Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
1-2 gün sürecek gibi. Çünkü öyle bir algoritma ile kapadılar ki; binlerce özgün kanal kapanmış. Biraz daha beklemek lazım :)

Dün sıfır 3 kanal yapmıştım onu adsenseye bağladım onlar bile gitmiş.. Hayır anlamadığım yeni adsenseleride spama aldıysa işler çok zor..

Çok geçmiş olsun beyler.
Benim spam kanalım yoktu ama ne kadar özgün sayılırsa artık bir flash oyun kanalım vardı içinde az video olan, o da gitmiş arada. Sağlam temizlik yapıyorlar belli. Gerçi itiraz etsem açarlar heralde o kanalı

Kanalın hangi botla yüklendiği falan önemli değil. VDs ile hatta manuel olarak yüklenen kanallar bile kapandı.. Kanalı kapanmayanlar varmı? Asıl bunu tartışmak lazım. Eğer kanalı kapanmayanlar varsa demekki bir yerde hata yapıyoruz.

benim hiç kapanmamış kanalım ama kapansada bişey farketmezdi doğru dürüst para gelmiyor

Kanalın hangi botla yüklendiği falan önemli değil. VDs ile hatta manuel olarak yüklenen kanallar bile kapandı.. Kanalı kapanmayanlar varmı? Asıl bunu tartışmak lazım. Eğer kanalı kapanmayanlar varsa demekki bir yerde hata yapıyoruz.

Adsense bağlı olmayan kanallar sağlam. Burdan onlarca sonuç çıkarılabilir.
Bu kanallar adsense bağlı olan kanallarla aynı zamanda açıldı

Ben tüm kapanmaları tüm kanalların açılış tarihlerini bağlama tarihlerini videoları vs not alıyorum.

5 Eylül Adsense spama düştü
2 kanal bırakmıştı, günlük 8-10tl bırakıyordu o kanallar biride 2 telifliydi, bugün 17 Eylül ikisinide spamdan kapatmış.
Adsense 0 kanalla takılıyor.
:D

Yorumları okudum, demekki belirli günler adsense artık temizlik yapıyor.
Herkesle aynı kaderi paylaşmak bir bakıma iyi, yalnız değiliz, bir bakıma kötü, herkes sıfırı görüyor.
:D

Şu 2 Ayda Adsense bize türlü türlü duygusal anlar yaşatıyor, sinir hastası olduk çıktık hepimiz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.

Adsense bağlı olmayan kanallar sağlam. Burdan onlarca sonuç çıkarılabilir.
Bu kanallar adsense bağlı olan kanallarla aynı zamanda açıldı

Adsenseye bağlı olmayan kanallarımında yarısı uçtu.. Bu durum sadece adsense ile alakalı değil bence.. Ama genele bakarsak adsensenin büyük etkisi var o kesin..

Çok aşırı spam yapanların kanalları uçtu sanırım, benim 30 kanal aylardır hasar görmedi. yarısı adsense,yarısı quiz(atılmada olmadı). Fakat bu olaylar yeni kanal yapmaya engel.

14 kanal bağlıydı 2.adsensime 12 tanesi kapandı 2 tanesi açık ve adsense yansıyor. Ben hiç bir şey anlamadım bu işten..

Son düzenleme:
10 kanal bağlıydı adsense ime ki tek adsense çalışan biriyim 6 tanesi kapanmış hepside eski kanallardı

Bu politikaların altından kalkar umarım adsense çünkü olay spamı bitiricez derken çok başka yerlere gitmeye başladı kontrolden çıktı

Spami bitirmek istese anında bitirir bence Spam kanallara ödeme yapılmayacak der bu olay biter farklı bişeyler var

Spami bitirmek istese anında bitirir bence Spam kanallara ödeme yapılmayacak der bu olay biter farklı bişeyler var

Nasıl diyecek spam kanalların spam diye rozeti mi var,üye olurken spam çalışıcam şıkkı mı var.

Hala bitirmek istese diyorsunuz istiyor adamlar işte ne zaman kabulleneceksiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri