Kendi açtığım maillerle, açtığım kanallar duruyor ama satın aldığım mailler kapandı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanalları kapanan arkadaşlar şunları belirtirse iyi olur
açılan bi kanalın kapanma süresi,
onaylama sistemi
yükleme yaptıkları lokasyon
aldılarsa aldıkları satıcı v.s gibi bir istatistik çıkar ortaya en azından
An itibari ile video yüklü olan olmayan 9 kanal sizlere ömür![]()
mail aldıgınız kişi ile alakalı bi durum şuan sizin yaşadığınız
iş ip adresi ile değil, artık belli bir 3.İçerik yükleme yapılması nedeniyle kanalları toplu kapatabiliyor.
An itibari ile video yüklü olan olmayan 9 kanal sizlere ömür![]()
+15 telefon onayı yaptırmış mıydınız ?
Kendim açmıştım bi hafta dayandı anca![]()
Askıya alınmış bir hesaba girdiğiniz bilgisayarla açtığınız tüm kanallar kapatılır.
katılıyorum.bu yüzden bi süre önce her kanalın urlsinide kayıt etmeye başladım ki kapanıp kapanmadıgını urlden kontrol edeyim diye.tabi hali hazırda giriş yapmış oldugum kanal kapanırsa ona yapıcak bişey yok![]()
En büyük sebep budur. İp ve çerez değiştirmeden yapılmışsa diğer kanal veya kanallarıda 12 saat geçmeden youtube havaya uçuruyor.
En büyük sebep budur. İp ve çerez değiştirmeden yapılmışsa diğer kanal veya kanallarıda 12 saat geçmeden youtube havaya uçuruyor.
Youtube'un kisileri takip etmek icin kullandigi en buyuk silah Flash Player -Java 'dir . 2.Cisi Google Urunleridir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.