Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Adsenseye bağlı biri 1 aya yakın diğeri 10 gündür bağlı olan 2 kanal kapandı.Bunlarda gitti artık elimde birşey kalmadı

Bu aybaşı 2 kanalım kapanmıştı içerikten dolayı diye düşündüm. Ekstra bu ay onay alan boşta duran özgün kanal vardı o da spam uyarısı ile kapanmış dün. Sebebi nedir bu kapanmaların? Tüm hesapları onaya gönderirken aynı telefonumu kullanıyorum, telefon kaynaklı olabilir mi?

Bu aybaşı 2 kanalım kapanmıştı içerikten dolayı diye düşündüm. Ekstra bu ay onay alan boşta duran özgün kanal vardı o da spam uyarısı ile kapanmış dün. Sebebi nedir bu kapanmaların? Tüm hesapları onaya gönderirken aynı telefonumu kullanıyorum, telefon kaynaklı olabilir mi?

Telefon kaynaklı olamaz hocam. Uzun yıllardır aynı telefon numarasını kullanıyorum onaylarken. Bi kanal kapandı diye diğerine sıçramadı kapanma olayları.
Geçmiş olsun

Telefon kaynaklı olamaz hocam. Uzun yıllardır aynı telefon numarasını kullanıyorum onaylarken. Bi kanal kapandı diye diğerine sıçramadı kapanma olayları.
Geçmiş olsun

Niye olmasın ki aynı numara ile 5 kanal 1 ayda kapansa ben o numarayı kara listeye alırım. Aynı numara ile kaç kanal onay alıyorsunuz sayısı etkileyebilir diye düşündüm.

Benim sıkıntı kanal tutulmaya başladıktan (gözatma trafik) elde etmeye başladıktan sonra.Kanal bir bakıyorsun kanaldaki tüm videolardan trafik sönüyor. :( Tek yorumladığım kanalı rakip tarafından kanal şikayet edilmesi. Yeni video yayınlasam video izlenmiyor bıcak gibi kesiliyor trafik :( Bunun için nasıl önlem alacam bilemiyorum. illet vinetnamlılar.

GCbUpQ.png

hqjTOj.png

Son düzenleme:
Bu aralar büyük sıkıntılar var. Kanallar sürekli kapanıyor. Varmı başka sorun yaşayan ? [MENTION=73199]BobMarley[/MENTION] sen çözdün mü ?

Bir saygıdeğer arşivci kardeşimizin sahip olduğu 5 kanalın yılda ortalama 1 ya da 2 kanalı haksız yere kapatılmakta maalesef. O da kanal kapatılmalarından bıkınca paylaşımı kesecek böyle giderse

Ne yaptınız bu durumda

ne yaptınız bu durumda hocam benimde kanalım para kazanmaya aktif olduktan sonra kapatıldı 2015 den beri aktif olan kanal para kazanmya aktif oldu bir kaç gün sonra kaldırıldı uyarısı geldi

ne yaptınız bu durumda hocam benimde kanalım para kazanmaya aktif olduktan sonra kapatıldı 2015 den beri aktif olan kanal para kazanmya aktif oldu bir kaç gün sonra kaldırıldı uyarısı geldi

Onlarca film kanalı denedim. Tümünde kanallar spamdan kapandı. Kanal kaldırıldı hatası aldım.
Çözümünü günlerce arıyorum. Bir çözüme ulaşamadım.
Kanallara film yükler yüklemez 1 gün sonra kanal spamdan kapanıyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri