10 000 ini özgunle geçip onaydan sonra yardırmak lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 000 ini özgunle geçip onaydan sonra yardırmak lazım
Abi küçükbaş alırsan ben çoban olurum büyükbaşla uğraşılmazHayvancılığa girmeyi düşünenler bir pm uzağınızdayım.![]()
Beyler clickbank çalışalım forumca olmaz mı
Ben denemek istiyorum fakat adwors'e reklam verecek param yok![]()
Valla hocam clickbank olur cpa olur website olur e ticaret olur ama bir konuya odaklansın,bu forumun başka sektörlere ilgilenmesini bende istiyorum.Tamam bu sektörler ilgili forumlar varda burdaki topluluk başka bir topluluk ama,tamam youtube ile ilgili forum burası, ayrıca gene söylüyorum youtube yi hepimiz ögrendik ayrıca kazaç yükselince kapanma durumu var kazanamamızın en büyük etkeni halen çözülmüş degil,gene böyle konular açılsın konuşalım ama yt dışı konularından çogalmasını istiyorum,tabi bu benim temennim gönlümden geçenler
Hacı kimse birbirine yardım edeyim derdinde değil ki milletin geneli spam yaparak kaldırıyor parayı senin benim gibi garibandan özgünden 10 20 lira kazanmaya çalışsın ne diyeyim ki eğer rabet olursa nasıl yapıldığı hakkında rehber arşive ulaştım açabilirim konularını![]()
arkadaş bende mi sorun var kaç tane kanal bağladım hiç birisinde inceleme demedi.
Hocam ben spamcıyımTabi 2016 nın sonlarından sonra kazanamaz olduk. Paylaş hocam aklına yatan sermayesi olan girer en azından.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.