izin alın kanala videoyu yükleyince telif uyarısı vericektir ordan itiraz edip ''eserin hak sahibin den izin aldım'' gibi bir seçenek var onu işaretleyin

telif hakkı sahibin den izin alın kanala videoyu yükleyince telif uyarısı vericektir ordan itiraz edip ''eserin hak sahibin den izin aldım'' gibi bir seçenek var onu işaretleyin

tek bu video için sormuyorum hocam belgesel çektiğimiz için ara sıra başka görüntüler de kullanıyoruz.

'' Onun şarkılarından kesitler koyacağız'' dediğiniz için böyle bir cevap verdim hocam.

şarkıyı 6.5 saniye filan kullanırsanız otomatik telif gelme şansı çok düşük.

6 sn 7 sn lik şarkılar ekledim telif gelmedi

edit yanlış konu :p

Son düzenleme:
7 saniye kullansak sorun olur mu ? daha sonra

Merhabalar hocalarım bir sanatçı ile belgesel çekeceğiz. Onun şarkılarından kesitler koyacağız şirketler otomatik telif attığı için sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum. Adil kullanım ne kadar yanlış hatırlamıyorsam 7 saniye kullanırsak telife yakalanmıyoruz doğru mu ?

Adil kullanım hakkını 15 saniye olarak youtube size sunuyor ama politikasında eğer ülkenizde bulunan telif kuralları farklıysa içerik sahibi ile aranızda yaşanacak davadan sorumlu değilim diyor. 15 saniye kullanım hakkını ABD'ye göre söylemekle birlikte youtube platformunda size her içerikten 15 saniye adil kullanım hakkı doğuruyor sadece. Yani youtube kısaca şunu diyor benim köyümde kural bu, sizin köylüler bir şey demezse sizde yapın derlerse de ben karışmam kendi köyüme göre kural koydum :)

6-7 saniye kullansak sorun olur mu ? daha sonra

yeni konu açmak istemiyorum bilgi sahibi var mı ? 6-7 saniye kullansak sorun olur mu ? daha sonra

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri