Herkez hitim arttı kanalım kapandı, tam para kazanmaya başladım kanalım kapandı, flag, sahte, gerçek bla bla bla ... diyoruz... Hiç düşünmüyor musunuz bizim yaptığımız bu saçma sapan videolar çerçeveli, çizgi karakterli, abuk subuk videolarımızı bu normal kullanan insanlar beğenmiyorlarda flaglıyorlar olmayasın ? mesela çizgi filmimiz 30 bin izlenme alıyor tak kapanıyor, o iğrenç çerçeveli minnacık görünen çizgi filmi 3-5 bin kişi flaglaması için bir neden yok mu ? yaptığınız videolara hiç bakmıyor musunuz Allah aşkınaBen bir film izlemek istesem ve o iğrenç çerçeveli bir video karşıma çıksa heralde dümdüz saydırırdım bu işi yapan biri olmasaydım
her neyse benimde günlük kanallarım kapanıyor, gidiyor insan etkileniyor ama bu millette ki ağlamayı anlayamıyorum . Konu para olunca IQ muz düşüyor galiba tarafsız düşünemiyoruz. Tabi insanın olduğu her yerde hırsızlıkta olur, yanlış yapanda olur gerçekten sahte atılan flagda vardır, ama hit artar artmaz kanal gidiyorsa orada bir düşünmek lazım.
tez bi tekim doğru fakat geçenlerde full ekran ter temiz 2-3 videomda topluluktan gitmişti