Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
1 yıla yakındır toplu kapanma yaşamıyordum benide vurmuş. Elle seçmişler gibi en az kazandıran 3 taneyi birde en çok kazandıran 1 taneyi kapatmışlar.

O 1 kanaldan geçiniyordum bende. Bu şekilde sıfırı tükkettim. Quiz olayı bitti bende.
youtube hayatım boyunca bende ilk defa toplu kıyma yakalandım...

Ilk defa 12 kanal birden kapandi quize bagli cok saskinim

Sen haketmissin 120 kanal nedir 😃
Ekmek parasi ne olacak :D Düşün şimdi o kanallarin 1 aylik parasini alsaydim şuan altimda 2015 model honda civic olacaktı [emoji27] [emoji4]
Edit: amacım hava atmak değil 12 kanal icin üzülme boşver yani gene yaparsın sadece biraz kafa yorman lazim :)

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu hayatta en büyük hatalarımdan biri yazın adsenseyi bırakıp quiz'e kanal basmak oldu. adsense de kapanmayan kategori, quiz de sadece üç ülke açık bırakmama rağmen kapanıyordu. ya quiz kendisi kapatıyor yada partner de olan kanal kırılganlaşıyor. quiz'e güvenmeyin. partner özel sektörse, adsense devlet dairesidir. özel sektör de her türlü kata kulli döner.

şu hayatta en büyük hatalarımdan biri yazın adsenseyi bırakıp quiz'e kanal basmak oldu. adsense de kapanmayan kategori, quiz de sadece üç ülke açık bırakmama rağmen kapanıyordu. ya quiz kendisi kapatıyor yada partner de olan kanal kırılganlaşıyor. quiz'e güvenmeyin. partner özel sektörse, adsense devlet dairesidir. özel sektör de her türlü kata kulli döner.
adsensede toplu kanal kapadı atıyorum 15 tane sence o adsenseyle devam edilmelimi ben geçen ahfat bunu yaşadım kanal kapandı gene bagladım sadece 1 tane partnerlerle aynı anda o da kapanmış. belkide partnerler iş birliğinde spam ve gereksizleri temizledi.

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Adsense bağlı youtube kanallarımı açmak istediğimde telefon doğrulama ekranı çıkıyorsa kanalım kapanmış mı oluyor acaba? Bir kaç kanalıma telefon doğrulaması yaptım. Bu seferde google ürününe erişilemiyor ekranı çıkıyor. Diğerlerine yapmaya gerek yok sanırım.

Geçindiğim tek bi kanal kalmıştı quizden oda gitti hayırlısı olsun

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Adsense bağlı youtube kanallarımı açmak istediğimde telefon doğrulama ekranı çıkıyorsa kanalım kapanmış mı oluyor acaba? Bir kaç kanalıma telefon doğrulaması yaptım. Bu seferde google ürününe erişilemiyor ekranı çıkıyor. Diğerlerine yapmaya gerek yok sanırım.

Url den bakın kapalıysa zaten gitmiştir. Birde adsensede ki bütün kanallar kapanmışsa o adsense spama düşmüş olabilir.

Umarım yalnızca quizle kalır bu durum.

Ya quiz pislik yapıyor herkesin kazancına çökmek ve kepenk indirmek için, ya da google bunlara artık çok fena diş biledi partnerine bağlı ne kadar kanal varsa kapatıp, ihlaller gereği partnerlik hizmetlerini sonlandırmak için. Bana kalırsa quiz kasten yapıyor, sizi bilemem. ;)

Umarım yalnızca quizle kalır bu durum.

Ya quiz pislik yapıyor herkesin kazancına çökmek ve kepenk indirmek için, ya da google bunlara artık çok fena diş biledi partnerine bağlı ne kadar kanal varsa kapatıp, ihlaller gereği partnerlik hizmetlerini sonlandırmak için. Bana kalırsa quiz kasten yapıyor, sizi bilemem. ;)
Quizin yapacağını sanmıyorum hocam. Benim quiz kanallarin hepsi gece 03:40 ta kapanmış. Bu saatlerde ABD de akşam ustu olmuş oluyor. Google tarafından yapılmış bir pislik bence bunlar. Quizin 2-3 ay önce yaptığı vurgundan sonra bu partneri bitiricekler kökünden benim dusuncem bu yönde.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quizin yapacağını sanmıyorum hocam. Benim quiz kanallarin hepsi gece 03:40 ta kapanmış. Bu saatlerde ABD de akşam ustu olmuş oluyor. Google tarafından yapılmış bir pislik bence bunlar. Quizin 2-3 ay önce yaptığı vurgundan sonra bu partneri bitiricekler kökünden benim dusuncem bu yönde.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım bitirirler. ;) 3 Ay önce yaptıkları şerfsizlikleri burunlarından getirirler umarım. Hala unutmuyorum bizimle alay edişlerini..

Url den bakın kapalıysa zaten gitmiştir. Birde adsensede ki bütün kanallar kapanmışsa o adsense spama düşmüş olabilir.
geçen 2 hafta önce böyle bişey oldu toplu 12 kanal falan gitti 1 hafta önce kanal bagladım 1 tane oda bugün gitmiş spama düşen adsense bağladıgın anda gitmezmi yada sadece bu kanala özel bir durum olabilirmi?

2 kanalda benden gitmiş son ödemelerini dün aldım. Bu adamlar bize ekmek yedirmicek bu gidişle.Benim tahminim aldığınız flaglar belirli günlerde inceliyor ve listeye eklenip toplu halde kapatılıyor.Bu toplu kıyımlarda çok sayıda kanalım gitti.

---------- Spam Engelliyici 15:05 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------

hocam adsense'yi savunma allah aşkına :D Bu saatten sonra adsense daha beter.

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:05 ----------

quiz bugünden sonra bir 3ay daha ceza alır :D
Kural 1 eylülden sonra alınan kanallarda olabilir.O zamandan beri kanal almıyorlar.

Son düzenleme:
Yavaştan özgüne dönün bence yabancı içerik oluşturmaya çalışın.Kesin biçin bir şeyler çıkarın.6 ay 8 ay kazanmayın ama en azından sonra bir gelir kapısı olmuş olur.Bu kapanmaların böyle gideceği kesin spam alan partnerlerin de vurgun yapacağını düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri