Temiz kanal açmak için ne yapmalı

• Kullanıcı çömez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bir ara DeepWeb nedir diye bir konumu ne vardı forumda kapatıldı.

Herkes bir deepWeb geyiği tutturmuş gidiyor.

Diyorlarki en basiti, İşkence videosu var vs.
- Açın neti hergün İsrail'in parçaladığı çocukları görürsünüz.
- Açın neti hergün IŞİD denen örgütün kestiği kafaları görürsünüz.
- Açın neti ( abd vatabdaşıysanız ) Legal yoldan istediğini Silahı - Diğer ülke vatandaşıysanızda Zaten Deep Web gibi İllegal olarak silah alabilirsiniz.

Birde DeepWeb denen yerde adult içerik bol var diyorlar.
Google'a yaz istemediğin kadar adult site çıkar.

Şehir efsaneleri, Çoluk-Çocuk gazıyla yazılan makaleler, Troll kekleyen Kiralık katil ilanları var diye amma abartıyorlar.
Yok 5-6. seviyeye gidenler ölürmüş felan.
Neden 5-6. seviyeye girdiğin ana Uzaylılar seni başka evrenemi ışınlıyor?
:D

Elimde resimler mevcut isteyen varsa atabilirim. ama resimler baya kötü midesi kaldırmayanlar olacağı için. isteyen varsa pm den atarım.

Ben de TOR Browser'i kullanmıştım bir ara epeyce. Bu Deep Webi ilk kez duydum. Ne Deep Webmiş arkadaş. Seviye seviye üstelik. Online oyun gibi :)

Sanırım "Derin Devlet" terimi gibi birşey bu da; Derin İnternet :)
Psikopat değilim ama bende de merak uyandırdı tabi bir o kadar da tehlikeli olduğu bir gerçek. Ama birgün kanser falan olursam direk girerim her ne imişse, gözüm açık gitmeyeyim :)

Bende netten biraz araştırdım ama biraz abartıldığını düşünüyorum.Hele 5.6.7. seviyeye çıkanların ölme tehlikesine biraz da güldüm.Ama gereksiz şeyler olduğu araştırınca belli oluyor.
Ayrıca anlamadığım şey şu bu deepweb 'e girmek isteyenler tarayıcıya bir adres yazmıyormu tor browserdan mı giriliyormuş buna sadece ve devletler buna nasıl engel olamıyor ?

Yani konu nerden nerelere gelmiş.. Yok adam kesmeler yok bilmem neler..

beyler inanılmaz çok merak ettim gerçkten
nedir bu Deep Wep
bir domain linki var mı

yine deep mevzusu açılmış merak eden googlede aratsın hassas olan kişilerin bakmasını önermem psikolojiniz bozulabilir

ben herzaman insanlıktan ve erdemlikden yana birisiyimdir öz ailemden birisi bile hatalı olsa uyarırım hangi alemde ve ortamda olursa olsun , şimdi size bir erdemlik ve insanlık dersi vermek istemiyorum ama sadece şunu söylim bir insanın acısı , ölümü , heleki o yaşadıgı korku ve ızdırap bir insan için çok büyük bir duygudur , hayvanlar içinde geçerli ama gelin bu konuları açmayalım izlemeyelim ve hedeflerine kavuşturmayalım bu vahşetleri , o acıları çekenler o ölümleri yaşanaylar annemiz babamız kardeşlerimiz olabilirdi ve onların ölümlerinin kamerada herkes tarafından manşet ve merakla izlenmesi nekadar sizi üzerse , gelin sizde bu ramazan ayında o günahlara izleyerek hak ve yandaş olmayın.. yaşım 34 ve bu saatte işimi bırakıp size bunu bir rica olarak yazıyorum herkesi hak yolunda , allah yolunda insanlık yonunda nacizene kendi uslubumla çağrıda bulunuyırum.

Valla Google'da "Deep Web" diye görsel araması yaptığımda bile felaket resimler çıktı bir kaç saniye sonra kapattım :) Allah bilir detaylı incelemelerde neler çıkar.

Kısaca öğrendiğim kadarıyla, bizim arama motorlarından ya da ordan burdan gördüğümüz, duyduğumuz kullandığımız internet, toplam internetin çok cüzi kısmını oluşturuyor. Diğer tama-mına yakın kısmı ise işin karanlık kısmı.

Yani bizim normalde gördüklerimiz buzdağının görünen kısmıtıpkı aşağıdaki gibi

jZCXQ.jpg

Son düzenleme:
tordan açılan mailler kanallar patlar. giriş aparsan yine patlar. bunu bil yeter kardeşim. bırakın deep web muhabbetini. 3-5 sapıgın ***** hastasnın bir araya geldigi platform orası. derin bilgi filan da yok. googlede cok daha işe yarar bilgi var :D

Tor browser Kullananların buyuk cogunlugu takıp altındadır bunu bilin kullananlar varsa kullanmasın hemen silsinler merak edenlerde şunu söylemek istiyorum insanın başına ne gelirse meraktan gelir yükleyip hiç kendinizi kasmayın hiç birşey yok tabanını hacker grupları olusturur tor browser kullanan herkeze cok rahatlıkla ulasabılırler kımlık bılgılerınıze ulasabılırler kredı kartlarınıza ulasabılırler sızın adınızı kullanıp yalan dolan işler yapabilirler bu yazdıklarım uydurma degıl bildiğim şeylerdir siz siz olun internette herşeye merak salmayın

kafa kesmeye meraklı arkadaslar liveleak bol bol var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri