Tıklama ve tbm sorunu hakkında

• Kullanıcı alterreaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

alterreaz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Ayın başında başlayan to ve tbm düşüklüğü sizdede hala sürüyor mu ? Benimkiler hala diplerde... Çözümü var mı bunun ? Hep beraber akıl birliği edip çözümünü bulmaya çalışalım.

Görüntülenme: 10.900
Tıklanma :97
T.o :0,89%
Tbm :0,05 TL

Cevap: Tıklama ve tbm sorunu çözümü !

Şimdi insanlar buraya çözümü buldun diye girecek, içinden küfredecek, sonra yorum yapmadan çekip gidecek...

Hocam 2 gündür düzelme var ama eski haline dönmedi. :(
aralık ayındaki sayfa to %4 ortalama 2 gün önceye kadar sayfa to %2 lerde seyrediyordu 2 gündür %3 lerde izlenmme aynı!

harbi çözümü buldun sandım ya :DD

Şimdi insanlar buraya çözümü buldun diye girecek, içinden küfredecek, sonra yorum yapmadan çekip gidecek...

Amacım akıl birliği edip bu işin üstesinden gelmek hocam. Başlık biraz yanıltıcı olmuş şimdi fark ettim kusura bakmayın...

çözum yok.... rezillik artarak devam edıyorr az önce baktım 14.000 izlenme var yaklaşık 15 saat de olmuş alınan tık 60 :D tarihi rezillik ancak etıket çalışıyoruzda tbm yukselttim ortalama .20 lerde... ama risk büyük...

yapılabilecek bişey yok yabancı içeriklerdede sorun var tr içerikde de sorun var. Sorun mu yenilik mi bilinmez!

Anladığım kadarıyla sorun genel olarak devam ediyor ?

Aldatıcı başlık, içerik YtPara politikalarına aykırıdır.Hiçkimse spamı sevmez.Bundan sonra YTPARA da üyelik açmanızın ve buraya girip çıkmanızın yasaklandığını lütfen unutmayınız.
Detaylı bilgi için

Not: Şaka yaptım arkadaş sakalımıza/bıyığımıza bakarak bizi admin falan sanmasın :D

hocam sizinkinin yanında benimki solda sıfır kalır siz çöküş görmemişsiniz 22 bin görüntülenme 19 tık

Adsensenin tasarimiylada oynuyorlar sanirim bir duzenleme yapiliyor.

14,5 k izlenme 80 tık 0.55 sayfa to :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri