Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sadece video atma sürelerine baksa bile yeter.
1 Aydır boşta duran yüzlerce kanalımda bir sıkıntı yok
sadece video atma sürelerine baksa bile yeter.
Video atma süresi ne alakaki. Alırım macleri farklı 20 ip her ip den 1 kanal yaparım tek video mis gibi.
arkadaşlar kapnan kanala itiraz edilince ne kadar sürede cevap gelir bilgisi olan cevaplıyabilirmi ?
1 aydır kanal kapanmaları devam ediyor çok şükür bende hiç bi sorun çıkmadı Ha kapanan oldu oldu ama herzaman kapan kanalardi yani eskisi gibiyapabilirsin,ben sadece spam kanalı nasıl bulucaklarını söyledim.1 kanala yarım saatte 200 video atılınca o kanalı bulmak çok zor olmasa gerek
1 aydır kanal kapanmaları devam ediyor çok şükür bende hiç bi sorun çıkmadı Ha kapanan oldu oldu ama herzaman kapan kanalardi yani eskisi gibi
Hocam erken konuştuğum falan yok benim benim de gidebilir gitmiycek diye bişey demiyon zaten giden kanal var hepsi eski adsenseye bağlı yeni adsense ve partnere bağlı olan kanallarda sorun yok eski adsenseye bağlı olan kanallar Full gitmiş bunu dikkate alsın herkes bence herkes eski adsenseleri unutsun
Ne diyim hocam geçmiş olsun ne yapacaksa yapsın artık resmen sürünüyoruzbenim adsense de yeniydi en fazla 35 günlük.Artık olan oldu yapacak birşey yok bir süre dışardan takip etmekte sinir sistemi açısından fayda var.2015 yılında eve mektup gönderip iş yapan teknoloji firmasından herşey beklenir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.