benmde çok ıyı olan 3 kanalım kapandı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bişey dikkatimi çekti Patner kanallarım para kesinleşmesine yakın spamdan kapanıyor nedense
Bişey dikkatimi çekti Patner kanallarım para kesinleşmesine yakın spamdan kapanıyor nedense
Aynen..geçen ay bu zamanlarda da 15 . 20 kanalim kapanmıştı şimdi yine kapanıyor! !!
MN FREEDOM kısacası kapanan kanalların paralarını odemeyen partnerler kanal kapanmalarına yardımcı oluyorlar konustugum herkese soyledim bu partnerlere baglamayın kanallarınızı diye uyarıyorum 4-5 ay calıstım MN ve Freedom ile tek delikli kurus alamadım.Music nations bu şekilde 5000$ doları yedi. Adsense ler açıktı. Partnerlerden suphelenmiyorum bende açıkçası.
MN FREEDOM kısacası kapanan kanalların paralarını odemeyen partnerler kanal kapanmalarına yardımcı oluyorlar konustugum herkese soyledim bu partnerlere baglamayın kanallarınızı diye uyarıyorum 4-5 ay calıstım MN ve Freedom ile tek delikli kurus alamadım.
isabetli karar olur hocam bence forumdaki hic kimsenin kapanan kanalların odemelerini yapmayan partnerlerle calısmamaları gerekir bu sefer kapanan kanalların gelirlerini gasp eden partnerler mecbur kalacak kullanıcıları kendilerine cekmek icin kapanan kanalların paralarını odemeye.Aynen bende bu şekilde düşünüyorum artık. Kesinlesmeye 3 gun kala aynı anda gitti kanallar. Quiz ve adsense dışında çalışmam artık.
adsenseye bagladıgım kanallar 2 gun surmeden askıya alınıyor nedeni ne olabilir arkadaslar.
adsenseye baglı aktif kanallar var onceden actıgım izlenim ve analitik yansıyor. gecen ay toplu kapanma yasadım. ayni pc den modeme reset atarak yutubum bot la yuklme yapıyorum diger adsenseye baglıyorum kanallarda kapama vs olmuyor. gecen bu forumda bi arkadas bunun cozumu var diye yazmıs ama konuyu okuyan arkadasla baktik bi turlu bulamadık.adsensen spama düşmüş olabilir. Durum sürekli böyleyse tahminime göre parada yatmayacaktır.
Adsensede unuttuğun kapanmış kanal vs varmı ?
kanalları adsenseye bağlamadan birkaç gün bekle kapanmıyorsa adsense ile ilişkini kes yeni adsense devam edebilirsin. tabi temiz bir pc ile ip + çerez vs diğeriyle bağlarını koparmalısın.
adsenseye baglı aktif kanallar var onceden actıgım izlenim ve analitik yansıyor. gecen ay toplu kapanma yasadım. ayni pc den modeme reset atarak yutubum bot la yuklme yapıyorum diger adsenseye baglıyorum kanallarda kapama vs olmuyor. gecen bu forumda bi arkadas bunun cozumu var diye yazmıs ama konuyu okuyan arkadasla baktik bi turlu bulamadık.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.