Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biraz detay verirsen fikir verebiliriz ama en uygunu polise savcılığa şikayette bulunman
Tehdit etmekle kaldıysa sorun yok ama bişiyeni aldıysa söyle
nedense basligi gorunce direk aklima hikayesinden dolayi @ByHergeLe geldi![]()
ya hacı bana kız olduğunu söyledi konuştuk falan bende sigara içiyordum içerken videoya almış yayıcam falan derken kötü şeyler yaptırdı bana tongoya düştüm anlamadım nasıl oldu annenin telefonu babanın telefonu biliyorum diyince mecbur yaptım benden para istiyor şimdi başka bir kurbanını telini verdi ama kendi teli erkek çıktı beni düşürdü tongoya felan diye konuştu ben anladım ama onun olduğunu 400 kağıt istiyor benden
---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------
aldı hacı aldı bittim ben
ya hacı bana kız olduğunu söyledi konuştuk falan bende sigara içiyordum içerken videoya almış yayıcam falan derken kötü şeyler yaptırdı bana tongoya düştüm anlamadım nasıl oldu annenin telefonu babanın telefonu biliyorum diyince mecbur yaptım benden para istiyor şimdi başka bir kurbanını telini verdi ama kendi teli erkek çıktı beni düşürdü tongoya felan diye konuştu ben anladım ama onun olduğunu 400 kağıt istiyor benden
---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------
aldı hacı aldı bittim ben
erkek adamsın hiç bir şey olmaz kendine özgüvenin olsun sil engelle gitsin, ayrıyetten bilişim suçlarına şikayette bulun IP adresinden bulurlar tabi uğraşmak istersen genelde kimse uğraşmıyor
hacı mecbur kaldım annem zaten hasta ben yettim sigara içmiycem felan derken birde bir kızla fotomu bulmuş alkol alırken olay karışık baya ahlaksızca şeyler yaptırdı
ya seni tanımaz etmez, diyorum ya sen erkek adamsın bu düşünceyle hareket et rahat ol, erkeğin malı meydanda olur lafı günümüzden buraya kadar gelmiş.. dediğim gibi yapacağın 2 şey var, 1.cisi rahat ol böyle dert etme, 2.cisi git bilişim suçlarına şikayette bulun.. sana yolu gösteriyorum ama bunları da yapmayacaksan ne yapalım parayı öde o zaman sanki kurtulabileceksin..
hacı mecbur kaldım annem zaten hasta ben yemin ettim sigara içmiycem felan derken birde bir kızla fotomu bulmuş alkol alırken olay karışık baya ahlaksızca şeyler yaptırdı
Sakına para mara verme git polise olanları aynen anlat illaki bulunur.
valla numara onun beni aradı silmiş resimleri dedi napim şikayet edimi
Ne yaptın cam da mı soyundun. Takip edeyim konuyu çok ilginç sanki olay sigara değil kız sanıp da bir şeyler yapmadın demi.
Ne yaptın cam da mı soyundun. Takip edeyim konuyu çok ilginç sanki olay sigara değil kız sanıp da bir şeyler yapmadın demi.
ben pek anlattıklarından bir şey anlamadım, biraz devrik cümleler kurdun olayın heyecanıyla sanırım.. eğer şimdilik sorun yoksa rahat ol diyorum bir şey yapma, skype kayıtların dursun bir problem olursa gidersin bilişim suçlarına gereken yapılır.. ama dediğim gibi işin şu boyutuyla sana söylüyorum kimse bir erkeğin yanlışını ölümüne yadırgamaz, namus olayı kadınlar için geçerlidir o yüzden rahat ol, senin çıplak fotonu ailene bile gösterseler sende veya ailende ne kayıp olabilir ki? bunu düşün.. neyse sorun kalmamış sanırım sıkıntı yok ama hayata bu yönüyle bakmaya çalış biraz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.