Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Sabah sabah başımdan kaynar sular döküldü elimde tek kalan quiz kanalım, ekmek teknem iyi de kazandırmıştı kapanmış!!!!

18 quiz kanal gece 4 sularinda birbirinden alakasiz eski yeni aylardir girmedigim kanallarda var ayda 1 girdigimde var hepsi kapanmis tek kanal takip guncellemesnde toplu bildiri gelmis 20 dk icinde

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 quiz kanal gece 4 sularinda birbirinden alakasiz eski yeni aylardir girmedigim kanallarda var ayda 1 girdigimde var hepsi kapanmis tek kanal takip guncellemesnde toplu bildiri gelmis 20 dk icinde

8 quiz kanalda bende kapanmış birbirleriyle alakasız hiç girmediklerim

Quiz adsenseye bağlı gelırlı kanallar ne varsa ucmus sabah saatlerinde...

6 tane iyi izlenim alan Quiz kanalda benim kapanmış artık yavaş yavaş temizliyorlar ortalığı.

Benim gece 3:54 te boş kanalımıda kapatmışlar kazandıran kanalıda kapatmışlar. Tam işler yolunda gidiyor dedik google bize karışmıyor dedik yine yaptı yapacağını huzur bırakmadı

8 quiz kanalda bizden gitmiş.. Yazık ya parayamı aciyim emeğemi aciyim.. :mad:

google resmen quizin ekmeğine bal sürdü. Sonumuz hiç hayır değil. Şimdi diğer kanalarıma baktım onlarda kapanmış. Toplu kıyım var umarım bu son olur yoksa hepimizin halı perişan

48 50 tane quiz vardi icinde ayda max 200 min 1 dolar birakanlar varfi 18 gitti karisik kaldi 30 32 tane falan onlarda nereye kadar gittiyse artik yapacak brsey yk

Quizde kapanan kanallarımın bazılarına baktım çoğuna Topluluk diye başlayan mail gelmiş.. Diğer arkadaşlarda bakabilir mi acaba..

10 tane kanal az önce spamdan kapandı !
Hepsi quize bağlıydı büyük vurgun yedim resmen :(

Sabah sabah hiç olmadı bu :(

Son düzenleme:
Gece 4 tane quize bağlı farklı dashboardlarda ki kazançları dusuk olan kanallar topluluk kuralları nedeniyle kapanmış

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri