Temizlik Zamani..

süperkarar üyeler kontroldeolur böyleinsanlar mağdurolmaz en azından.

Telefon ve Tc kimlik onaylı olsun abi üyelikler. ticaret işlerindede sıkıntı çıkmaz hem.

Hocam tebrikler
Yapılması gereken bir uygulamayı hayata geçirmişsiniz.Arkadaşların dediği tc kimlik no ve telefon onaylı davetiyeyle üyelik forumun işleyişi açısından daha sağlıklı olur.Böylece 5 yüzlü insanlarla uğraşmak zorunda kalmayız

ben bunu haftalar önce dedim davetiye sistemine geçilsin çünkü çok basit bişey olunca bile konu açıyor 0,02 kazandım kazancım nasıl sizce ilk tıklamayı aldım v.s böle konuları görünce iyice soğumuştum forumdan

Yapılması gereken bir kuraldı. Para para para diye dilenen insan yerine biraz emek harcayan insanlar görmek daha güzel. Ayrıca 1-2 bir şey öğrenip millete satmaya çalışan insanların emeği üzerinden para kazanmaya çalışan bir zihniyet görüyordum. Onlarda giderse gayet düzgün bir forum olur.

Ayrıca her şeyi başkalarından beklememek lazım. Benimde şu anda kazancım yok denecek kadar az ve halen denemeler yapıyorum. Birazda olsa hit arttırma üzerine çalışmalar yapıyorum araştırıyorum. Siz de araştırın illaki bir şeyler var.

çok yerinde ve güzel bir karar olması gerekende bence buydu :)

iş yoğunluğundan dolayı aktif bir şekilde yazamasam da forumu takip ediyorum ve tecrubelerimi diğer arkadaşalra aktarmak istiyorum. bu isabetli karar sayesinde daha iyi bir ortam oluşacağından şüphem yok. başta muslera06 olmak üzere emeği geçen her arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.

güzel bir karar olmuş en azından işin başından müdahale etmek gayet güzel.

Olması gereken oldu her ne kadar geçte olsa. Yeni üye olup ilk mesajını forumdaki arkadaşlara merhaba demek yerine insanların konularına ters ters mesaj yazan "öküz"lerden kurtulmuş oluruz bu sayede.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri