Tesekkurler ttnet allah razı olsun

aynı benim hız sene olmuş 2016 ttnet bize 1 mbps internet veriyor . ttnetin kalitesi ortada .

Son düzenleme:
dünden beri benim netim de feci (Dsmartnet). Reset atıyorum fena olmuyor ama kırk yıl sonra bir video yapıp yükleyelim dedik, yüklemeye aldığımda hem download hem de upload sıfıra iniyor nerdeyse. 200 mb videoyu 1 günde zor yükledim kaç denemeden sonra.

kardeşim sen yanlış sularda yüzüyorsun. ben senin arızan ile ilgili 1 önceki mesajımda olabilecek seçenekleri yazdım. ücret politikaları hizmet şartları vs hepsinde eleştiri yapabilirsiniz ki forumda onlarca konu var ttnet hakkında. ttnetin avukatı değilim sadece bir çalışanayım yalnız [MENTION=41146]y4mur[/MENTION] adlı kullanıcının kullandığı yanlış kelime üzerine yazma gereği duydum

---------- Spam Engelliyici 18:32 ---------- Önceki Mesaj 18:30 ----------

seviyeni belli ettiğin için teşekkürler.

Evet biz heep tesekkur ederiz bkz konu basligi... tesekkurler ttnet tesekkurler ttnet calisanlari ve tesekkurler ttneti forumda savunan kullanicilar... tesekkurler iyi ki varsinizz... cozum sunacagina benim yaptigim gibi kendini sirketini savundun konuyu acana karsi... ttnetin tutumu heryerde boyle biz alistik zaten... surda ttnetten 100 kisiden 95 i hayatinda en az bi kere sikayetci olmustur ttnetten ama yinede tesekkurler ttnet... dilim damagim kuruyana kadar tesekkurler...

657NEN.jpg

superonline candır. (AKK yok)

hangi paketi kullanıyosun

5 yildir ttnet kullaniyorum gecen sene 75 gb akn 16mbit hiza 56 tl oduyordum iki gun once aradilar ayni paketin indirimli 60 tl oldugunu soylediler bende dedim bu nasil indirim normalde daha ucuz oduyordum dedi her sene fiyatlar yukseliyor ne alaka dedim normalde her sene fiyati dusuyordu kadin virvir zirvir etti kapattim suratina.

TTNET'i arayıp paketinize göre hızınızın düşük geldiğini söylerseniz ve bunun nerden kaynaklandığıyla ilgili bilgi almak istediğinizi arz ederseniz eğer gerekli işlemleri yapıp internet hızınızı değiştirebiliyorlar. Eğer ki 100 MB sınırını aşmışsanız bu zaten normal bir durum fakat sınırı aşma söz konusu değilse paketinize göre hızınızı arttırıyorlar.

altyapı yetersiz çoğu yerde benim normalde 16 mps imiş 50 gb den sonra 3 düşeceği yazıyor ama öyle bişey yok hep 1 olarak kullanıyorum .. sebebi de altyapı yetersizmiş o zaman bu paketi neden gözümüze gözümüze sokup bize aldırtıyorsunuz

5 yildir ttnet kullaniyorum gecen sene 75 gb akn 16mbit hiza 56 tl oduyordum iki gun once aradilar ayni paketin indirimli 60 tl oldugunu soylediler bende dedim bu nasil indirim normalde daha ucuz oduyordum dedi her sene fiyatlar yukseliyor ne alaka dedim normalde her sene fiyati dusuyordu kadin virvir zirvir etti kapattim suratina.

Hocam kapattıracam diyin o fiyat 40 a düşer .

[MENTION=28410]ermannn35[/MENTION] şirket çalışanı olman kralcı olmanı gerektirmiyor. Her çalışan kendisinden sorumludur. Firmayı korumak çalışanlara değil o firmayı yönetenlere düşer. İşini iyi yapıyor olman firmadaki çoğu personelin seviyesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Çok bilmiş teknik servisin telefon açanı gerizekalı yerine koyup her arızada modeminiz bozuktur diyerek 3 farklı modem takmama rağmen yine modeme b.k atması, sonunda aynı altyapıyı kullanan başka bir firmaya geçerek hiçbir kablo modem değiştirmeden herşeyin düzgün çalışması, 8 yıl kullandığım hizmette gönderiyoruz diyerek bir kere bile kapıya teknik servisin gönderilmemesi, taahhütte kaldığın sürece arızaların düzeltilmemesi, taahhüt bitince sözleşme çakallığı için yükselen ve düzgün çalışan hat değerleri, İSTANBUL'un 500.000'e yakın nüfuslu ilçesinin hiç bir mahallesinde fiber altyapı olmamasına rağmen, her sokağına fiber reklamlarının asılması ve fiber başvurularının hiçbir şekilde dikkate alınmaması ve kablolama altyapısının böyle paragöz bir firmanın tekelinde olması her türlü eleştiri yapma hakkını bana veriyor. Bu mesajı da özellikle reportla lütfen. ALLAH BELANI VERSİN TTNET...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri