TOPLU KANAL BİLGİSİ SAKLAMA N.V.2 ÇIKTI - Ücretsiz

Ben 2007 kullanıyorum ve açabiliyorum. Şifreyi sorma sebebim makronuzu incelemek. Gerçi size buradan sorarken açmış bulundum şifresiz hali ile artık. kullanmak için detaylı inceliyorum.

adsense ye kaç adet youtube kanalı baglı bununda programını yazan olsa keşke?

Madem herkes dürüstlük peşinde bende dürüst yorum yapıyım diyeceğim olmayacak. Hiçbir şey bilmiyorsan, işine lazımsa eğer, güvenmiyorum diye yorum atacağına, yarım saat araştırırsın, içinde yazan basit kodların ne anlama geldiğini anlarsın. Bahsedilen programda birkaç textbox birkaç buton ve birkaç ufak kodla yazılmış. (Yanlış anlaşılmasın, arkadaşın muhakkak emeği var, her yazılan ufak programa saygım sonsuzdur. Eline koluna fikrine sahip) Bu ufak tefek kodları google'a yazsan bile ne olduğunu anlarsın. Exel gibi bir programa, arayüz yazmaktan bahsediyoruz, buraya güvenmiyorum gibisinden yorum yazıp arkadaşın şevkini kıracağınıza, biraz araştırabilirsiniz.

Kırıcı olduysam kusura bakmayın. Kod yazmaya çalışan arkadaşlara karşı biraz hassasım. Çünkü Türkiye'de çok sınırlı sayıda var ve bu işe gönül vermiş kişileri yürekten kutlarım. Başarı ve emeklerinin devamı dileğiyle..

ofis 2007 yi kurdum nihayet, ve program açıldı.Yalnız yukarıda bir arkadaşın dediği gibi güvenlik ayarından makrolar ve activex bu içeriği etkinleştir demek gerekiyor
programı yazan arkadaşa gayretinden ötürü teşekkür ediyorum :)

çok tşk ederim eline koluna sağlık

arkadaşlar bilgisayarınızda office 2003 varsa bence kaldırın office 2007 yükleyin
office 2007 şiddetle tavsiye ederim

adsense ye kaç adet youtube kanalı baglı bununda programını yazan olsa keşke?

Benim bundan önceki konumdaki excel uygulamasına belki eklenebilinir. Eğer başarabilirsem.

Madem herkes dürüstlük peşinde bende dürüst yorum yapıyım diyeceğim olmayacak. Hiçbir şey bilmiyorsan, işine lazımsa eğer, güvenmiyorum diye yorum atacağına, yarım saat araştırırsın, içinde yazan basit kodların ne anlama geldiğini anlarsın. Bahsedilen programda birkaç textbox birkaç buton ve birkaç ufak kodla yazılmış. (Yanlış anlaşılmasın, arkadaşın muhakkak emeği var, her yazılan ufak programa saygım sonsuzdur. Eline koluna fikrine sahip) Bu ufak tefek kodları google'a yazsan bile ne olduğunu anlarsın. Exel gibi bir programa, arayüz yazmaktan bahsediyoruz, buraya güvenmiyorum gibisinden yorum yazıp arkadaşın şevkini kıracağınıza, biraz araştırabilirsiniz.

Kırıcı olduysam kusura bakmayın. Kod yazmaya çalışan arkadaşlara karşı biraz hassasım. Çünkü Türkiye'de çok sınırlı sayıda var ve bu işe gönül vermiş kişileri yürekten kutlarım. Başarı ve emeklerinin devamı dileğiyle..

Desteğin için çok teşekkürler.

ofis 2007 yi kurdum nihayet, ve program açıldı.Yalnız yukarıda bir arkadaşın dediği gibi güvenlik ayarından makrolar ve activex bu içeriği etkinleştir demek gerekiyor
programı yazan arkadaşa gayretinden ötürü teşekkür ediyorum :)

Çok teşekkürler yorumunuz için.

---------- Mesaj saat 23:48:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:29 civarında gönderildi. ----------

çok tşk ederim eline koluna sağlık

arkadaşlar bilgisayarınızda office 2003 varsa bence kaldırın office 2007 yükleyin
office 2007 şiddetle tavsiye ederim

:) Her çalıştıran kişide daha mutlu oluyorum.

EXCEL 2007 çalışıyor, teşekkürler

Excel 2010 ile Problemsiz calisiyor. Yapan arkadasin eline saglik.

DUYURU
"TOPLU KANAL TAKİP M.V.1" üzerinde uğraşıyorum. Eğer başarabilirsem şunlar olucak;
Kanal bilgileri saklanabilecek.
Kanallardaki abone sayısı takip edilebilecek.
Kanallardaki video sayısı takip edilebilecek.
Kanallardaki görüntüleme sayısı takip edilebilecek.
Toplam kanal sayınız görünecek.
Toplam video sayınız görünecek.
Toplam görüntülenme sayınız görünecek.
Yapacağınız ufak bir işlem ile kanal adını, açılış tarihini kendisi çekecek.
Ve en iyi özelliği; büyük ihtimalle ücretsiz olacak.
Tek eksiği; excel arayüzünde kullanılacak olması.

BEKLEME DE KALIN. :)

Not: Yukarıdaki özellikler bu konu için değildir. Allah nasip ederde çıkarırsam
"TOPLU KANAL TAKİP M.V.1" programında yapmaya çalıştığım özelliklerdir.

PROGRAMIN ÖZELLİKLERİ
Program excel & visual basic programlarının yardımıyla yapılmıştır.
Programı açtığınızda excel ile alakası olduğunu tahmin bile edemezsiniz.
Rahatlıkla kanal bilgilerinizi girebilirsiniz.
Rahatlıkla girdiğiniz tüm kanalları görüntüleyebilirsiniz.
Rahatlıkla kanallarınız arasında arama yapabilirsiniz.
Göz yormaması için ne koyu nede açık tonlar kullanılmıştır. Turuncu uygun diye düşünüyorum. :)
Bence program cüzi bir miktara satılabilirdi. Ancak herkes faydalansın diye tamamen ücretsiz.
Ücretsiz yaptım diye her yere adımı da koymadım. Bir tek ana menüde pencere çubuğunda anadolu4511 yazıyor.

Programın bana göre tek eksik yanı;
Kanal bilgilerinde düzenleme yapılacağı veya bir kanal silineceği zaman excel'e
geçmek gerekiyor. Ama çokta büyütülecek bir eksiklik değil diye rahmin ediyorum.

ÖNEMLİ NOT:
PROGRAM EXCEL 2010 DA AÇILIYOR. (Ben 2010 ile açıyorum.)
PROGRAM EXCEL 2007 DE AÇILIYOR. (2007 ile açan kişi sayısı artıyor.)

Yukarıda yazan programlardan birini kurmanız gerekiyor.
Daha sonra excel dosyasını açınız.
Eğer "düzenlemeleri" etkinleştirmek gerekirse etkinleştirin.
Eğer "makroları" etkinleştirmek gerekirse etkinleştirin.
Program büyük ihtimalle açılır.

Bu kez video koymayacağım. Ama resimleri aşağıda.

NOT: HEDİYE KABUL EDİLİR. :)

Yeni gmail alamama gibi bir sıkıntım var. Bana verebileceğiniz en büyük hediye
gmail hesabı alma taktiği ve yeni açılmış bir gmail hesabı olabilir.

PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

...............................................................
NOT: PROGRAMI BİR ARKADAŞIN BİLGİSAYARINA ATIP ÇALIŞTIRMAYA ÇALIŞTIM. AMA ONDA ÇALIŞMADI. BENDE TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR.
SORUN ONUN BİLGİSAYARINDA MI YOKSA PROGRAMDA MI BİLMİYORUM. DENEDİKTEN SONRA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

KALIN SAĞLACAKLA. :)

Kesinlikle giçbir programa ya da arayüze ne kanal bilgilerinizi ne de adsense bilgilerinizi (mail adresi & şifre) girmenizi tavsiye etmiyorum!

Daha sonra başlar ağrımasın moraller bozulmasın!

EXCEL 2007 çalışıyor, teşekkürler

Excel 2010 ile Problemsiz calisiyor. Yapan arkadasin eline saglik.

Çalışmasına sevindim. Birde işinize yaradıysa daha da sevindim. :)

Kesinlikle giçbir programa ya da arayüze ne kanal bilgilerinizi ne de adsense bilgilerinizi (mail adresi & şifre) girmenizi tavsiye etmiyorum!

Daha sonra başlar ağrımasın moraller bozulmasın!

Aslında uygulamada şifre oluşturma olsa güzel olur. Giriş için belli bir şifre olacak. O güzel olurdu. O zaman başkası da giremez. Ama nasıl yapılır nasıl edilir, hiç bir bilgim yok. :)

Aslında uygulamada şifre oluşturma olsa güzel olur. Giriş için belli bir şifre olacak. O güzel olurdu. O zaman başkası da giremez. Ama nasıl yapılır nasıl edilir, hiç bir bilgim yok. :)

Çok az kaldı bekle :)

Güvenilir gelmedi ücretsiz programlar güvenilir gelmiyor bana :)

bende arkadaşa katılıyorum. bizzat kendim 20 kb lik bir exe ye trojan yerleştirildiğini gördüm. Bence site sahipleri önce gerekli taramayı yapmadan program konularına dikkat etmesi gerek. Programı yapan arkadaş beni yanlış anlama lütfen bu deirde kime günenileceğini insan bilemiyor.

Çok az kaldı bekle :)

Ustam bekleyeyim de, sen programı paylaşıp satacaksın galiba.
Bekle dedin. Yoksa benimkine şifre eklemeye mi niyetlendin. :D
Espri bir yana. Ben zaten başlangıç seviyesinde uğraşıyorum.
Sizin yaptıklarınız bana baya uzak. :)

---------- Mesaj saat 09:36:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:28:33 civarında gönderildi. ----------

bende arkadaşa katılıyorum. bizzat kendim 20 kb lik bir exe ye trojan yerleştirildiğini gördüm. Bence site sahipleri önce gerekli taramayı yapmadan program konularına dikkat etmesi gerek. Programı yapan arkadaş beni yanlış anlama lütfen bu deirde kime günenileceğini insan bilemiyor.

Bunu söyleyen 3. kişisiniz.
Bir daha böyle bir şey yapacak olursam satacam programı.
Ücretsiz paylaşalım dedik, zaten daha acemiyim dedim.
Şu denilenlerden bıkkınlık geldi.
Sizde beni yanlış anlamayın ama yeter ya.
10 lira, 20 lira desem kıymetli mi olacaktı. Her insanın bir sabrı vardır.
1 değil, 2 değil 3. bu. Konuyu baltalamak her forum sitesinde yasaktır diye tahmin ediyorum.
Siz şuanda bunu yapıyorsunuz. Ben size bunu silah zoruyla indirtmiyorum.
Madem indirmiyecekseniz, indirmeyin.
Zorla birşey yaptırdığım yok. Bu çamur atan yorumlardan bıktım.

He madem şüpheleniyorsunuz. İndirip bakarsınız. Tararsınız virüs programıyla falan. Artık şüphelendiğiniz şey neyse kontrol edersiniz.
Ha gerçekten kötü niyetli bir uygulama varsa o zaman yazarsınız buraya.

Ustam bekleyeyim de, sen programı paylaşıp satacaksın galiba.
Bekle dedin. Yoksa benimkine şifre eklemeye mi niyetlendin. :D
Espri bir yana. Ben zaten başlangıç seviyesinde uğraşıyorum.
Sizin yaptıklarınız bana baya uzak. :)
Satış olacak evet ama tabi bu kadar az özellikle değil. Yanlış anlama sakın ben heycanlandırayım diye yazdım :p

lua adında bir programlama dili olduğunu şimdi öğreniyorum.
bende 1. sınıfta excel dersi aldım. birde c++. bunlarıda başlangıç seviyesinde biliyorum zaten. çok üstüne düşmedik.

excele makro ekle diyorum. oda beni visual basic e yönlendriyor. bende oradan yapabilirsem birşeyler yapıyorum. :) benimkisi acemi işi. :)

inşaat mühendisliği okuyorum. ama programlama her zaman ilgimi çekmiştir. hala çekiyor. :D

lua adında bir programlama dili olduğunu şimdi öğreniyorum.
bende 1. sınıfta excel dersi aldım. birde c++. bunlarıda başlangıç seviyesinde biliyorum zaten. çok üstüne düşmedik.

excele makro ekle diyorum. oda beni visual basic e yönlendriyor. bende oradan yapabilirsem birşeyler yapıyorum. :) benimkisi acemi işi. :)

inşaat mühendisliği okuyorum. ama programlama her zaman ilgimi çekmiştir. hala çekiyor. :D

İnşaat mühendisliği okuyorsun ve programlama ile uğraşıyorsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri