Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
millet gerilmek icin yermi ariyor anlamadim
ev aldim demek adsense prient paylasmak gibi anlasiliyor sanirsam
forumda zaten katagori vs paylasmak yasak
anca bot vds mail satisi icin
konuda 1 lira bile gecmiyor
ben sadece youtube'ye tesekkur ediyorum
forumun yarisi geriliyo enteresen![]()
Bende sevmiyorum kazanan var kazanamayan var Kazanamayanların zoruna gider bu konular Bundan sonra bu tarz konu açacak arkadaşlar kazanamayan arkadaşlarımızıda düşünsünler nefis bu kazanamayanlar ister istemez üzülür Amacım konu açan arkadaşımıza karşı bir saygısızlık veya konu açan arkadaşımızın kalbını kırmak gibi bir düşüncem kesınlıkle yok Bende konuya uygun yorumumu yazayım ben bu youtubeye teşekkür etmıyorum sadece buluşatığım güne lanet ediyorum kendı adıma Benım gibi sıkıntılı takıntılı ınsanlara göre değil bu youtube burada kafaya bişeyı takmıyacaksın bana bu youtubenın hayatım boyunca unutmayacaığım kulağıma küpe yapacaığım en büyük öğretti ders yıne sadece kendı adıma yazıyorum Eşşek bilmediği ottan yerse sonra başı ağırırHiç sevmiyorum şu konuları. "Bizene arkadaşım senin evinden arabandan" diyorsunuz çoğunuz biliyorum.
Doğrudan veya dolaylı olarak yüksek kazançlarını söyleyen burada insanlara kendini küçük görme sebebiyeti veren herkesten nefret ediyorum.
Yt işi ile uğraşanlara iphone 5s bile telefon gelmiyor deyip burada aylık 300-400 milyona şükredenlere hakaret ediliyor resmen.
Tamam sen bunu yaparken belki bunları düşünmedin ama gelip buraya Youtube'den ev alıyorum araba alıyorum demek ne kadar doğru ?
Bu konuyu gerçekten bunları hiç birini hesaba katmadan büyük bir saflık içinde açtın en azından ben öyle hissediyorum ama yapmayın şunu.
........
Hocam bırak onları kulağını kapat sen,onlar kazanamayıp karşındakininde kazanmasını istemeyenler,tam tersi böyle konular insanı dahada motive ediyor bak bu arkadaş kazanıyor demekki bende kazanabilirim diye bir umut oluyor.Tebrikler![]()
bugun burda sevkini kiracak yarin bir gün sen bi filmi onlardan önce atacan
4-5 kisi olup seni flaglayacaklar. kurtulus yok yani.
forumda yol yöntem belirtmedikçe kazançlardan bahsetmek yasak.bu kuralı ha kazanç resmiyle yapmışsın ,ha ev araba diyerek.
yönetim bu konulara dur desin.çok örnek olmak istiyorsanız konuya yöntemleri üstü kapalı olarak yazarsın.
KatılıyorumHiç sevmiyorum şu konuları. "Bizene arkadaşım senin evinden arabandan" diyorsunuz çoğunuz biliyorum.
Doğrudan veya dolaylı olarak yüksek kazançlarını söyleyen burada insanlara kendini küçük görme sebebiyeti veren herkesten nefret ediyorum.
Yt işi ile uğraşanlara iphone 5s bile telefon gelmiyor deyip burada aylık 300-400 milyona şükredenlere hakaret ediliyor resmen.
Tamam sen bunu yaparken belki bunları düşünmedin ama gelip buraya Youtube'den ev alıyorum araba alıyorum demek ne kadar doğru ?
Bu konuyu gerçekten bunları hiç birini hesaba katmadan büyük bir saflık içinde açtın en azından ben öyle hissediyorum ama yapmayın şunu.
ben gereksiz olduğunu düşünenlerden değilim, bilakis motive edici olduğunu düşünüyorum, iki ayda 10 lira kazandığım günlerden, şimdiki kazancıma gelişim de böyle konular beni daha çok motive etti, allah herkese daha çok versin, en azından bir yatırım yapacak parayı kazandırsın inşallah...
sonradan görmenin tanımı bu tip konular.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.