Tıklamadaki Artış

breakingbad06

Kayıtlı Üye
Herkese selam..adsensemi kontrol ettiğimde tıklamada diğer günlere göre baya bi artış var..Acaba tek bir kişinin kanalı baltalamak için sürekli videodaki reklamlara tıklaması olabilir mi? Eğer böyle birşey oluyorsa da kanalın banlanması söz konusu olur mu?

Hocam eğer biri sürekli sizin kanalınızdaki reklamlara tıklıyorsa söz konusu kanalın banlanması değil adsensenin banlanmasıdır. Hiç hayra alamet değil bu görüntü.

sıkıntı yok bence sadece videolarınızdan bazıları çıkış yapmış oda yansımış olay bu ayrıca birisi kasıtlı tık yapsada sıkıntı olmaz o olay mazide kaldı . Şayet öyle olursa adsense tıklamaları ve kazançları otomatik olarak siler içiniz rahat olsun

birisi seri tıklasa o tbm 0.10 olmazdı sıkıntı yoktur raat ol

Bende de aynısı vardı günde 1 2 TL getiriyordu birgün bir video patlamıs kanalda haberim yok bir baktım 750 TL yazıyor o günkü kazanc :)

YouTube o günden sonra daha da sarılmaya basladım :)

Umarım bir sıkıntı çıkarmaz bana youtube :) adsense üzerinden hangi kanala ne kadar tıklanmış diye bakabilsek keşke o zaman mukayese edebiliriz o artışı

Herkese selam..adsensemi kontrol ettiğimde tıklamada diğer günlere göre baya bi artış var..Acaba tek bir kişinin kanalı baltalamak için sürekli videodaki reklamlara tıklaması olabilir mi? Eğer böyle birşey oluyorsa da kanalın banlanması söz konusu olur mu?

devam hocam %2 çok düşük bi to fakat yarından itiaren hep %2leri görebilirsiniz :)

Tıklamıyolar ne yapayım :D yarı özgün sayılır videolarım , yeni kanal açtım müzikle ilgili ordan bekletim var bakalım

Hemen felaket senaryolar çizilmiş ..

herhangi bir sorun yok .. popüler bir videon da video öncesi reklam yayinlanmistir. ondan dolayi da fazla tik gelmistir. [MENTION=14417]breakingbad06[/MENTION]

Aynen sıkıntı yok arkadaşım. TBM sayfa to ne olursa olsun hile yapmadıkça sıkıntı olmaz. Kendim zamanında %5-6-7 leri gördüm.

sen tıklamıyor tıklatmıyorsan sorun yok için rahat olsun,bende o tıklama oranı olsa keşke yine de Allah bereket versin bugün de yöğmiyemiz çıktı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri