Tolga Demo Adlı Üyeden Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Şikayetci üye : [MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION]
Şikayet edilen üye [MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION]
Gmail satışı konu link : https://www.ytpara.com/onayli-gmail...anallarin-tek-adresi-onayli-ve-onaysiz-5.html

Bu şahısdan gmail aldım, 2006 yıllarına ait. Gmailleri kullanmadım bri çoğunu ve ünleme düştü kurtacağını söyledi bayram şu bu derken zaman geçti daha ücret istedi.

YONMoj.png

8Ndkjk.png

DydEjl.png

mJkd0P.png

EyRbjq.png

jQWLdj.png

2E9ypN.png

ByAEjD.png

ZOEWlk.png

o6k2J7.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
artık ben yoruldum sen yorulmadın kardeşim tebrik ederim seni .

bakın burda herkes biliyor sorunlar bizden kaynaklı degil burdan forumda 10 20 k mail çope gitti gelirli gelisiz kanalların hepsi gitti

ben size tatildeyim gelince bakıcam dedim çunku koyde telefon bile zor cekiyor sonra istanbula geldım sorun nedir ne degildir araştırma yaptım ve sorunun biz mailcılerden olmadıgını gordum

ytofise bakın adam kaç bin kanal satttı hiç biride geri parasını istemedi cunku ortada bi suç yok burda adminlerde bu olayı biliyor.

kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

[MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION];

Kanalları hangi tarihte aldınız? (o tarihteki satış konusu incelenecek)
Kaç adet kanal aldınız
Kaç tanesi hiç giriş yapmadan kapandı

[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION];

Bir ürüne garanti veriyorsanız herşeyi düşünmeniz gerekiyor. Ayrıca skype konuşmalarınızda halledeceğim vb. ifadeler kullanmışsınız fakat en sonunda ücretli yapabilirim demişsiniz buda bir başka hata

Son düzenleme:
artık ben yoruldum sen yorulmadın kardeşim tebrik ederim seni .

bakın burda herkes biliyor sorunlar bizden kaynaklı degil burdan forumda 10 20 k mail çope gitti gelirli gelisiz kanalların hepsi gitti

ben size tatildeyim gelince bakıcam dedim çunku koyde telefon bile zor cekiyor sonra istanbula geldım sorun nedir ne degildir araştırma yaptım ve sorunun biz mailcılerden olmadıgını gordum

ytofise bakın adam kaç bin kanal satttı hiç biride geri parasını istemedi cunku ortada bi suç yok burda adminlerde bu olayı biliyor.

kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

.Garanti kavramı nedir
.bu sorun kullanıcı hatası mı?
.Bu sorun kullanıcı hatası değilse, diğer problemler hatalar alıcı bağlar mı?
. Bu alıcı bağlarsa garantili gmail satıcı etik olur mu?

not : gmail istemiyorum, yaptığı kelime oyunları görsün söylediğimde farklı durumlara yatması sinir bozucu.

üstadım yaklasık bi sene oldu gibi hatırlıyorum ama tam emin degilim maillerin 2 3 tanesını kullanmiş sonrasını kullanmamiş mailler ünleme düşmus kapanmamiş bu arada onu belirtme istedim.

ben kapandı sandım hocam bilmiyordum unlem olayı nedir diye arastırdıkdan sonra bi sorun oldugunu gordum ya forumda adamların milyon mailleri gitti biri actımı konu

Son düzenleme:
[MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION];

Kanalları hangi tarihte aldınız? (o tarihteki satış konusu incelenecek)
Kaç adet kanal aldınız
Kaç tanesi hiç giriş yapmadan kapandı

[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION];

Bir ürüne garanti veriyorsanız herşeyi düşünmeniz gerekiyor. Ayrıca skype konuşmalarınızda halledeceğim vb. ifadeler kullanmışsınız fakat en sonunda ücretli yapabilirim demişsiniz buda bir başka hata

11 adet aldım 3 tanesı kullandım. Diğer gmailler hiç kullanmadım.

Forumda gmail satışı yapmasını istemiyorum, isteğim bu.

[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION] konunuzu inceledim garanti ibaresi göremedim. Bu sebeple ceza almayacaksınız Fakat skypedaki konuşmalarda üyenin mağduriyetini gidereceğinizi son ana kadar ücretli olarak yapabileceğinizi söylemediğiniz için 2 gün uzaklaştırılacaksınız.
[MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION]; Sizde çok keskin bir şikayet başlığı kullandığınız için 2 gün uzaklaştırılacaksınız

İki tarafta anlaşırsa iki tarafada uzaklaştırma verilmeyecektir.

yarın öbür gün Google bütün database dosyalarını silerse bunun garantisi benim elimde mi kanalların giriş yapılmadığı taktirde kapanmışsa paranı iade edeyim kanallarına benimle alakalı bir giriş sıkıntısı varsa şifresi falan değişmişse paranı iade edeyim

yarın öbür gün Google bütün database dosyalarını silerse bunun garantisi benim elimde mi kanalların giriş yapılmadığı taktirde kapanmışsa paranı iade edeyim kanallarına benimle alakalı bir giriş sıkıntısı varsa şifresi falan değişmişse paranı iade edeyim

Garanti şartlarında bu durumları belirtirseniz bundan sonra sorun olmayacaktır ki zaten ben sizin konunuzda garanti verdiğinizi gösteren bir ifade göremedim sizin alacağınız ceza sadece üyeye eksik bilgi verme yüzünden

Garanti şartlarında bu durumları belirtirseniz bundan sonra sorun olmayacaktır ki zaten ben sizin konunuzda garanti verdiğinizi gösteren bir ifade göremedim sizin alacağınız ceza sadece üyeye eksik bilgi verme yüzünden

eksik bilgi felan vermedım konuyu arastıryodum bu zamana kadar kaç k mail sattım onlardada kapanan oldu geldıler mi yok bu ünlem benlik bi durum degil arastırma yapıyodum ben yapmadan ona ucret oducem dedim sorun benlik degil niye boyle biseyi uslenıyım ki ben

gmaillerin hiçbirini şifresini değiştirmedim. Para iadesi istemiyorum. Gmailleri kurtabilirsen kurtarman yoksa versinler ban cezasını ikimizede.

eksik bilgi felan vermedım konuyu arastıryodum bu zamana kadar kaç k mail sattım onlardada kapanan oldu geldıler mi yok bu ünlem benlik bi durum degil arastırma yapıyodum ben yapmadan ona ucret oducem dedim sorun benlik degil niye boyle biseyi uslenıyım ki ben

Gelip gelmemek üyelerin kendi verecekleri karar bizim işimizde şikayet konusu gelirse ilgilenmek. Bundan sonra sorunu tam anlamadan çözüm üreteceğinizi belirtmessiniz

gmaillerin hiçbirini şifresini değiştirmedim. Para iadesi istemiyorum. Gmailleri kurtabilirsen kurtarman yoksa versinler ban cezasını ikimizede.

[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION]; son yanıtınızı bekliyorum kurtarmaya çalışacak mısınız?

Gelip gelmemek üyelerin kendi verecekleri karar bizim işimizde şikayet konusu gelirse ilgilenmek. Bundan sonra sorunu tam anlamadan çözüm üreteceğinizi belirtmessiniz

[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION]; son yanıtınızı bekliyorum kurtarmaya çalışacak mısınız?
,

Hocam ünleme düstü diyor ben koydeyim nasil ilgileniyim tatilden geliyim bakıcam dedim ben adama bu olayın simdi benim ile ne ilgisi var istersen butun foruma soralim gorsunler yani

not: ilk skype konuşmlarım elimde yok, gmaillere giriş yapılmadığı sürece garantili idi.

Banlamanız en makbul olanı + konun kalmasını rica ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri