Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
%100 youtubun işi. özellikle video önü resim koyduğunuz videolar varsa kanalınızda kanal 1 ay dayanmaz. 0 kanal yaptım tam videoları yayınladım kanal spama düştü. yani yayınlayalı bikaç saniye oldu youtube botları iş üstünde yakaladı.

%100 youtubun işi. özellikle video önü resim koyduğunuz videolar varsa kanalınızda kanal 1 ay dayanmaz. 0 kanal yaptım tam videoları yayınladım kanal spama düştü. yani yayınlayalı bikaç saniye oldu youtube botları iş üstünde yakaladı.

Hocam bence başka bir sebebi var kanallarimin yarisinde resim var yarisinda yok

[MENTION=10166]efsane1903[/MENTION] kullandığın sistem nedir bot, sanal sunucu, manuel. bot kullanıyorsan hangi bot

Hocam bence başka bir sebebi var kanallarimin yarisinde resim var yarisinda yok

[MENTION=10166]efsane1903[/MENTION] kullandığın sistem nedir bot, sanal sunucu, manuel. bot kullanıyorsan hangi bot

manuel çalışırım bütün kanallarımıda kendim açarım en sağlam kanallarım bile kapandı. yeni yayınladığım kanal 1 dakika sonra kapandı. sonuçda youtubun kanal kapatan sistemi çoğu kanalı yakalasada arada 1-2 tanesini gözden kaçırıyor. bendede var ayakda kalan 2-3 kanal.

video önü resimden kaynaklanmıyosa sanal numaradan kaynaklanıyodur aklıma başka bişey gelmiyo.

Son düzenleme:
dün açtığım 77 kanal 50-100 video aralığı hepsi sıralı gitmiş eski kanal vardı ona da yüklediydim diyom bu niye sağlam kalmış eski tarihli yüklenmiş videolar varmış kanalda neyse o 77 kapatır biz 77 bin açarız :cool:

dün açtığım 77 kanal 50-100 video aralığı hepsi sıralı gitmiş eski kanal vardı ona da yüklediydim diyom bu niye sağlam kalmış eski tarihli yüklenmiş videolar varmış kanalda neyse o 77 kapatır biz 77 bin açarız :cool:

bak kendin söylüyorsun 1 günde 77 tane kanal basarsan iyi bile dayanmış :)

bak kendin söylüyorsun 1 günde 77 tane kanal basarsan iyi bile dayanmış :)

usta manuel çalışıyorduk sağlam gidiyorduk dedim biraz da bota el atayım atmaz olaydım çok kolay geliyo manuelden geçince bota :D çerez ip değiştirmiştim halbukide bence alakası yok zaten çerez ip vs manuelde de aynı ip 20 kanala girerim sıkıntı olmaz botları bi şekilde anlıyor aşırıya kaçınca adamlarda ki sistem fena :) neyse iftardan sonra rendera el atayım tekrar :)ondada kapanan oluyor bu aralar ama arka arkaya gitmiyor Allahtan..

Şükür toplu kapanma yaşamıyorum ama kıyım olduğu zamanlarda bende de sık sık video siliniyor. Bu gün üç video silindi...
Arkadaşlar kanal kapanmalarında ana faktör mailler, diğer faktörler sadece olayı tetikliyor bilginiz olsun.
Mailler sağlam değilse, videonuz silinirken kanalınız da kapanıyor
Mailler sağlamsa sadece videonuz siliniyor...

Şükür toplu kapanma yaşamıyorum ama kıyım olduğu zamanlarda bende de sık sık video siliniyor. Bu gün üç video silindi...
Arkadaşlar kanal kapanmalarında ana faktör mailler, diğer faktörler sadece olayı tetikliyor bilginiz olsun.
Mailler sağlam değilse, videonuz silinirken kanalınız da kapanıyor
Mailler sağlamsa sadece videonuz siliniyor...

o dediğini android mailerde oluyordu hocam. pc den açılan maillerde sıkıntı yok. videolar siliniyor. eğer kanalda abone sayısı 2000'i aşmışsa kanalı spamdan kapatmıyorlar. şu meşhur rededildi veya son 1 aydır manuel tespit edildi olayı baş gösteriyor.

benim 100 aboneli kanalımda da 1 video silindi 2 tane kanalım kapandı başka şu bi ödememi alayım da :D gerisi gelir

Daha az öne, 9 tane kanal açıp, içlerine video açtım. 1 saat geçti geçti aradan 9 kanalda uçmuş.

5-6 gün açtığım her kanalı kontrol ettim, onlardan da 3 tanesi uçmuş. Quiz'deki adamlar demişti. Çorap söküğü gibi her kanalı bulup, takip edip, hepsini kapatıyorlar.

Abartmamak gerek.

Hayırlısı olsun kanal takibi her güncellediğimde kanallar dökülmeye basladı.
Şuan öyle terledim ki, 10 dakika içersinde 14 oldu. Ve her yeni güncelleme de devam ediyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri