TobyGames Kanalı Neden Seviliyor

• Kullanıcı takipci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
Mesela ilk başlarda çok koldan değilde bir koldan gidin minecraft videoalrımı yayınlayacaksınız minecraft hayran sayfaları satın alın twitter sayfaları youtube'da reklam çıkartın para olduktan sonra savuracak yer çok ama sabırlı olup 3-4 ayda köşeyi dönmek değilde uzun vadede kazanmayı düşünürseniz bu kanal gibi olmamanız için hiçbir engel yok

Hımm anladım hocam saolasın sosyal medyaya yeni bir bakış açım oldu.

---------- Mesaj saat 00:51:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:34 civarında gönderildi. ----------

beyler önceden istanbulda bi arsa 3 bin liraydı şimdi 3 trilyon anlıyormusunuz bir şeyleri fark etmiyoruz ve geç kalıyoruz ilerle çok pişman olucaz :D

konuyuda tam ortasından vurdum ha :D istanbul arsa :D

Bende bir fikir var 2 sene sonra yapmayı düşünüyordum.Şimdi sen böle deyince fikrim değişti.En kısa zamanda öncülük edecem fikrime.

---------- Mesaj saat 00:54:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:51:40 civarında gönderildi. ----------

buyrun size adamın ortalamaları :D TobyGames YouTube Stats by Socialblade | YouTube Statistics tabi bu herifin tek kanalındaki ortalama diğerlerini saymıyoruz daha

Böle bir site olduğunu bilmiyordum ,güzelmiş .Paralara bakıp gaza gelirim ben böle :D

beyler önceden istanbulda bi arsa 3 bin liraydı şimdi 3 trilyon anlıyormusunuz bir şeyleri fark etmiyoruz ve geç kalıyoruz ilerle çok pişman olucaz :D

konuyuda tam ortasından vurdum ha :D istanbul arsa :D

evet çok geç değil tam 1 sene önce yaptığım yorum :rolleyes:

bu aralar konuları hortlatmak moda galiba :D :D

adam 4 yıldır bu sektörde arkadaşlar.
sizde 4 yıl böyle emek verin emin olun daha güzel iş çıkarırsınız

o abone sayısı 7 milyona dayanmış bir kanal yılların emeği verilmiş sizde emek verirde bu kalitede içerikler çıkarabılırsenız bırazda fark ortaya koyarsanız neden sizinde olmasın

Youtube, Paypal bağış linki ile youtubda bağış toplamaya izin veriyormu?

PewDiePie'ın yaptığını da aramızda yapamayacak olan yoktur, bu işler biraz şans biraz da yetenek işi işte.

Erken kalkan yol alir .... (Birazda sempatiklik lazim)

Pewdiepie da bu arkadaş gibi eski epey,bundan 4-5 sene önce Youtube'de oyun oynarken bir yandan da küçük bir ekranda kendi şovunu yapma işi(kısaca yaptıkları bu diyebiliriz) bu kadar yaygın değildi.Bunlar o zamandan başlayıp 4-5 yıl boyunca durmadan video yüklediler o yüzden bu rakamlara ulaştılar.Bu arkadaşın toplamda tüm kanallarında kaç video attıgına bir bak istiyorsan aklın durur :)
Ha su anda ben de yapıcam dersen zor iş gerçekten.Mesela aç Youtube aramayı ''Gameplay'' yaz ve filtrelerden ''Bugün'' ü seç. 6.7. sayfadan geride olan sayfalardaki yeni youtuberları incele tek tek.Onlar da senin gibi düşünüp aynı şeyi yapıyorlar ve izlenmeleri genelde 1-2 arası oda kendi tıklamaları oluyor :) Ve de hergün bunlar gibi tonla yeni adamın geldiğini düşün o zaman anlıcaksın artık o işin kolay olmadığını :) Benim tavsiyem halen cok fazla kişinin yapmadığı daha yeni ve yaratıcı bir dal bulman.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri