Teşekkürler Youtube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim elimde 63 03 classic var 6 sene önce almıştım.Allah'a şükür telefon takıntım yok.

ayrıca ev almışsın tebrik ederim bende o yoldayım inşallah Allah nasip kısmet eder.

Başlamak bitirmenin yarısıdır,,,, tebrik ederim hocam inşallah dahada güzel günler görürsünüz,,,, marmaris tatilini bende düşünüyordum bayramdan sonra istersen beraber takılabiliriz :D

Birde biz ulaşabilsek Allahın izniyle :) Allah kazancınızı daim etsin iyi bayramlar herkeze

millet gerilmek icin yermi ariyor anlamadim
ev aldim demek adsense prient paylasmak gibi anlasiliyor sanirsam :)
forumda zaten katagori vs paylasmak yasak
anca bot vds mail satisi icin
konuda 1 lira bile gecmiyor
ben sadece youtube'ye tesekkur ediyorum
forumun yarisi geriliyo enteresen ;)

millet gerilmek icin yermi ariyor anlamadim
ev aldim demek adsense prient paylasmak gibi anlasiliyor sanirsam :)
forumda zaten katagori vs paylasmak yasak
anca bot vds mail satisi icin
konuda 1 lira bile gecmiyor
ben sadece youtube'ye tesekkur ediyorum
forumun yarisi geriliyo enteresen ;)

Boşver sen onlara kulak asma illa bir çekemeyen çıkıyor :Dseni çok iyi anlıyorum

Hiç sevmiyorum şu konuları. "Bizene arkadaşım senin evinden arabandan" diyorsunuz çoğunuz biliyorum.

Doğrudan veya dolaylı olarak yüksek kazançlarını söyleyen burada insanlara kendini küçük görme sebebiyeti veren herkesten nefret ediyorum.

Yt işi ile uğraşanlara iphone 5s bile telefon gelmiyor deyip burada aylık 300-400 milyona şükredenlere hakaret ediliyor resmen.

Tamam sen bunu yaparken belki bunları düşünmedin ama gelip buraya Youtube'den ev alıyorum araba alıyorum demek ne kadar doğru ?
Bu konuyu gerçekten bunları hiç birini hesaba katmadan büyük bir saflık içinde açtın en azından ben öyle hissediyorum ama yapmayın şunu.
Bende sevmiyorum kazanan var kazanamayan var Kazanamayanların zoruna gider bu konular Bundan sonra bu tarz konu açacak arkadaşlar kazanamayan arkadaşlarımızıda düşünsünler nefis bu kazanamayanlar ister istemez üzülür Amacım konu açan arkadaşımıza karşı bir saygısızlık veya konu açan arkadaşımızın kalbını kırmak gibi bir düşüncem kesınlıkle yok Bende konuya uygun yorumumu yazayım ben bu youtubeye teşekkür etmıyorum sadece buluşatığım güne lanet ediyorum kendı adıma Benım gibi sıkıntılı takıntılı ınsanlara göre değil bu youtube burada kafaya bişeyı takmıyacaksın bana bu youtubenın hayatım boyunca unutmayacaığım kulağıma küpe yapacaığım en büyük öğretti ders yıne sadece kendı adıma yazıyorum Eşşek bilmediği ottan yerse sonra başı ağırır

Hocam bırak onları kulağını kapat sen,onlar kazanamayıp karşındakininde kazanmasını istemeyenler,tam tersi böyle konular insanı dahada motive ediyor bak bu arkadaş kazanıyor demekki bende kazanabilirim diye bir umut oluyor.Tebrikler :)

bugun burda sevkini kiracak yarin bir gün sen bi filmi onlardan önce atacan
4-5 kisi olup seni flaglayacaklar. kurtulus yok yani.

bugun burda sevkini kiracak yarin bir gün sen bi filmi onlardan önce atacan
4-5 kisi olup seni flaglayacaklar. kurtulus yok yani.

Yapacak birşey yok hocam malesef :( geçen yılı özledim kimse kimseye sataşmaz forumda herkes kazancını paylaşır güzel yorumlar gelirdi herkes birbirine saygılıydı flaglar çok azdı bu yıl ise ortalık çoluk çocuk ergen dolmuş.

Bu tur konuların gereksiz olduğunu dusunmuyorum . forum yeni acildiginda serkan hocam İbrahim hocamin yaklasik kazancini bilmesem şuan ilk zamanlardaki kazancimi kazanmaya devam ederdim sanirim çünkü kazandigimin yeterli olduğunu dusunurdum . bazilari için olumlu bazilari için olumsuz olabilir

Allah razı olsun youtube
Ülkemizde binlerce kişiye ekmek kapısı oldun
Ülkedeki işsizliği azalttın
Piyasaları canladırttın
Üç beş liraya muhtaç biz öğrencilere milyarlar verdin
Aile içinde destek sağlamamıza olanak sağladın
Gelecek için birikim yapmamıza yardımcı oldun
Dışarda köle gibi çalışarak aldığımız parayı evde yatarak almamızı sağladın
Kara kara düşünerek harcadığımız parayı gönül rahatlığıyla harcayabilmemizi sağladın
Vereceği asgari ücret için işçisini ezen patronların ağız kokusundan bizi kurtardın
...
...

Bu işi çok ciddiye alın Özellikle incide facede cafelerde saatlerce takılan arkadaşlar boş işleri bırakıp kendinizi sağlama alın yarın ne olcağı hiç belli olmaz burda dışarda alacağınız paranın 10 katınıda kazanabilirsiniz herşey size bağlı..

ben gereksiz olduğunu düşünenlerden değilim, bilakis motive edici olduğunu düşünüyorum, iki ayda 10 lira kazandığım günlerden, şimdiki kazancıma gelişim de böyle konular beni daha çok motive etti, allah herkese daha çok versin, en azından bir yatırım yapacak parayı kazandırsın inşallah...

forumda yol yöntem belirtmedikçe kazançlardan bahsetmek yasak.bu kuralı ha kazanç resmiyle yapmışsın ,ha ev araba diyerek.

yönetim bu konulara dur desin.çok örnek olmak istiyorsanız konuya yöntemleri üstü kapalı olarak yazarsın.

yasak cezai müeyyideyle desteklenmezse yasak değildir. son bir haftadır açılan başlıklar hep böyle ama bir yaptırım uygulanmadı.:)

Hiç sevmiyorum şu konuları. "Bizene arkadaşım senin evinden arabandan" diyorsunuz çoğunuz biliyorum.

Doğrudan veya dolaylı olarak yüksek kazançlarını söyleyen burada insanlara kendini küçük görme sebebiyeti veren herkesten nefret ediyorum.

Yt işi ile uğraşanlara iphone 5s bile telefon gelmiyor deyip burada aylık 300-400 milyona şükredenlere hakaret ediliyor resmen.

Tamam sen bunu yaparken belki bunları düşünmedin ama gelip buraya Youtube'den ev alıyorum araba alıyorum demek ne kadar doğru ?
Bu konuyu gerçekten bunları hiç birini hesaba katmadan büyük bir saflık içinde açtın en azından ben öyle hissediyorum ama yapmayın şunu.
Katılıyorum

ben gereksiz olduğunu düşünenlerden değilim, bilakis motive edici olduğunu düşünüyorum, iki ayda 10 lira kazandığım günlerden, şimdiki kazancıma gelişim de böyle konular beni daha çok motive etti, allah herkese daha çok versin, en azından bir yatırım yapacak parayı kazandırsın inşallah...

Aynen bende bu konuları gereksiz görmüyorum. ilk zamanlar günlük 25-30 lirayı görünce oooo diyordum ki taaaa ki forumda SERKAN hocamızın yazdığı konuları görünce ve kazancının aşağı yukarı ne rakam olduğunu öğrenince youtebeye verdiğim emek 1 ise 80 e çıkardım ve sonuç çok şükür şükürler olsun dedirtiyor. Rabbim herkese de versin dedirtiyor. ciddi anlamda 700-800 liraya dışarıda asgari ücretle çalışıp patron emri vesaire ezilmeye gerek yok arkadaşlar umarım bu konuyu takip edip bu işe sıkı sıkıya sarılan arkadaşlar olur.

haaa size çalışmayın demiyoruz. çalışın bi yerde ilerde youtubenin ne olacağı belli olmaz ama bir yandan da youtubeyi kesinlikle ihmal etmeyin. ihmale gelmez.

Ama benim tercihim. 8 saat 10 saat başka bir yerde çalışıp 800-1000 tl arası maaş alıp eve yorgun argın gelip youtubeye zaman ayıramayınca 800-1000 tl arası maaşınızı almaya devam edersiniz.

amaaaaa

8-10 saat bi işyerinde çalışmaktansa adam akıllı layıkıyla 4-5 saat günlük youtubeye vakit ayırırsanız ve işi tam anlamıyla çözerseniz maaş ve geçim derdiniz olmaz. maddi yönden çok rahatlıklara kavuşursunuz. insan maddi yönden rahat olunca ciddi anlamda manevi yöne doğruluyor. geçim sıkıntısı herkesin başında olan birşey. bu geçim sıkıntısını youtube ile aştım çok şükür. Binlerce şükür.

Hani şey diyorlar. yöntem belirtmeden kazanç açıklamayın.

Kimse kusura bakmasın. Herkesin yöntemi farklı. herkes kendi yönteminin büyük bir bölümünü açıklamaz. ben elimden geldiğince özelden gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. bazen çok ciddi bilgiler veriyorum. çoğu arkadaş bilir ve belki gelip konuyada yazarlar.

60.000 TL nin üzerinde kredi borcumu kapattım.
10.000 TL civarı kredi kartı borçlarımı kapattım.
eşe dosta olan borçlarımı ödedim.
elimde olan parayı söylemeyeyim ki kazancımı açıklamış olmayayım.

bunların hepsinin gerçekleşme süreci tam13 ay. bu 13 ayın 6 ayı tamamen youtubeyi çözmekle. kategori bulmakla vesaire teferruatlarla geçti. ve 6.ayın sonunda kategoriyi buldum ve hep ona yöneldim ve başarı geldi. çok şükür elhamdülillah. herkese nasip etsin rabbim.

Arkadaşlar madem öyle yöntemi de açıklayayım. Çoğu kişi yazdı çizdi forumda. bazılarının gözünden kaçmış olabilir.
Yöntem olarak sadece kategori paylaşayım. bu kategori ile giren biri ikinci ayında asgari ücretini garantilemiş demektir benim nezdimde. kategoriden sonra artık gerisini bulur çözerler azçok bilgisayar ve araştırma kabiliyeti olan bir. bilgisayar bilgisi ve araştırma içgüdüsü olmayan armut piş ağzıma düş düşüncesinde olanlar zaten hiçbirşey beklemesinler.

Kategori : Çizgi film. daha ne olsun.
HERKESE İYİ BAYRAMLAR.

sonradan görmenin tanımı bu tip konular.

seni not ettim. sonradan görecekmisin bi bakalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
madem para kazanma paylaşılması yasak bu konularda yasaklanmalı zira insanları olumsuz etkiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri