Telifli Video Yüklemek Gerçek oldu

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemocan03

Kayıtlı Üye
selamün aleyküm arkadaslar hayırlı aksamlar hayırlı kazanclar herkese. öncelıkle admın arkadaslar konu yanlıs yere acılmıssa kusuruma bakmayın.ve yıne yanlıs konus acmıssam kusuruma bakmayın...daha oncede acmıstım bu konuyu ama [MENTION=1523]mNote[/MENTION] kardesım saolsun cahılligine verıyorum dıyerek konumu kılıtledı.. baslıktada dedıgım gıbı telıflı vıdeo yukledın mı 3. taraf eslesmesı verıyor.(du) bı program sayesınde 3. taraf eslesmesını kaldırmayı basardım... az once deneme yaptım vede telıflı vıdeoyu yukledım ve (3. taraf eslesmesını kaldırdım)para kazanmaya aktıf olmasa bıle abone kasmada vs kullanılabılır.şimdi programdan ıyı anlayan bırısıyle bı gorusmek ıstıyorum. cunku proda az hata var ... vede [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ile gorusmemden sonra programı burda paylasacagım

(inanmayan olursa telıflı vıdeo ıle hesabını versın yukleyecegım ) herkese hayırlı aksamlar)

mNote: Arkadaşlar program tarafımızdan onay gelene kadar özelden alıp pc nizde çalıştırmayın

selamün aleyküm arkadaslar hayırlı aksamlar hayırlı kazanclar herkese. öncelıkle admın arkadaslar konu yanlıs yere acılmıssa kusuruma bakmayın.ve yıne yanlıs konus acmıssam kusuruma bakmayın...daha oncede acmıstım bu konuyu ama [MENTION=1523]mNote[/MENTION] kardesım saolsun cahılligine verıyorum dıyerek konumu kılıtledı.. baslıktada dedıgım gıbı telıflı vıdeo yukledın mı 3. taraf eslesmesı verıyor.(du) bı program sayesınde 3. taraf eslesmesını kaldırmayı basardım... az once deneme yaptım vede telıflı vıdeoyu yukledım ve (3. taraf eslesmesını kaldırdım)para kazanmaya aktıf olmasa bıle abone kasmada vs kullanılabılır.şimdi programdan ıyı anlayan bırısıyle bı gorusmek ıstıyorum. cunku proda az hata var ... vede [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ile gorusmemden sonra programı burda paylasacagım

(inanmayan olursa telıflı vıdeo ıle hesabını versın yukleyecegım ) herkese hayırlı aksamlar)

İnan hepimiz inanıyoruz sana ! ;) sende insanlara inanıp resim fılan koysaydın ?

вαттυѕαу;62572' Alıntı:
En azından bir SS felan ekleseydiniz konuya iyi olurdu.

hocam vıdeo cekecektım ama suan cafedeyım vede kalabalık musaıt deglım. ama cekıp atacagım. ama az sonra resımlerı paylasabılırım..

Kardeşim daha öncede boş konu açtın yine boş konu açıyosun üyelerin güveliği için ya programın adını söyle inceleyelim yada programı bana pm at inceliiyim ne kadar güvenli oldunu görelim.. Öyle bana hesap şifreinizi verin yükliyim demekle olmaz bu iş. Pm bekliyorum

hocam vıdeo cekecektım ama suan cafedeyım vede kalabalık musaıt deglım. ama cekıp atacagım. ama az sonra resımlerı paylasabılırım..

Kardeşim daha öncede boş konu açtın yine boş konu açıyosun üyelerin güveliği için ya programın adını söyle inceleyelim yada programı bana pm at inceliiyim ne kadar güvenli oldunu görelim.. Öyle bana hesap şifreinizi verin yükliyim demekle olmaz bu iş. Pm bekliyorum

Tamam ibrahim dur bakalım resim ekleyecegini felan söyledi videoda çekecekmiş , yapsın bakalım bişiler . Şimdi bi müdahelede bulunma

hocam :) yanlıs konu acmıssam basta dedım ...denemeyı yenı yaptım daha 5 dk once 3. taraf eslesmesını kaldırdım.suan musaıt degılım cafede o yuzden vıdeo cekıp emın ol ılk sana gonderecegım

---------- Mesaj saat 21:29:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:09 civarında gönderildi. ----------

hocam sen varya calısma azmımı şevkimi kırıyorsun arastırma sevkımı kırıyorsun ya. serkan abıye mesaj attım olumlu karsılıyor . mesaj atmıs ama yenı gordum kac gun once atmıs... uyelerın guvenlıgı olupta ben gıt bınadan atla demıyorum.. yardımcı olmak adına bırsey paylastım.. bıldıgın telıflı vıdeo varsa ver onu yukleyıp denıycem sımdı .... lütfen dıyorum karsındakı kım olursa olsun bu sekıl davranma gecende kırıcı sozler sarfettın tarafıma

hocam :) yanlıs konu acmıssam basta dedım ...denemeyı yenı yaptım daha 5 dk once 3. taraf eslesmesını kaldırdım.suan musaıt degılım cafede o yuzden vıdeo cekıp emın ol ılk sana gonderecegım

Tamam hocam sende resimlerini veya video çeker ekler ispatlarsın sonra muslera hocam ile görüşüp istediğin gibi paylaşabilirzin

Benim için programın önemi yok. Arkaaşlar program tarafımızdan onay gelene kadar özelden alıp pc nizde çalıştırmayın

kardesım ılk konudada soyledım. programdan ıyı anlayan bırı lazım dıye.. tüm samımıyetımle soyluyorum...3. taraf eslesmesını kaldırdım... ama kucuk bı sorun var emınım kı buda asılabılır......

kardesım ılk konudada soyledım. programdan ıyı anlayan bırı lazım dıye.. tüm samımıyetımle soyluyorum...3. taraf eslesmesını kaldırdım... ama kucuk bı sorun var emınım kı buda asılabılır......

Tamam işte anlayan kişi benim sorun neyse söyle cevap vereyim illa programı vermene gerek yok

banlayın amma inat ettiniz. internet cafeden 3.taraf eşleşmesi ile kim ugraşır sizce. maksimum 16 derim ben.

sizce kaç yaşında

agzını toplayıp konusursan sevınırım guzel kardeşim.agzımı bozup senın sevıyene ınmıycem

Arkadas programi satmayimi planliyosun? Eger boyle bi planin yoksa versene moderatorlere incelesinler,ne duzeltilecekse duzeltsinler.Sonra dagitacaksan dagitirsin.Ne diye isi yokusa suruyosun yani anlamadim.

Arkadas programi satmayimi planliyosun? Eger boyle bi planin yoksa versene moderatorlere incelesinler,ne duzeltilecekse duzeltsinler.Sonra dagitacaksan dagitirsin.Ne diye isi yokusa suruyosun yani anlamadim.

ne satması kardesım ya..... ne googlenın parası benden cıkıyor.ben youtubenın. serkan abıyle gorurmem lazım ıddıalı bırseyle basladım.. sorun var o yuzden paylasmıyorummmmm

[MENTION=114]FGA[/MENTION] konuya bak :) rihanna şarkıları da yükleyebiliyo muyuz diye sorasım geldi :)) ne dersin :))

Neyse bu arada konuyla alakalı şunu söyleyeyim;

para kazanmayı aktif edemedikten sonra zaten 3. tarafı kaldırmışsın veya kaldırmamışsın bi anlamı yok. 3 taraflı olarak da yükleyip yayınlayabilirsiniz, abone kasabilisiniz zaten.
Anlamadım yani 3. taraf veren videnun 3 tarafını kaldırıp para kazanamadıktan sonra bu program neden sizi bu kadar heyecanlandırdı?

Not:
Bu sözlerim, para işaretinin içi beyaza dönmüyorsa geçerli değil tabiiki.. Hiç para kazanma işareti gelmiyorsa geçerlidir.

ne satması kardesım ya..... ne googlenın parası benden cıkıyor.ben youtubenın. serkan abıyle gorurmem lazım ıddıalı bırseyle basladım.. sorun var o yuzden paylasmıyorummmmm

Arkadasim dosyayi bana gonder demiyorum,yada burada paylas demiyorum.Yolla herhangi bi forum yetkilisine baksin kontrol etsin. mNote demis iste gonder bakayim diye.Daha neye paylasmam diyosun? Neyin nazi bu anlamadim yani.Adam programin sorununuda cozerim diyor,sen hala yollamamda yollamam.Bu kadar nazi kezbanlar bile yapmiyor yahu.

mNote: Arkadaşlar program tarafımızdan onay gelene kadar özelden alıp pc nizde çalıştırmayın
Azcık çınlatsaydın şu programı hocam merak ettm şimdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri