Teşekkürler Youtube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
Öncelikle tüm arkadaslarin mübarek ramazan bayramini aileleri ve sevdikleri ile huzur icerisinde gecirmesini temenni ederim.

yt isine gireli uzun zamanlar oldu
istedigim her seye ulastirdi beni sagolsun.
evimi aldim
arabayida aldirir insallah bi aksilik olmazsa.
zaten yt isi yapanlara iphone 5s bile artik telefon gibi gelmiyor.
bu kaynagin kiymeti cok büyük benim icin
ve bayramin bitisi marmaris'e tatile gidecem 1 haftalik

gercekden kiymetini bilmek gerekir yt'nin
belki 40-50-60 li yaslarda ulasabilecegimiz seylere 20 li yaslarda ulastik bazilarimiz.

Bu yaşta çok güzel bir birikimim oldu belki 30 yaşına kadar çalışıp biriktirirsem bu miktara ulaşacaktım kasımda askere gidicem eğer bir aksilik olmazsa adsenselerimin para kazanması kapatılmazsa gelincede çok büyük bir miktar para geçiçek elime ve direk askerden gelince Ankaranın işlek bir yerinde cafe almayı düşünüyorum

Bir tek ben mi takıntılıyım bu başlıklara :(

"Teşekkürler Youtube" yazmak sanırım çok zor. Report ettim başlığı düzenlesinler diye siz zahmet etmeyin.

Yt isi yapanlar iphone 5 s bile telefon gibi gelmiyor bu ne demek ya cokmu onemli bisi sizin icin su zamanda cocugun elinde bile iphone var ayricalikmi goruyorsunuz bunu adam 12 taksit yapar alir sorunmu milletimizin cebinde 5-6 tane kredi karti var nasil olsa

Hiç sevmiyorum şu konuları. "Bizene arkadaşım senin evinden arabandan" diyorsunuz çoğunuz biliyorum.

Doğrudan veya dolaylı olarak yüksek kazançlarını söyleyen burada insanlara kendini küçük görme sebebiyeti veren herkesten nefret ediyorum.

Yt işi ile uğraşanlara iphone 5s bile telefon gelmiyor deyip burada aylık 300-400 milyona şükredenlere hakaret ediliyor resmen.

Tamam sen bunu yaparken belki bunları düşünmedin ama gelip buraya Youtube'den ev alıyorum araba alıyorum demek ne kadar doğru ?
Bu konuyu gerçekten bunları hiç birini hesaba katmadan büyük bir saflık içinde açtın en azından ben öyle hissediyorum ama yapmayın şunu.

forumda yol yöntem belirtmedikçe kazançlardan bahsetmek yasak.bu kuralı ha kazanç resmiyle yapmışsın ,ha ev araba diyerek.

yönetim bu konulara dur desin.çok örnek olmak istiyorsanız konuya yöntemleri üstü kapalı olarak yazarsın.

Seviyorum boyle iyi kazanan arkadaslari ;)

Yt kocaman bi deniz kovalayan adam parayi goturuyo dierleri de arkadan bakio iste naparsin :)

Bende ev falan alirsam yazarim valla yeni baslayanlara ilham isigi olur yt nin nasi bi is oldugunu soyler

Tekrar tebrikler kardesim ;)

artistlik olarak algılayacağınıza "adam o kadar kazanıyor ben niye kazanamayım" diyerek kendinizi motive edin, daha iyi yerlere gelirsiniz.

bende uçak alıyorum. vesikalıkları çektirdim. ruhsat işleri için lazımmış:)

Şahsen bu konularda beni de rahatsız etmiyor. Allah daha çok versin diyorum. En azından uğraştığımız sektöredeki adam bu kadar kazanmış bak altına araba çekmiş, ev almış diye motive oluyor insan. Bence çekememezlik yapmanın manası yok.

Helal olsun kardeşim Allah daha çok versin.Bence bizene diyenler resmen kıskanıyor yada çekeiyor kazansın yada kazanamasın.Ben inşallah o miktarlara geleceğim zamanla.Ve şöyle konuları gördükçe daha hırsla çalışacağım :) Allah arsa alıp ev dikmek nasip eder inşallah kardeşm :)

Adam burda yöntem paylaşsa kanal ifşa kategori ifşa o bu ifşa şu bu ifşa diyecekseniz bari arada böyle motive edici şeyler yazılsın çizilsin bu insanlara bu kadarını da çok görmeyin kazanmayanda ben niye kazanamıyorum desin cabalasın,

Hayatında başarılar bende sırf onun için gecemi gündüzüme katarak devam ediyorum bu işe memur olsan aileden bir şey kalmadıkca belki 40 yaşına kadar bile alamayıcağın şeyleri youtube limitsiz olarak önüne koyuyor yeterki sen engelleri aşmasını bil.

Youtubede girmediğim kategori kalmadı. Ya patlama yapan videoya telif gelir yada eşleşen. Ama bu gidişle adam tutup kendi videomu kendim çekecem galiba. Spam yapıyoruz awe sağolsun ödeme yapmıyor. İçerde 1 araba parası kaldı valla :D

Soğudum resmen youtube işinden hem vaktim yok hemde özenip hazırladığım editlediğim videolara hiçbir hit gelmiyor 1,5 aydır bana yardımcı olacak yol gösterecek birileri gerekiyor.

Amacım çok kazanmak değil kazandığımızı bile koruyamıyoruz yol gösterecek arkadaşlar özelden ulaşabilirlerse çok sevinirim herkese iyi bayramlar.

Ne zamandır bu forumda kazanç paylaşımı serbestleşti. Mesaj içinde basit bir şekilde belki söylenir dolaylı olarak da, konu açmak haddi aşmak demektir.

11-Forumda ilk kazancim adi altinda yada 1 gunluk kazanc adi altinda konu acilmasi yasaklanmistir.Kaynagini,calismanizi aciklamayacginiz bu tur Gosteris Konulari acmanin alnlami yok.Bu tur konu acanlar 1.ci seferde Uyarilir.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.

Foruma neden bu kural konulmuş o zaman arkadaşlar ?

Herkes öyle iyimser düşünmüyor. Düşünmeyenler buraya yazmıyor zaten. Ben de kazancımın düşüklüğünden arkadaşın ev almasını kıskandığımdan yazmadım. Sizin gibi düşünmeyenler adına yazdım. Hemen beni kıskançlıkla suçlamayın. Ben konuyu açan arkadaşı bile suçlamazken gelip ne laf çaptırıyorsunuz anlam veremedim.

Sadece bu tür konular yasak. Biraz alçak gönüllü olalım.

Yani kusura bakmayın resmen gösteriş konusu demeyim demeyim diyorum. Ev aldım araba aldım, iphone 5s telefon bile değil. Oooh tatillere gidiyorum gezmelere. Bunları bir arkadaşınıza anlatsanız artık karakterinizi bilemem de, ben utanırım. Resmen forumun yarısından çoğunu ezen bir konu.

İstediğiniz kadar kıskançlık olarak düşünün alakası yok. Bir zengin yanınıza gelip sizi ezse benim arabam var evim var dese, olsun arkadaş o yapıyor bende yaparım mı diyeceksiniz ?

Neyse ya ne düşünürseniz düşünün. Kıskanç olarak görün beni veya bu işi beceremeyen biri imanla paranın kimde olduğu belli olmaz demişler.

Soğudum resmen youtube işinden hem vaktim yok hemde özenip hazırladığım editlediğim videolara hiçbir hit gelmiyor 1,5 aydır bana yardımcı olacak yol gösterecek birileri gerekiyor.

Amacım çok kazanmak değil kazandığımızı bile koruyamıyoruz yol gösterecek arkadaşlar özelden ulaşabilirlerse çok sevinirim herkese iyi bayramlar.

Niye soğuyorsun arkadaş bak millet ev araba alıyor sen niye alamayasın ? Gaza getirmedi mi yoksa bu konu seni.

Millet çatır çatır ev alıyor arkadaş. En sonunda işi gücü bırakıp sadece saldırcam bu işe o olacak. Bu arada hayırlı olsun kardeşim. İnşallah bizlerede nasip olur böyle şeyler..

Bence forumda bi bölümde gövde gösterisi kategorisi açılsın, isteyen kazançlarını orda paylaşsın, böylece konularda artık şu gereksiz tartışmalar çıkmamış olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri