Tofaşın yasaklanması için ne yapmak lazım

underworld25

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar artık tofaş görünce yolumu değil komple caddeyi değiştiriyorum. Hangi kafayla yasıyorlar bilmem nerede bir kaza varsa %90 tofaş karısmıstır içindeki tipler zaten mercedes kullanıyorum havasında. Gecen yoldayım arkama yapıstı actıgı müzik sesinden trafiği duyamıyorum o derece. Devlet neden yasaklamaz bu arabaları yada sıkı denedim getirsinler söksünler müzik setlerini eksozlarını ne bileyim lastiklerini.

https://www.youtube.com/watch?v=Ets5tANOkqg

Arkadaşlar artık tofaş görünce yolumu değil komple caddeyi değiştiriyorum. Hangi kafayla yasıyorlar bilmem nerede bir kaza varsa %90 tofaş karısmıstır içindeki tipler zaten mercedes kullanıyorum havasında. Gecen yoldayım arkama yapıstı actıgı müzik sesinden trafiği duyamıyorum o derece. Devlet neden yasaklamaz bu arabaları yada sıkı denedim getirsinler söksünler müzik setlerini eksozlarını ne bileyim lastiklerini.

Çook var böyle altlarında bmw varmış gibi her göbekten her geniş yoldan yanlaya yanlaya çıkmaya çalışıyorlar. Hele egzozlarına acayip ayar oluyorum. Şimdi çıkacak birileri diyecek bazılarının gücü buna yetiyor bunu alıyorda biniyorda lan bu arabaların piyasasınıda arttırdılar 10-15 liraya satıyorlar teneke parçasını

Tofaşı devlet yasaklaması lazım, senin benim işim değil o işler.
Bir Yasa çıkartıp butür araçları toplatlamaları lazım ama nerde.
Normalde gelişmiş ülkelerde HURDA sayılıp çoktan piyasadan kalkan araçlar hala Türkiyede kullanımda.
Bu araçların alayı hurda normalde.

Hocam trafikte kuş serisinden uzak durmak lazım.. (Doğan, Şahin, Kartal, Serçe)

Bu araçlar sadece hurda değil aynı zamanda trafikte birer azrail. Ergenin biri geçen gün bizimle yarışmaya çalışıyordu. Oysa ki biz normal hızda giderken onun normal hıza ulaşması için motoru deli gibi yorması lazımdı ve ışıklarda biz durabilirken ergen tabii ki duramadı ve cezayı yedi.

Kısaca kendi araçlarını çok güvenli ve donanımlı hissediyorlar ve haliyle sürekli kaza yapıyorlar. Normal bir araç 50 m gibi mesafede dururken tofaş özellikle kuş serisi 150 m de duramıyor. Zaten uçan teneke başka birşey beklemekte hata olurdu.

Tofaş yasaklansa bu sefer başka markaya dadanır bunlar.Görünce midem bulanıyor artık akıllarını yitirmişler bu tipler.

Son düzenleme:
Bence asıl sorun tofaş değil sığırlardır Bana 2 defa çarptılar Çarpan sığırın biri bayan idi küfür eder gibi şaka gibi hiç kaza yapılmayacak 2 şeritli yolda gelip bana söför kapısından vurdu Aşşalık ınsan sankı üstümden geçip yoldan çıkıp tarlaya gececek Birinde de normal yolumda giderken arkadan çarptı Çarpan beledıye otobusu Bursada yasıyorum yemın ederım saymakla bitmez kurual tanımaz kural bilmez koca yolda sankı tek o varmıs gıbı gıden küstah cahil kaba saba zytınyağı gıbı uste cıkan tonla ayı var Bunlar ınsan değil bunlar bildiğin yaratık

bence bu saçma dusunceden kurtulman lazim tofaşı kaldırsan bile insanlarin hal ve hareketlerini değiştiremeyeceksin o dediğin şekilde tofaş kullanan insanlar yarin bir baska arabayla yine aynisini yapacak. bende bir tofaş kullanıcısıyım çok şükür arkamdan küfrettirecek hiç bir harekette bulunmadim trafikte.

Bi durum dikkatimi çekti. Sanki altlarında BMW var gibi diye eleştirenler var. Neden BMW kullanıcılarının bu şekilde davranması normal mi? Olay arabada bitmiyor. Olay arabanın yaşında da bitmiyor. Avrupa örneğine bakacak olursak çoğu yerde 5-6 yaşındaki arabalara da kimsenin bindiği yok. Burada ağzımızın suyu aka aka 150 bin lira verdiğimiz arabalar orada 3-5 bin Euro-Dolar-Sterline satılıyor. Sonuç olarak olay araba markasında-modelinde-yaşında değil. Olay sürücünün bilinçli kullanmasında-karakterinde.
(Hyundai accent spor) :D

Trafikte o kadar eşşek var ki bunu tofaşa bağlaman garip olmuş, tofaşı adam gibi kullanan kadın da gördüm erkekte. Olay kaputun içindeki beygir değil, direksiyon da oturan beygir de bitiyor.

Tofaşı yasaklarlar bu seferde istedigime binerim sanane dersiniz.

Bende çoğuna uyuz oluyorum, çoğuna diyorum çünkü içlerinde iyileri düzgün sürenleride vardır ama geneli böyle. geçensene motorla dönerken önümden şahin geliyodu yanlayarak geçmeye çalıştı azkalsın bana çarpıyodu son anda durdu motorla arada santimler vardı, motordan indim, tüm ailevi değerlerine küfür ettim yüreksiz adam kaçtı tekde değildi :))) kimsenin canını düşünmez çoğu böylelerini döve döve eğiticeksin kafalarını kırıcaksın yoksa akıllanmaz

Bi durum dikkatimi çekti. Sanki altlarında BMW var gibi diye eleştirenler var. Neden BMW kullanıcılarının bu şekilde davranması normal mi? Olay arabada bitmiyor. Olay arabanın yaşında da bitmiyor. Avrupa örneğine bakacak olursak çoğu yerde 5-6 yaşındaki arabalara da kimsenin bindiği yok. Burada ağzımızın suyu aka aka 150 bin lira verdiğimiz arabalar orada 3-5 bin Euro-Dolar-Sterline satılıyor. Sonuç olarak olay araba markasında-modelinde-yaşında değil. Olay sürücünün bilinçli kullanmasında-karakterinde.
(Hyundai accent spor) :D

kim diyorsa yalan bütün gençler 20 yıllık araçları kullanıyorlar en iyisi 10 :D

bmw konusuna katılıyorum avrupanın kertenkeleleri de bmw kullanıyor :D

Son düzenleme:
Trafikte o kadar eşşek var ki bunu tofaşa bağlaman garip olmuş, tofaşı adam gibi kullanan kadın da gördüm erkekte. Olay kaputun içindeki beygir değil, direksiyon da oturan beygir de bitiyor.

hocam bende genellemeye karşıyım ama kabul edelim ki kuş serisinin %90 ı araçları hor kullanıyorlar etrafındakilere hava atıyorlar en basit örneğini vereyim geçen izmir çevreyoluna çıkarken kırmızı ışıkta durduk adam sağımda kartalla arabayı bağırttıkça bağırtıyor :D sonra sarı yandı bastı gitti hiç istifimi bozmadan devam ettim çevrede görüyorum önleri yere yapıştırıp arabanın arkasını falan kaldırıyorlar birde kendi aralarında mermi gibi diyorlar :D:D

bence en kısa zamanda belli yaşın üzerindekilerin hurdaya ayrılması gerekiyor

tofaş yasaklansa bu sefer başka bir arabayla yaparlar apaçiiği. sadece fiyatı uygun olduğu için arabanın adını kirletiyorlar. orta yaşlarda beyaz tertemiz tofaşı olup, işini görmek için kullanan çok insan da tanıyorum

Artı olarak lüks arabaya binip istediğim gibi şerit değiştiririm istediğim yere park ederimcileride trafikten men etmek lazım.

Tüm Tofaşcılar aynı değildir, maddi durumuna göre alanda var zevk için alanda yasaklanması bir şeyi değiştirmez diyelim ki yasaklandı aynı insan başka araca biner aynı haraketleri yine yapar.
Çok Güzel Atasözü Vardır : HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ.

Videodaki salak ölüme gidelim dedin de benzin mi yok dedik sözünün sahibi aptal :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri