Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Koskoca youtube yapamazmı bununla ilgili bi sistem dünyanın en iyi mühendislerine sahip adamlar

arkadaşlar kapnan kanala itiraz edilince ne kadar sürede cevap gelir bilgisi olan cevaplıyabilirmi ?

sadece video atma sürelerine baksa bile yeter.

Bin türlü spam tarzı var o kadar kolay olsaydı sınıflandırmak.

Adamların zaten ince çalışmak gibi bir mantığı yok arada temiz kanalların gidip gitmemesini umursamıyorlar kabak bize patlıyor

Video atma süresi ne alakaki. Alırım macleri farklı 20 ip her ip den 1 kanal yaparım tek video mis gibi.

yapabilirsin,ben sadece spam kanalı nasıl bulucaklarını söyledim.1 kanala yarım saatte 200 video atılınca o kanalı bulmak çok zor olmasa gerek

arkadaşlar kapnan kanala itiraz edilince ne kadar sürede cevap gelir bilgisi olan cevaplıyabilirmi ?

5,6 saatte cevap gelir. Günde 2 kez itiraz etme.

Uğraşa değecek bir kanal ise;

İlk gün gece 12 de itiraz et, ertesi öğlen 12 de ertesi akşam 9 da,ertesi itiraz etme boş geç (spam önlemi), ertesi akşam 5 de. Bu şekilde 30 40 gün uğraş.

yapabilirsin,ben sadece spam kanalı nasıl bulucaklarını söyledim.1 kanala yarım saatte 200 video atılınca o kanalı bulmak çok zor olmasa gerek
1 aydır kanal kapanmaları devam ediyor çok şükür bende hiç bi sorun çıkmadı Ha kapanan oldu oldu ama herzaman kapan kanalardi yani eskisi gibi

1 aydır kanal kapanmaları devam ediyor çok şükür bende hiç bi sorun çıkmadı Ha kapanan oldu oldu ama herzaman kapan kanalardi yani eskisi gibi

Erken konuşma derim benimde dün geceye kadar fazla bi kapanma sorunum yoktu ama dün gece en alakasız kanallar bile kapandı,temiz çalışmışsın çalışmamışsın farketmiyor eninde sonunda gelip buluyor

Hocam erken konuştuğum falan yok benim benim de gidebilir gitmiycek diye bişey demiyon zaten giden kanal var hepsi eski adsenseye bağlı yeni adsense ve partnere bağlı olan kanallarda sorun yok eski adsenseye bağlı olan kanallar Full gitmiş bunu dikkate alsın herkes bence herkes eski adsenseleri unutsun

Hocam erken konuştuğum falan yok benim benim de gidebilir gitmiycek diye bişey demiyon zaten giden kanal var hepsi eski adsenseye bağlı yeni adsense ve partnere bağlı olan kanallarda sorun yok eski adsenseye bağlı olan kanallar Full gitmiş bunu dikkate alsın herkes bence herkes eski adsenseleri unutsun

benim adsense de yeniydi en fazla 35 günlük.Artık olan oldu yapacak birşey yok bir süre dışardan takip etmekte sinir sistemi açısından fayda var.2015 yılında eve mektup gönderip iş yapan teknoloji firmasından herşey beklenir

benim adsense de yeniydi en fazla 35 günlük.Artık olan oldu yapacak birşey yok bir süre dışardan takip etmekte sinir sistemi açısından fayda var.2015 yılında eve mektup gönderip iş yapan teknoloji firmasından herşey beklenir
Ne diyim hocam geçmiş olsun ne yapacaksa yapsın artık resmen sürünüyoruz

benimde eskisi gibi kapanmalarim oluyordu , taaki dün olayin ciddiyetine vardim orjinal 2012 yilinda actiğim doğruladiğim fransadan ve türkiyeden giriş yaptiğim yani ip farki bile aramadigim yillardir kulandigim kanal 58 video vardi hepsini kendimin oluşturduğu bu kanal 2012 yilindan beri kapanmiyorda dün kapaniyorsa gercekten bir sıkıntı var demektir. tabiki geri bildirim yaptim cevapda geldi ve bu acıkcası benim kabulenebileceğim bir aciklama değil.
tekrar tekrar bildirim yapacağim.

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
http://www.youtube.com/t/terms

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

50 kadar 2 senelik kanalım kapandı. Valla ben mutlu oldum. Hepsinin para kazanma kapalıydı. 10 tanesi kapanmamış. Bir baktım kapanmayanların para kazanması açılmış. Mutluluk :)

Yeni adsense ( bir kaç günlük ) kanalları kapanan var mı ? Sorun adsense kaynaklı ise eğer; ya bütün herkesin adsense spama düştü veya bir silsile ile aynı adsense bağlı kanalları bulup kapattı. Kapanmaları devam eden var mı ?

benim 2 yeni adsensem var pin istemediğim. bu ekim 11 de gelecek pinler. 20 tl yi geçmeyenler yeni açılan 3-5 günlük. onlardaki kanallara birşey olmamış.

Yanlız eski adsenseden dün yenisine geçirme yapmıştım 2 kanalı. O 2 kanal gitmiş diğerleri duruyor.

Pinsiz adsenseye bağlı kanallar şuan kapanmıyor benim gördüğüm bu şekilde.

adsenseye baglı olan bütün kanalları kapatmışlar anladıgım bu kazanca baglanmamışlar saglam duruyor darbe büyük

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri