Terim ve oyuncuları kov Milli takımı Kapat

Tüpçü tüplerin suratında patlar inş ülke futbolu ne hale geldi arkadaş ya

Türk futbolcuların yurt dışına çıkması lazım Arda gibi..Burak,Selçuk gibi oyuncular 5 yıllık kontratları indirdiler cebe 3 milyondan tamam artık zaten burdan sonra başka kontratta yapamayız mantığıyla hiç kasmıyorlar kendilerini.

Bu arada gene söylüyorum bu fatih terim futboldan falan anladığı yok. İlk defa milli olacak oyuncuyu böyle maçta sonradan oyuna alınır mı? resmen 9 kişi oynadık 2.yarı

şu anda resmen rezillik sahneleniyor...
terim istifa eder bence de bu topçular bitmiş.

yemin ederim ki aldıkları paraya yazık, bu ne rezil bir takımdır ya

yazık yazık onca harcanan paraya onca emeğe

yakında bizim halısaha maclarına cıktıgımız kadroyu getırecem onlarla oynayın dıcem

bu ne la böle berbat bi futbol düşünün son 20 dkka son çareniz hamit adam ayağında top tutamıo arda zaten naptıgı belli deil

bu paraları alıpda bunların bize bunu yaşatmaya hakkı yok

koskoca ülkede doğru düzgün topçu yokmu yaw bu ptt 1. lig oyuncularına kalmışız yazık ya

Tüm türkiye klüpler olsun milli takım olsun futbolda berbat girdik sezona berbat gidiyoruz

Letonya gibi mahalle takımını yenemiyorsak iyiki çıkamamışız gruptan yoksa daha çok rezil olurduk.

Fatih terim bence elinden geleni yaptı. Takım kaç dakika tek kale oynadı, neler kaçırdık neler. Bence fatih terime degilde bazı oyuncuları eleştirmek gerekli diye düşünüyorum. Fenerliyim bu arada

Topu güzel oynuyoruz da bi eksik var şanssızlık mı desem yoksa çok istekten mi oluyor desem birde güzel paslaşıyoruz güzel oynuyoruz ama bir korku var herşey çok güzel tam son kısıma gelince top eriyor eminim korku var neyse yapacak bişey yok fatih hocaya acıyorum şimdi adam elinden geleni yaptı şimdi bütün toplar fatih hocaya patlayacak

kim oynuyor alehesen, letonyayı aramız da karma kursak 5 leriz. bu milli takım oyuncularının her biri 2 milyon dolardan aşağı almıyor 3. ligden hallice olan bir takımı yenemiyor. haram olsun yedikleri paralar.

вєякαη;627409' Alıntı:
Topu güzel oynuyoruz da bi eksik var şanssızlık mı desem yoksa çok istekten mi oluyor desem birde güzel paslaşıyoruz güzel oynuyoruz ama bir korku var herşey çok güzel tam son kısıma gelince top eriyor eminim korku var neyse yapacak bişey yok fatih hocaya acıyorum şimdi adam elinden geleni yaptı şimdi bütün toplar fatih hocaya patlayacak

Letonyayla oynuyorsan ne yapıp ne edip yeneceksin arkadas. Türk futbolu dibi gördü. Bundan daha kötü günleri 1970 lerde filan yasıyorduk. Su grupta sonuncuyuz arkadas içim yanıyor ya.

Bu arada bizim takımda oynayan en kötü futbolcu bile letonya takımının tüm futbolcularının toplam maasından daha fazla maas alıyor. not düseyim dedim.

şu takımı izlemek icin bide ligi ertleiyolar

Fatih Terim geriden oyun kurma özelliği olan Ersan ı oynatmadı + 2 tanede genç Ozan ve Oğuzhanı yan yana oynatması dışında hatası yok her şey çok güzeldi 2 maçtır.

Ama Umut 5lik 6lık yapacağımız maçta o kadar gol kaçırırsa olacağı buydu ayrıca Ozan oynamaması gerekiyormuş iste bu kadar basit hata bitiriyor her şeyi bazen takımın en iyisi olabilirsin ama o mevkiyi doldurabiliyormusun bakalım önemli olan o.

3. Olduğumuz yıl 2002 mi 2003 dünya kupasımı neydi o zamandan beri milli maçları izlemiyorum. öyle tesadüf bi yerde denk gelirse bakıyorumda 1 2 kere denk gelmiştir..

Valla milliyetçilik ayaklar altına alınmış durumda iken, uyutma politikası ile dejenere toplum yaratılırken.. Biz milli duygularımızdan örfümüzden adetimizden uzaklaşmış iken, kendi benliğimizi kaybetmiş iken.. milli takım kazanmış kazanmamış pek bir şey ifade etmiyor açıkcası...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri