Tesekkurler ttnet allah razı olsun

Bizim yüksek olsa nolucak 1 hafta geçmeden akk giriyor devreye :)

Ttnet gerçekten pahalı ve hizmet kalitesi kötü Türkiyenin %90'ı şikayetçi

altyapı yetersiz çoğu yerde benim normalde 16 mps imiş 50 gb den sonra 3 düşeceği yazıyor ama öyle bişey yok hep 1 olarak kullanıyorum .. sebebi de altyapı yetersizmiş o zaman bu paketi neden gözümüze gözümüze sokup bize aldırtıyorsunuz

Hocam altyapı yetersizliği diye bir savunma olamaz. Paketiniz neyse onu kullanma hakkına sahipsiniz bunun zıttı mümkün değildir. Eğer ki böyle bir şey varsa altyapıyı güçlendirmeleri gerekmektedir. 50 Gb'den sonra 3 düşeceği söyleniyorsa söyledikleri bu sözün arkasında durmaları gerek. Bence bir daha arayıp anlaşmada 50 gb den sonra 3 düşmesi gereken kullanım hakkınızın 1 düştüğünü söylerseniz ve gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini arz ederseniz sizle ilgileneceklerini düşünüyorum.

Nerede oturuyorsunuz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam altyapı yetersizliği diye bir savunma olamaz. Paketiniz neyse onu kullanma hakkına sahipsiniz bunun zıttı mümkün değildir. Eğer ki böyle bir şey varsa altyapıyı güçlendirmeleri gerekmektedir. 50 Gb'den sonra 3 düşeceği söyleniyorsa söyledikleri bu sözün arkasında durmaları gerek. Bence bir daha arayıp anlaşmada 50 gb den sonra 3 düşmesi gereken kullanım hakkınızın 1 düştüğünü söylerseniz ve gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini arz ederseniz sizle ilgileneceklerini düşünüyorum.
okadar aradım bısey degısmedı..
oturdugum yerın onemı yok kuzenım 6-7-8 den asagı almıyor bır alt sokaktakı kuzenım ıse 11 alıyor ben ıse max 3 tas catlasa 3 alıyor..

Istanbul avrupa yakasi ise yardimci olmak istedim ama ayni apartmanda yan apartmanda varsa tanidigin kendin test et bakalim ama kutudan daireye gelene kadar bi cok ek olabilir dairendede olabilir ayni borudan elektrik kablosuda geciosa o bile etkendir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son günlerde netk opması ping yüksekliği olan varmı

değişen bişey yok. iptal edin gibi bir tercihim de olamaz ttneten başka bağlantı yok

ttnet hız olcumu
Sonuç:
İndirme Hızı: 7239 kbps (904.9 KB/sn)
Yükleme Hızı: 702 kbps (87.8 KB/sn)
03.01.2016 10:02:45

speedtest
http://www.speedtest.net/result/4964273217.png

merhabalar arkadaslar ttnnet e gunlerce dıl dokmeme ragmen bugun hızım ı yukselttı bıraz
telefonda bayagı tartıstık en son musterı temsılcısı bana bız 16 megabıt satmıyoruz 1ıle16 satıyoruz dedı bende o ankı stres ve sınırle madem 1 ıle 16 satıyorsunuz neden satın alırken bunu soylemıyorsunuz ben max 3 megabıt hız alıyorum dedı bızı ılgılendırmez dedı en sonda bende patladım ve berbat bır sırketsınız dedım ve telefonu kapattım..
sız sız olun bunlargıbılere para kaptırmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri