YildirimHiko97
Yasaklanmış
youtube analtycse girdigimde tahmini kazanclar 564$ gozukuyo ama reklam performansina girdigimde toplam kazanclar 1.001,70$ gozukuyo hangisi dogru kazancim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Toplam kazançları.
youtube ta net kazançlar yer alıyor dün yatan kazancıma göre youtube baktığımda kesinleşen tutar yazıyor adsenseye baktığımda kesintiler ve kesinleşen tutarın toplamı yazıyor youtube ne yazıyorsa o kesinleşiyor.
yani yotube-daki toplan gelir dogru??
youtube analtycse girdigimde tahmini kazanclar 564$ gozukuyo ama reklam performansina girdigimde toplam kazanclar 1.001,70$ gozukuyo hangisi dogru kazancim?
tahmini kazançlar 1 nisan itibariyle youtube (içerik barındırıcıları için adsense) için devre dışıdır. Toplam kazancınızı 1.22 ye böldüğünüzde ufak sapmalarla beraber gerçek kazancınızı hesaplamış olursunuz.
''Toplam Gelir'' hanesindeki rakamlar videolarınızın kazanmış olduğu gerçek tutarlardır, ama o hanedeki rakamlar Youtube payının ve vergilerin düşmemiş halidir. Gerçek net kazançlarınız ise ''Tahmini Kazançlar'' hanesindeki rakamlardır. Orada net değil de tahmini yazmasının sebebi ise ''Geçersiz tıklamalar veya hatalı sayımlar'' varsa son incelemede onların düşülebilecek'' olmasıdır.
Şuan ekranda gösterdiğim kısım mı bizim kazancımız oluyor?
+++ bende anlamadım
Partnerlik kullanıyorum ve dashboard yok (Awasomeness). Analyctis kısmında yukarıda gösterdiğim kısımdan mı bakıyoruz? Bildiginiz var mı?Arkadaşlar Kingtube üstadın dediği de doğrudur. Ancak ben adsense paneline göre söylüyorum.Adsense ana sayfasında mavi olarak yazılmış "tam raporları göster" i tıklıyoruz.Açılan sayfada yine sol altta mavi renkte yazılmış "içerik barındırıcıları için adsense"yi seçiyoruz.Şimdi sağ üstte tarihi (bugün,dün,bu ay vb.) ayarladığımızda toplam kazançlarımız görünüyor.Bu toplam kazançları 1.22 ye bölersek o belirlediğimiz tarihin aşağı yukarı kesinleşmiş kazancı (tüm youtube hesapları) yani hesabımıza yatacak miktar belli oluyor.
Partnerlik kullanıyorum ve dashboard yok (Awasomeness). Analyctis kısmında yukarıda gösterdiğim kısımdan mı bakıyoruz? Bildiginiz var mı?
Şuan ekranda gösterdiğim kısım mı bizim kazancımız oluyor?
Aşağıda cevabını verdim. Dashboard olayını çok önemsemeyin, zaten dashboard'a yansıyan rakamlar da bir kuruş bile oynamadan analiytics'ten giden rakamlardır.Partnerlik kullanıyorum ve dashboard yok (Awasomeness). Analyctis kısmında yukarıda gösterdiğim kısımdan mı bakıyoruz? Bildiginiz var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.