tongoya düştüm yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xSnox

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar skypede biri beni tehdit ederek tongoya düşürdü forumda polis abimiz vardı nickini unuttum yardım edebilirmisiniz tehdit edenin telefonuyla skype var

biraz detay verirsen fikir verebiliriz ama en uygunu polise savcılığa şikayette bulunman

nedense basligi gorunce direk aklima hikayesinden dolayi [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] geldi :D

biraz detay verirsen fikir verebiliriz ama en uygunu polise savcılığa şikayette bulunman

ya hacı bana kız olduğunu söyledi konuştuk falan bende sigara içiyordum içerken videoya almış yayıcam falan derken kötü şeyler yaptırdı bana tongoya düştüm anlamadım nasıl oldu annenin telefonu babanın telefonu biliyorum diyince mecbur yaptım benden para istiyor şimdi başka bir kurbanını telini verdi ama kendi teli erkek çıktı beni düşürdü tongoya felan diye konuştu ben anladım ama onun olduğunu 400 kağıt istiyor benden

---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

Tehdit etmekle kaldıysa sorun yok ama bişiyeni aldıysa söyle

aldı hacı aldı bittim ben

nedense basligi gorunce direk aklima hikayesinden dolayi @ByHergeLe geldi :D

Valla hocam ne yalan söyliyim bende Başlıgı görünce rakip çıktı heralde düşüncesiyle girdim, olay başkaymış

şimdi gidebilirim.

edit: vazgeçtim gitmiyorum benim yasadıklarıma uygun bi örnek kalıyorum.

jrbln.gif

Son düzenleme:
ya hacı bana kız olduğunu söyledi konuştuk falan bende sigara içiyordum içerken videoya almış yayıcam falan derken kötü şeyler yaptırdı bana tongoya düştüm anlamadım nasıl oldu annenin telefonu babanın telefonu biliyorum diyince mecbur yaptım benden para istiyor şimdi başka bir kurbanını telini verdi ama kendi teli erkek çıktı beni düşürdü tongoya felan diye konuştu ben anladım ama onun olduğunu 400 kağıt istiyor benden

Ya hacı ! sigara içerken ki görüntün yaysa ne olacak ? daha kötü şeyler neler yaptırdı bilmiyorum ama ahmaklık edip para verme git savcılığa şikayet et.

erkek adamsın hiç bir şey olmaz kendine özgüvenin olsun sil engelle gitsin, ayrıyetten bilişim suçlarına şikayette bulun IP adresinden bulurlar tabi uğraşmak istersen genelde kimse uğraşmıyor

erkek adamsın hiç bir şey olmaz kendine özgüvenin olsun sil engelle gitsin, ayrıyetten bilişim suçlarına şikayette bulun IP adresinden bulurlar tabi uğraşmak istersen genelde kimse uğraşmıyor

hacı mecbur kaldım annem zaten hasta ben yemin ettim sigara içmiycem felan derken birde bir kızla fotomu bulmuş alkol alırken olay karışık baya ahlaksızca şeyler yaptırdı

hacı mecbur kaldım annem zaten hasta ben yettim sigara içmiycem felan derken birde bir kızla fotomu bulmuş alkol alırken olay karışık baya ahlaksızca şeyler yaptırdı

ya seni tanımaz etmez, diyorum ya sen erkek adamsın bu düşünceyle hareket et rahat ol, erkeğin malı meydanda olur lafı günümüzden buraya kadar gelmiş.. dediğim gibi yapacağın 2 şey var, 1.cisi rahat ol böyle dert etme, 2.cisi git bilişim suçlarına şikayette bulun.. sana yolu gösteriyorum ama bunları da yapmayacaksan ne yapalım parayı öde o zaman sanki kurtulabileceksin..

Geçmiş olsun polis değil de bilişim suçları gibi bir yere başvurman daha etkili olacaktır. Polis umursamaz.

ya seni tanımaz etmez, diyorum ya sen erkek adamsın bu düşünceyle hareket et rahat ol, erkeğin malı meydanda olur lafı günümüzden buraya kadar gelmiş.. dediğim gibi yapacağın 2 şey var, 1.cisi rahat ol böyle dert etme, 2.cisi git bilişim suçlarına şikayette bulun.. sana yolu gösteriyorum ama bunları da yapmayacaksan ne yapalım parayı öde o zaman sanki kurtulabileceksin..

valla numara onun beni aradı silmiş resimleri dedi napim şikayet edimi

hacı mecbur kaldım annem zaten hasta ben yemin ettim sigara içmiycem felan derken birde bir kızla fotomu bulmuş alkol alırken olay karışık baya ahlaksızca şeyler yaptırdı

Ne yaptın cam da mı soyundun. Takip edeyim konuyu çok ilginç sanki olay sigara değil kız sanıp da bir şeyler yapmadın demi.

Şimdi 400 lira versen seni rahat bırakacağınımı sanıyorsun , seni senelerce tehdit ederek alabildiği kadar para alacak , verdiği huzursuzluk korkuda cabası , 1. korkma sen onu korkut git savcılığa şikayet et , şikayet ettikten sonra şikayet belgesini ona gönder , bak nasıl sana yalvarmaya başlıyor.

valla numara onun beni aradı silmiş resimleri dedi napim şikayet edimi

ben pek anlattıklarından bir şey anlamadım, biraz devrik cümleler kurdun olayın heyecanıyla sanırım.. eğer şimdilik sorun yoksa rahat ol diyorum bir şey yapma, skype kayıtların dursun bir problem olursa gidersin bilişim suçlarına gereken yapılır.. ama dediğim gibi işin şu boyutuyla sana söylüyorum kimse bir erkeğin yanlışını ölümüne yadırgamaz, namus olayı kadınlar için geçerlidir o yüzden rahat ol, senin çıplak fotonu ailene bile gösterseler sende veya ailende ne kayıp olabilir ki? bunu düşün.. neyse sorun kalmamış sanırım sıkıntı yok ama hayata bu yönüyle bakmaya çalış biraz :)

Ne yaptın cam da mı soyundun. Takip edeyim konuyu çok ilginç sanki olay sigara değil kız sanıp da bir şeyler yapmadın demi.

öyle yaptığı açık :)

tehdit edince xxxx açtırdı açtım bende mecburen bittim ben ya

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

ben pek anlattıklarından bir şey anlamadım, biraz devrik cümleler kurdun olayın heyecanıyla sanırım.. eğer şimdilik sorun yoksa rahat ol diyorum bir şey yapma, skype kayıtların dursun bir problem olursa gidersin bilişim suçlarına gereken yapılır.. ama dediğim gibi işin şu boyutuyla sana söylüyorum kimse bir erkeğin yanlışını ölümüne yadırgamaz, namus olayı kadınlar için geçerlidir o yüzden rahat ol, senin çıplak fotonu ailene bile gösterseler sende veya ailende ne kayıp olabilir ki? bunu düşün.. neyse sorun kalmamış sanırım sıkıntı yok ama hayata bu yönüyle bakmaya çalış biraz :)

oda doğru peki ben bunu şikayet etsem tazminat açabilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri