tık oranlarında düşü yaşayan

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
arkadaşlar herkeste inanılmaz derecede bir düşüş var sebebide video reklamlarının çok az çıkması. Ürünler reklam türlerinden video reklamlarına bakın çok az çıkıyor. Geçen aylara göre karşılaştırın anlarsınız. Youtube'da zaten en çok tık veren tür video reklamlarıdır onun nadir çıkmasından dolayı bizde sürünüyoruz. inş. düzelir en kıza zamandada kurtarırız zararları...

bu gece başlarken 4 tıka 0.05 tbm yle 0.20 gelmişti açılışta.sonra kim hangi reklama tıkladıysa 2 reklama 1.2 verdi.

tıklama oranı da 3.8 lerden 1.8 e güm :(

arkadaşlar herkeste inanılmaz derecede bir düşüş var sebebide video reklamlarının çok az çıkması. Ürünler reklam türlerinden video reklamlarına bakın çok az çıkıyor. Geçen aylara göre karşılaştırın anlarsınız. Youtube'da zaten en çok tık veren tür video reklamlarıdır onun nadir çıkmasından dolayı bizde sürünüyoruz. inş. düzelir en kıza zamandada kurtarırız zararları...

Arkadaş tamamen haklı.
Ben neredeyse sadece video reklamlardan kazanıyorum. Durum böyle gercekten.
Örnek olarak normal günlerde 5 kazanıyorsam şimdi 1 kazanıyorum.

Dün biraz daha iyiydi ama bugün berbat. 1000görüntülenme 18tık 0,34dolar para

Dün ve Bugün sayfa to ve tıklar içler acısı kısa zamanda düzelmesini umut edelim

Ocak 1 2 3 de 2 adsense'in toplamı daha 31 Aralık da 1 adsense'in toplamına ulaşmadı.
O derece yerlerdeyim,çünkü tr'de video önü reklamlar %90 oranında kalktı.

---------- Mesaj saat 05:57:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:51:20 civarında gönderildi. ----------

Youtube'a bu konu hakkında mail atan oldu mu? TR'de video önü kalkarsa eğer (ki şuan %90 oranında kalktı) %100 Yabancıya geçeriz.

Cevap: tık oranlarında düşüş yaşayan

Yabancı çalışanlarda sorun yok mu?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cevap: tık oranlarında düşüş yaşayan

yabancı çalışıyorum, bendede durum aynı

bende yabancı çalışıyorum aynı. Türkiyeye özel birşey değil gibi bu...

alakasız reklamlar çıkıyor..ben olsam bende tıklamam.
hatta bazılarında sarı reklam çizgisi var ama reklam yok ortada :D

Arkadaşlar, forumlarda yazılan zaten düşüş beklendiği şeklinde tıklarda. her yılbaşında olan bir sorun bu, ocak ayı bu şekilde genelde.Sorun genel rahat olun yani.

çok kötü ya saçma sapan reklamlar var valla bitirdi google bizi o kadar izlenme var tıklanma yerlerde resmen rezillik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri