Tiklama var ama kazanç gözükmüyor ss'li lütfen yardim

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

RoLLeN

Kayıtlı Üye
qfu5v.jpg

Tam Raporlari Goruntule'ye tikla Icerik barindiricilari icin adsenseye tikla orda gorursun.Forumda bir cok konu mevcut bu sorun hakkinda biraz arastiralim once forumda lutfen.

Tam Raporlari Goruntule'ye tikla Icerik barindiricilari icin adsenseye tikla orda gorursun.Forumda bir cok konu mevcut bu sorun hakkinda biraz arastiralim once forumda lutfen.

Hocam Tam Raporları Görüntüleye Tıkladım Ama Kazanç Yine 0 Acaba 24 Saat Geçtikden Sonramı Gelir Kazanç ?

yeni konu açammak için alıntı yapıyorum hocam. dediğniz yolu denedim fakat yine gözükmüyor. simdi biz gelen tıklamalarla tbmyi çarpsak kazancı öğrenebilirmiyim?

dostum sorunlar vardı 19 eylülde o izlenim nerden geldi bilmiyorum son 2 gündür yeni kanalla ugrastım onlardan gelenler:) kötümü son 2 gün :S

19 Eylül gerçekten felaket ama diğer günler de pek iyi değil. Organik mi tüm hitleriniz? Aylardır bu işin içindeyim ilk defa böyle oranlar görüyorum.

son 2 gün de iyi değil hadi tbm yi idare ederiz de to yine kötü sektör değişimi şart ya da etiketlerle açıklamalarla oynamak lazım

son 2 gün de iyi değil hadi tbm yi idare ederiz de to yine kötü sektör değişimi şart ya da etiketlerle açıklamalarla oynamak lazım

anlamadım dostum bişey:) teşekkürler yinede.

---------- Mesaj saat 14:18:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:17:23 civarında gönderildi. ----------

19 Eylül gerçekten felaket ama diğer günler de pek iyi değil. Organik mi tüm hitleriniz? Aylardır bu işin içindeyim ilk defa böyle oranlar görüyorum.

dostum 19 eylül -20 eylül hitlerinde bi yanlışlık var o zamanla benim hiçbir videom 10 k izlenmemişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri