toplam gelir 1.001,70$ tahmini kazanclar 564,20$

YildirimHiko97

Yasaklanmış
youtube analtycse girdigimde tahmini kazanclar 564$ gozukuyo ama reklam performansina girdigimde toplam kazanclar 1.001,70$ gozukuyo hangisi dogru kazancim?

youtube ta net kazançlar yer alıyor dün yatan kazancıma göre youtube baktığımda kesinleşen tutar yazıyor adsenseye baktığımda kesintiler ve kesinleşen tutarın toplamı yazıyor youtube ne yazıyorsa o kesinleşiyor.

Toplam kazançlar hocam benim bildiğim zaten youtube analitik 2-3 bazen 1hafta geriden geliyor oraya ben hiç bakmıyorum günlük AdSense performans raporlarını takip yeter :)

Benim de toplam kazanc miktari 39,07$ , tahmini kazan miktari 23,24$ .. Hangisi Adsense'e yansiyacak? Ne zaman bu kazanclar Adsense hesabimizda gozukur? Bu kanali ben bir arkadastan aldim ve adsense'ime de tanimladim fakat hala bu kazanci adsense hesabimda goremiyorum.Yardimci olur musunuz?

youtube analtycse girdigimde tahmini kazanclar 564$ gozukuyo ama reklam performansina girdigimde toplam kazanclar 1.001,70$ gozukuyo hangisi dogru kazancim?

bende toplam gelir diye biliyorum bu arada kaç kanalın var hocam bu adsense bağlı olan ? Gelirin iyi. Allah daha da arttırsın.

tahmini kazançlar 1 nisan itibariyle youtube (içerik barındırıcıları için adsense) için devre dışıdır. Toplam kazancınızı 1.22 ye böldüğünüzde ufak sapmalarla beraber gerçek kazancınızı hesaplamış olursunuz.

tahmini kazançlar 1 nisan itibariyle youtube (içerik barındırıcıları için adsense) için devre dışıdır. Toplam kazancınızı 1.22 ye böldüğünüzde ufak sapmalarla beraber gerçek kazancınızı hesaplamış olursunuz.

Hocam yine hizir gibi yetistiniz.Cok tesekkur ederim..

''Toplam Gelir'' hanesindeki rakamlar videolarınızın kazanmış olduğu gerçek tutarlardır, ama o hanedeki rakamlar Youtube payının ve vergilerin düşmemiş halidir. Gerçek net kazançlarınız ise ''Tahmini Kazançlar'' hanesindeki rakamlardır. Orada net değil de tahmini yazmasının sebebi ise ''Geçersiz tıklamalar veya hatalı sayımlar'' varsa son incelemede onların düşülebilecek'' olmasıdır.

''Toplam Gelir'' hanesindeki rakamlar videolarınızın kazanmış olduğu gerçek tutarlardır, ama o hanedeki rakamlar Youtube payının ve vergilerin düşmemiş halidir. Gerçek net kazançlarınız ise ''Tahmini Kazançlar'' hanesindeki rakamlardır. Orada net değil de tahmini yazmasının sebebi ise ''Geçersiz tıklamalar veya hatalı sayımlar'' varsa son incelemede onların düşülebilecek'' olmasıdır.

Şuan ekranda gösterdiğim kısım mı bizim kazancımız oluyor?

+++ bende anlamadım

Arkadaşlar Kingtube üstadın dediği de doğrudur. Ancak ben adsense paneline göre söylüyorum.Adsense ana sayfasında mavi olarak yazılmış "tam raporları göster" i tıklıyoruz.Açılan sayfada yine sol altta mavi renkte yazılmış "içerik barındırıcıları için adsense"yi seçiyoruz.Şimdi sağ üstte tarihi (bugün,dün,bu ay vb.) ayarladığımızda toplam kazançlarımız görünüyor.Bu toplam kazançları 1.22 ye bölersek o belirlediğimiz tarihin aşağı yukarı kesinleşmiş kazancı (tüm youtube hesapları) yani hesabımıza yatacak miktar belli oluyor.

Arkadaşlar Kingtube üstadın dediği de doğrudur. Ancak ben adsense paneline göre söylüyorum.Adsense ana sayfasında mavi olarak yazılmış "tam raporları göster" i tıklıyoruz.Açılan sayfada yine sol altta mavi renkte yazılmış "içerik barındırıcıları için adsense"yi seçiyoruz.Şimdi sağ üstte tarihi (bugün,dün,bu ay vb.) ayarladığımızda toplam kazançlarımız görünüyor.Bu toplam kazançları 1.22 ye bölersek o belirlediğimiz tarihin aşağı yukarı kesinleşmiş kazancı (tüm youtube hesapları) yani hesabımıza yatacak miktar belli oluyor.
Partnerlik kullanıyorum ve dashboard yok (Awasomeness). Analyctis kısmında yukarıda gösterdiğim kısımdan mı bakıyoruz? Bildiginiz var mı?

Şuan ekranda gösterdiğim kısım mı bizim kazancımız oluyor?

Hayır, sizin caps aldığınız bölüm videolarınızın ortalama kazancını (TBMB) gösteren performans sayfasına ait.. Sizin net kazançlarınızı göreceğiniz kısım dün de anlattığım gibi Youtube Analiytics sekmesini https://www.youtube.com/analytics tıkladığınızda karşınıza ilk çıkan ''Genel Bakış'' isimli bölümde bulunan ve ''Toplam Tahmini Kazançlarınız'' yazan yerdeki rakamlardır. Bizim bütün kanallarımız hep partner olduğu için adsense'yi çok fazla bilmiyorum. İyi ki de hiç bilmiyoruz, çünkü adsense'nin asla partner kadar kazandırmadığını biliyoruz.

NOT : Bu arada aldığınız caps'te TBMB'nizi çok düşük buldum, sizden o rakamı en 3.50 $, hatta 5.0 $ seviyelerine çekecek performans bekliyorum.. Video seçimlerine az daha dikkat..

---------- Mesaj saat 22:09:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:06:51 civarında gönderildi. ----------

Partnerlik kullanıyorum ve dashboard yok (Awasomeness). Analyctis kısmında yukarıda gösterdiğim kısımdan mı bakıyoruz? Bildiginiz var mı?
Aşağıda cevabını verdim. Dashboard olayını çok önemsemeyin, zaten dashboard'a yansıyan rakamlar da bir kuruş bile oynamadan analiytics'ten giden rakamlardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri