Ticaret Yapmak İçin Ürün

tahunal78

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim ek harçlık kazanmak istiyorum aliexpress veya alibaba dan ürün alıp burada satmak istiyorum sizce hangi ürünleri almalıyım

Parfüm satabilirim dersen replika ve tester olarak toptan sağlayabilirim.

Saate bulaşma bence hiç. Saat Türkiye'de de ucuz zaten ve daha kaliteli saatler var toptan satan yerlerde. Dışarda saat satan siyahi abilerde toptancıdan alıyor hepsi spectrum marka.

pratik mutfak ve ev aletleri
değişik tasarımlarda biblolar vs
telefon aksesuarları
piercing küpe yüzük kolye gibi ürünler(çok fazla kar sağlar)

Artık cok zor bu işler. Eskiden çok kolaydı. Web site felan yap, hiç değilse geleceğe yatırım yaparsın, belirli takipcinde olur hem. Çok emek ister bu satış işleride felan ekmek yok küçüklere malesef..

Web degilde youtube projem var onun icin reklam parasi amacli denemek istedim

zamanında bende özellikle bileklik,yüzük,kolye filan getirip satmıştım.ama o zamanlarla şuan arasında bi fark var.geçen gün de bi konuda söyledigim gibi;eskiden ebay,amazondan almakla trdeki sitelerden almak arasında az-çok bi fiyat farkı vardı.şimdi bakıyorum 1$=3 tl olmuş,ggdeki adamla ebaydeki adamın satış fiyatı aynı yada 1tl ya var ya yok arasında.benim küçük bi bilgisayarcı dükkanım var,bilgisayar parçaları satıyorum işte.dükkanda hadronun oyun kolları çok satılıyordu,hadron firması ile görüşüp topdan alım yapayım dedim ama sonuçda öyle bi rakam çıktı ki karşıma,vazgeçtim.üreticisinden topdan alsam 9.75tlye gelen oyun kolu bana tekli aldıgımda 10tlye geliyor.yurt dışından almakla bu aynı olmuş işte.ugraşmaya degmez bence yani.

Web degilde youtube projem var onun icin reklam parasi amacli denemek istedim

Şarjlı pil , el feneri, Hard disk kutusu , kamera aksesuarları, telefon kılıfı vs... Satacak şey çok da 15-20 ürün aldığımızda gümrükten nasıl geçecek bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi...

Şarjlı pil , el feneri, Hard disk kutusu , kamera aksesuarları, telefon kılıfı vs... Satacak şey çok da 15-20 ürün aldığımızda gümrükten nasıl geçecek bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi...

Sulaleme aldim 75 dolar alti der geceriz vey a kargo zaten bedava 5 al sonra bi daha 5 al agri ahri gelsinde olabilir

Sulaleme aldim 75 dolar alti der geceriz vey a kargo zaten bedava 5 al sonra bi daha 5 al agri ahri gelsinde olabilir

Ben de yüzlerce ürün aldım çinden ama bazen rastgele gümrüğe sokup paketi açıyorlar, aynı üründen 20 tane olursa vergi koyarlar o zaman da zaten düşük fiyata satma şansın kalmıyor.Bunun bir püf noktası vardır, masrafsız geçirmenin de bilen de söylemiyor zaten.

He bir de sen öyle 75 dolar altı dedin diye hemen geçirmezler, paketi açıp bakıyorlar ürün pahalıysa mümkün değil vergisiz geçmez.

Ayrıca fatura muhabbeti var, eşe dosta satacaksan sorun olmaz ama gittigidiyordan faturasız satış yaptırmazlar.Belki 1-2 ürüne sorun çıkmaz ama onlarca satı olursa patlar o iş.

Fatura kesmek için de en azından şahıs şirketi gerekiyor sanırım onunda 2-3 bin lira maliyeti var.Muhasebeci, damga vergisi gibi bir sürü ıvır zıvır için her yıl para ödemek gerekiyor.Yani sadece ürünü aldım satış yapayım demekle olmuyor ama ciddi ciddi düşünüyorum birkaç aydır piyasayı araştırıyorum.

Malesef bilindik markaların orjinal şişelerinde parfümleri var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri