Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
beyler 550 yakın excele kopyalamak için kaydettiğim kanallarda nedense quiz partner olanlar %80 kapanmış ertesi güne kanal dayandıramıyoz yeni yapılan kanallar hiç ayakta durmuyor..

Kapanmalar başladı yine
2 şer 2 şer gidiyor kanallar ve davam edecek gibi

Benimde elde avuçta kalmadı , yeni yaptığım kanallarda gitti.Bot kullanmayı bırakıyorum , sunucu alıcam.

Bişey dikkatimi çekti Patner kanallarım para kesinleşmesine yakın spamdan kapanıyor nedense

Şuraya geldim videoyap, yutubum, farklı vds'lerden 3 aydır açtığım yaklaşık 150 kanal kapandı diyecektim ki, kanal takip bozukmuş. sabah sabah kriz geçiriyordum yemin ediyorum. kanal takiplerinizi kontrol edin arkadaşlar.

her ayın 7 i 8 i yüksek gelirli kanalları kapatmak nasıl bir rastlantıdır kesinleşmeye yetiştiremiyoruz 1 hafta sonra gelçek paranın 1.5 ay sonra gelmesi hiç bi işe yaramayacak sürekli hep aynı şeyler oluyor süprizlerden nefret ediyorum ah yt ah

Music nations bu şekilde 5000$ doları yedi. Adsense ler açıktı. Partnerlerden suphelenmiyorum bende açıkçası.
MN FREEDOM kısacası kapanan kanalların paralarını odemeyen partnerler kanal kapanmalarına yardımcı oluyorlar konustugum herkese soyledim bu partnerlere baglamayın kanallarınızı diye uyarıyorum 4-5 ay calıstım MN ve Freedom ile tek delikli kurus alamadım.

MN FREEDOM kısacası kapanan kanalların paralarını odemeyen partnerler kanal kapanmalarına yardımcı oluyorlar konustugum herkese soyledim bu partnerlere baglamayın kanallarınızı diye uyarıyorum 4-5 ay calıstım MN ve Freedom ile tek delikli kurus alamadım.

Aynen bende bu şekilde düşünüyorum artık. Kesinlesmeye 3 gun kala aynı anda gitti kanallar. Quiz ve adsense dışında çalışmam artık.

Aynen bende bu şekilde düşünüyorum artık. Kesinlesmeye 3 gun kala aynı anda gitti kanallar. Quiz ve adsense dışında çalışmam artık.
isabetli karar olur hocam bence forumdaki hic kimsenin kapanan kanalların odemelerini yapmayan partnerlerle calısmamaları gerekir bu sefer kapanan kanalların gelirlerini gasp eden partnerler mecbur kalacak kullanıcıları kendilerine cekmek icin kapanan kanalların paralarını odemeye.

Kesinlesmeye 2 gün kala en cok kazandıran kanalım telif yok birsey yok direk kapatmıslar.
En cok kazandıran kanallara oynuyor yt sürekli.
Partnere gececegim bu gidisle heralde.

Bugün 1.5 senelik,vaktinde iyi kazandıran son zamanlardada ortalama seviyelerde kazandıran 12 bin abonelik kanal tek flagla kapandı tertemiz kanaldı,tek tesellim awe de olması,bahaneyle kurtulmuş gibi oldum.

adsenseye bagladıgım kanallar 2 gun surmeden askıya alınıyor nedeni ne olabilir arkadaslar.

adsenseye bagladıgım kanallar 2 gun surmeden askıya alınıyor nedeni ne olabilir arkadaslar.

adsensen spama düşmüş olabilir. Durum sürekli böyleyse tahminime göre parada yatmayacaktır.
Adsensede unuttuğun kapanmış kanal vs varmı ?
kanalları adsenseye bağlamadan birkaç gün bekle kapanmıyorsa adsense ile ilişkini kes yeni adsense devam edebilirsin. tabi temiz bir pc ile ip + çerez vs diğeriyle bağlarını koparmalısın.

adsensen spama düşmüş olabilir. Durum sürekli böyleyse tahminime göre parada yatmayacaktır.
Adsensede unuttuğun kapanmış kanal vs varmı ?
kanalları adsenseye bağlamadan birkaç gün bekle kapanmıyorsa adsense ile ilişkini kes yeni adsense devam edebilirsin. tabi temiz bir pc ile ip + çerez vs diğeriyle bağlarını koparmalısın.
adsenseye baglı aktif kanallar var onceden actıgım izlenim ve analitik yansıyor. gecen ay toplu kapanma yasadım. ayni pc den modeme reset atarak yutubum bot la yuklme yapıyorum diger adsenseye baglıyorum kanallarda kapama vs olmuyor. gecen bu forumda bi arkadas bunun cozumu var diye yazmıs ama konuyu okuyan arkadasla baktik bi turlu bulamadık.

adsenseye baglı aktif kanallar var onceden actıgım izlenim ve analitik yansıyor. gecen ay toplu kapanma yasadım. ayni pc den modeme reset atarak yutubum bot la yuklme yapıyorum diger adsenseye baglıyorum kanallarda kapama vs olmuyor. gecen bu forumda bi arkadas bunun cozumu var diye yazmıs ama konuyu okuyan arkadasla baktik bi turlu bulamadık.

kanalları satınmı alıyorsun kendinmi açıyorsun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri