Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler clickbank çalışalım forumca olmaz mı
Ben denemek istiyorum fakat adwors'e reklam verecek param yok![]()
clickbank mi kaldı hocam![]()
ben bi para kazanma yöntemi biliyorum ama abd vatandaşı olmak gerekiyorbaya sağlam kazananlar var satış ortalığı gibi bişey reklam vs masrafıda yok
Tamam clickbank'ta zaten satış ortalıklığı üzere kurulmuş bir şey hocam diyelim adam clickbank'a bir ürünün reklamını koyuyor diyelim ürünü 50$'a satıyor sattığı üründen bize misalen $12 dolar para veriyor bizde bir nevi bunun reklamını yapmamız gerekiyor işte adwors en iyi yöntem onun reklamı için
Ben en az 7 8 saate yakın yöntemlerini izledim buldum bir yerden yapacağım ama money yok iştexticaret'e bakıyorum üyelik parayla
![]()
hocam öylede satılan şeyler full çöp 50$ a çöp satıyo 25$ veriyo sana ve google facebook reklamları full banlı yapamazsın onlarda benim iş biraz dah farklı
Hayvancılığa girmeyi düşünenler bir pm uzağınızdayım.![]()
aliexpressden 1$ a alıp 50$ a satıyosunvallahi mübarek ben en azından denemek istiyorum sadece
Hani aşırı derece kategori var bir de sürekli yeni ürünler ekleniyor diye bir heves oluyor içimde![]()
Senin yöntem ne gibi bir şey
---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:05 ----------
Ya ben kendimi zapt edemiyorum ki hayvana bakayım![]()
![]()
aliexpressden 1$ a alıp 50$ a satıyosun![]()
şöyle bir şey olabilir mi 1 tane özgün videolu kanalı adsenseye bağlayıp 10k izlenim çekip daha sonra spama cevirsek ?
Güzel fikirde İzlenimlerin Kasma Oldunu Anlarsalar Ne OlUR Acaba . denemek Lazım
Tüm olabilecek yapılabilecek ihtimalleri yazın buraya daha fazla çöp edelim sistemi
Biraz mantıklı olmak gerek...
Adsense banlanmaları başladıysa herşey yolunda demektir . Buna burda benden başka sevinen varmı merak ediyorum. Olayı farklı ele almayı bilmek gerek...
şöyle bir şey olabilir mi 1 tane özgün videolu kanalı adsenseye bağlayıp 10k izlenim çekip daha sonra spama cevirsek ?
Güzel fikirde İzlenimlerin Kasma Oldunu Anlarsalar Ne OlUR Acaba . denemek Lazım
Bu İnceleme İşinden Sonra Kanal Kapanmayacak Diye Ümit Ediyordum .. Google Dayı Tokat Attı ...
özgün yapıp sonra spam yapılır ama reklam sorunu var hala dogru degılm ı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.